- Подольська Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий планшет, купували дитині, без проблем підключається до комп'ютера, є додаткові програми для малювання.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Ніка А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний планшет, мені сподобався
- Станіслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мені дуже подобається
Купив для себе майже 2 роки назад і користуюсь до сьогодні
Відкрив для себе новий світ графічного малювання
Єдине що
В мене поламався стержень поки я малював і тому одна половина застрягла всередині, і я не знаю як його дістати, але то вже більше моя вина
100% 5 зірок - ЛЮБОВ П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В користуванні ще не перевірила, та вже маю розчарування...
Згідно комплектації зазначеної при виборі товару, обрала його лише за наявності змінних наконечників на стилус. При відкритті товару у магазині виявилося, що наконечників немає. АЛЕ в коробці була печатка, яка не була заявлена в комплектації.- Недостатки:
- Некоректна інформація по комплектації продукту
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Digital Graphics. Цвет: Черный
Швидко доставили.
Товаром та обслуговуванням- задоволені. - Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класний, зручний у використанні
- ОлежкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
потужний планшет для потужних художників
- Достоинства:
- за рік не зламався
- Недостатки:
- відсутність лотка для трьох сімкарт
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все працює
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- Трохи не вдобно мальювати і дивитись не туди де малюєш
- Степан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний планшет. Користуюсь уже три дні. В Лінуксі запрацював одразу після під'єднання до ноутбука. Завантажив драйвера щоб налаштувати кнопки. Але під Ubuntu або працюють швидкісні кнопки, або перо. Під Windows не пробував. На Android також працює. Я купив для репетиторських занять, тому мені і цього функціоналу вистачає. Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Є рукавичка, швидка взаємодія з ноутбуком, є підставка для пера, адаптер для роботи на телефоні.
- Недостатки:
- Якщо працюють кнопки, то не працює перо. І навпаки. Але це під Ubuntu.
- Ара А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не виправдав моїх очікувань, для дітей може й гарна штука, але не сподобався взагалі
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Найдешевша модель і вже дуже пристаркуватаю. Але відпрацювала свою ціну на ура, хоч і Китай+Нонейм.....
- УлянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Планшет в цілому прикольний, але не має змінних наконечників, хоча згідно опису їх повинно бути вісім. Замість них є рукавичка якої нема в описі. Тож трохи неприємно, мені би краще наконечники
- Недостатки:
- Нема наконечників, які вказані в описі
- Павел Т***
открой подставку для пера. запасные стержни внутри.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний планшет!!! Задоволена Рекомендую
- Достоинства:
- Простий у використанні
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Незамінна річ для вчителів
Доброго дня, Алла. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий планшет. Особливо приємно що додали рукавичку та USB-typeC OTG перехідник, тобто можна підключати до телефона/планшета
Доброго дня, Борис. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я репетитор, купувала для того щоб було зручніше писати. Користуюся вже близько двох років і навіть не знаю, що раніше без нього робила. Супер гаджет, як на мої потреби.
- Достоинства:
- Не потрібні додаткові драйвера, просто підключив і все. Зручний у користуванні, є змінні насадки
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класный планшет для тех кто только хочет начать рисования или работать с графическим планшетом .
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Планшет дуже якісний. Купила і ні разу не пошкодувала.
- Достоинства:
- Планшет деже якісний
Доброго дня, Наталия. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Кравец А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре
Доброго дня, Алена. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий, повністю справляється з своїми функціями. Мій перший помічник
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купувала 24 березня 21 року. Досі працює. Навіть стержня ще не міняла. Хоча користуюсь щодня по 5 годин. Планшет чудовий по якості.
- Недостатки:
Доброго дня, Светлана. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
дуже крутий планшет за ці гроші. напевно топ1-топ3 що можна придбати. Для малювання(photoshop,krita etc), скульптингу(blender,zbrush), відеоредагування(premiere pro, after effects, vegas, davinci). Реагує на силу натискання (8192 рівнів чутливості), має відносно гарну робочу область, стилус не залежить від батареї, має в комплекті 8 замінників стержня, дизайн приємний оку, стильний та простий, але функціональний і річ яка можливо стане вашим основним та важливим інструментом при роботі з пк.
- Достоинства:
- ціна, якість!
- Недостатки:
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Саша Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чотко но тре драйвера качати
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Діана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший планшет.Гарна якість,швидка доставка,легко налаштовується.Ідеально підходить для тих,хто не мав досвіду з графічними планшетами.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- не помітила
Доброго дня, Діана. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Зінаїда О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість! Швидка доставка. Дуже сподобався. Дуже дякую!
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
- Немає.
Доброго дня, Зінаїда. Дякуємо за високу оцінку продукції. Приємного використання
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
майже 3 роки користуюся цим планшетом і все працює по сьогодні, дуже задволений ним, хороший варіант за свою ціну! Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість, компактність
- Недостатки:
- не помітив
- Сидоров Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просто хороший ГП, очень большой плюс в том, что перо не нужно заряжать, да и сам планшет довольно компактный, хорошо подошёл как к рисованию так и к игре в osu!
грустно что при подключении к телефону, заметно уменьшается рабочая область, но я и не особо собираюсь рисовать на телефоне, так что для меня это шикарнейший планшет- Достоинства:
- Цена, Портативный, Не нужно заряжать перо
- Недостатки:
- Сильно уменьшается рабочая область когда подключается к телефону
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брал как первый планшет, за пол года могу сказать что планшет очень удобный, драйвера скачиваются за минуту, настройка интуитивная и понятная, стилус так же удобный и лёгкий, а сменные стержни у вас закончатся только после того как экран самого планшета превратится в прах. Хотя могу подметить один недостаток, при подключении к телефону, он не сужает рабочие поле, и по итогу пользоваться подключая к телефону не возможно, если же кто знает как решить эту проблему, буду благодарен. Если коротко, я бы по рекомендовал его для начинающих художников кто не сильно разбирается в графических планшетах.
- Достоинства:
- Лёгкий, Дешевый, много сменных наконечников, стилус без батареи, переходник с usb на type c в комплекте, лёгкая настройка
- Недостатки:
- невозможность подключить к телефону, из за чего пропадает любая портативность (если же это моя личная проблема, то ответьте))
- АнгелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
все подобається, рекомендую
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брала на подарунок, тому наразі оцінити планшет не могу. У комплекті відсутня перчатка, я так розумію це лотерея така в Розетці-ктось заслужив, ктось ні. Чи все ж таки бізнес по-українськи? Дуже прикро, зіпсований настрій на свято
- Роман
Інфо з опису комплектації.
Комплектація: Графічний планшет, пасивне перо/стилус, Micro USB-кабель, підставка для пера (8 наконечників всередині), інструкція. - Олена Т***
Відповідь підтримки: Деякий час назад, дійсно була акційна пропозиція, що разом з товаром надавалась перчатка. Зараз цієї акції немає. Планшет продається без неї.
ХТО ЗАХОЧЕ ЗАМОВИТИ-МАЙТЕ НА УВАЗІ.
Нажаль, повірили відгукам та замовили планшет тут. Але в останній час покупка у Розетці-велика лотерея
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дарма хвилювався, що буде замалий, коли звикаєш до пропорцій, налаштовуєш zoom, то часом навіть завеликий, бо треба тягнутися. Сподобалось і малювати, і робити нотатки та схеми, бо знайшов програми на свій смак. Планшет можна використовувати замість мишки, хоча принцип фокусування і вибору інший. Під ліву руку можна використовувати із драйвером, або вертикально, треба лише враховувати положення дроту.
- Достоинства:
- Легкий, ручка без аккумулятору, є драйвера під десктоп платформи (win, mac, linux), кнопки програмуються
- Недостатки:
- не бачу недоліків
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Работает отлично, брал на подарок девушке, она очень довольна
- Едуард Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Товар отличный, но лишь спустя почти месяц понял, что мне перчатку не положили))
- Достоинства:
- Отличный планшет, точность хорошая, рисовать удобно даже будучи левшой.
- Недостатки:
- Перчатку не положили..)
- Продавец ParaCHut
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Парашут
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює без нарікань
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Перчатку не положили!
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Наталія! Передаємо ваше звернення у відділ контролю якості для зв'язку з Вами та вирішення даної ситуації.
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купувався в подарунок для доньки, для занять математикою. Комплектація - повна (разом із перчаткою), працює як треба. Дякую
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручність
- Недостатки:
- Не знайшла