Отзывы покупателей о Домик вигвам лежак лежанка спальное место для домашних животных собак и кошек Incor серый 50х50 см

• Анна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): 50 x 50. Цвет: Серый

Малюк вирішив, що це не будиночок, а нова іграшка)
    По якості все гарно, але подушка прожила недовго хд

Достоинства:
    Легкий, зручний
  • Гоова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BrovkoShop. Размеры (ДхШхВ): 50 x 50. Цвет: Бежевый

Все супер,моєму коту він дуже сподобався!!!!

• Анна А***

Чудовий вігвам, гарний, мінімалістичний, офігезна подушка. Наш песик поки в ній спати правда не хоче, але потроху звикає)

Достоинства:
    Гарний, стильний
  • Маркіян С***

Супер!

• Олександр Б***

Все супер, котику сподобалась нова нірка)
    Часто ховається і спить там з закритими шторами)
    Класна цупка тканина і будиночок дуже легко збирається)
    Нам довелось замінити подушку на ковдру, але це проблеми тільки цієї принцеси, не любить пухнасті лежанки)

• Еліна К***

Будиночок чудовий, котик перебірливий і це вже третя лежанка, яку я купую. Попередні обходив стороною, а ця сподобалась, навіть спить в ній)

• Діана

Гарна якість, цупка тканина, мʼяка велика подушка (правда трохи менше місця всередині через це). За свою ціну дуже добре, я очікувала меншого.

Достоинства:
    Якість, тканина, ціна, візуал
  • Наталія М***

Будиночок гарний,якісний. Кіт задоволений,а це головне!)

• Богдана Д***

Дуже класний домік, стильно, якісно

• Марія С***

брали на подарунок в Доброкіт - котоцентр в Черкасах, дуже сподобався, матеріал цупкий, розмір цілком підійде і для великого котика

Достоинства:
    Приємна ціна за оригінальний товар)
  • Сюзанна Р***

Будиночок просто супер
    Кіт в захваті!!!
    Дуже якісне пошиття
    Дякую

• Олена К***

Отримали будиночок. Дуже гарної якості, швидка доставка, професійні консультанти. Подобається всім членам родини, а не тільки улюбленцю, особливо м'ягенька подушечка.

Достоинства:
    Міцна тканина, зберігає тепло всередині.
  • Катерина І***

Все чудово ) Всі щасливі )

• Анастасия Т***

Дуже дякую, кицюнє с першого дня сподобалось, спить кожен день…Тільки подушку замінили на її улюблену, бо пухнасте не любить…Но то наша зі своїм смаком…Дуже вразила якість та тканина, вона її дряпає, а нічого не залишається

Достоинства:
    Якість
  • Марія

Моя кішка настільки любить цю лежанку що дуже ображається коли я забирала прати подушку.
    Чудова якість і головне що тварині подобається

• Светлана Т***

Придбала для котика дочки, гарна якість, швидка доставка, вічлилі консультанти. Задоволена

Достоинства:
    Якісне, має гарний вигляд
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анна

Я коли замовляла , побачила ціну, не розраховувала на якість і думала, що подушка це жарт, але , мені все прийшло в такій офігезній якості, я дужеееее задоволена «палаткою». Я прям дуже рекомендую!!!!

Достоинства:
    ЯКІСТЬ 100000/10
    Недостатки:
    Немає!
  • Юлія Г***

Задоволена замовленням, швидко відправили, товар якісний

Достоинства:
    Гарний будиночок, мʼяка подушка
  • Ірина В***

Отримувач задоволений

• Роман

Чудовий вігвам, виглядає якісно та і сам по собі прикольний

Достоинства:
    Прикольний та якісний будиночок для кота
  • Валерія

Прекрасний вігвамчик, дуже гарна якість, за потреби закривається, котик задоволений :)

Достоинства:
    Чудова якість
  • Юлия

Купила вігвам для кішки, перший час дуже боялась зайти в цей дім, думала ,що все вже, шеф все пропало))
    Витягнула подушку, щось вона їй не зайшла, бо вона видно їй завелика) поклала туди плед, спочатку собаку туди затягла, кішечка поки придивлялась туди, і о боги, трапилось чудо, і вона тепер там спить просто вдень і в ночі!) треба видно було час для звикання)
    Дякую, за швидку доставку, будиночок супер, сама тепер такий хочу!))

Достоинства:
    Немає інструкції до привчення))
    Недостатки:
    Трошки мабуть подушка завелика, але то мабуть все залежить від кота))
  • Іванчук О***

чудовий вігвам, котикам дуже сподобався

• Маргарита М***

Гарний вігвам, сподобався котику і йорку. Гарна якість та ціна

• Дар'я П***

Гарна якість і виглядає красиво, і котику подобається. Рекомендую

Достоинства:
    Зручний, мʼякий, стильний
  • Ирина К***

Домик отличный! Но кошечка не сразу полюбила, сначала только подушка ей понравилась, но позже домик ей так понравился что она спит только в нём! Спасибо за хороший товар!!!

Достоинства:
    Отлично! Удобная конструкция. Хорошая цена.
  • Ангеліна Л***

Якби могла поставити 10 зірок- поставила би 10. Максимально клієнтоорієнтова компанія. Менеджер швидко зі мною звʼязалась. Відправили вігвамчик терміново, не дивлячись на складну ситуацію в Одеській області. Окрема подяка за бонус. Якість чудова, всі шовчики рівненькі, гарно оброблені, тканина не дряпається, мʼякенька та товстенька подушка. Кошенятко одразу зайшов у вігвамчик та спав там. Все дуже сподобалось. Обовʼязково замовлю ще лежаночку

Достоинства:
    Гарна якість, тканина не дряпається, подушка мʼякенька та товстенька.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олена М***

У КОТА Є СВОЇ ПОЛЮБЛЕНІ МІСЦЯ,ТО ВІН НЕ ОДРАЗУ ПІШОВ СПРОБУВАТИ ВІГВАМ. ПОКЛАЛА ТУДА ЙОГО ПІДСТИЛКУ- ПОНЧІК І ВІН СПРОБУВАЛ НОВЕ МІСЦЕ ВІДПОЧИНКУ. З ЧАСОМ ЗВИКНЕ, ВАЖИТЬ ВІН 4,5кг, ВІГВАМ НЕ ЗАВАЛЮВАЛ, ДОБРЕ ТАМ СЕБЕ ПОЧУВАЄ. ЩИРО ДЯКУЮ МЕНЕДЖЕРУ ЗА УВАГУ, ЗА ШВИДКЕ ВІДПРАВЛЕННЯ, РОЗЕТЦІ ЗА ШВИДКЕ ОТРИМАННЯ ЗАМОВЛЕННЯ!

Достоинства:
    КРАСИВИЙ ВИРІБ, ГАРМОНІЙНО У ІНТЕР'ЄРІ, ЛЕГКИЙ У ЗБОРЦІІ, МОБІЛЬНИЙ, УКРАЇНСЬКОГО ВИРОБНИКА, ГАРНИЙ МАТЕРІАЛ, ЗРОБЛЕНО ДОБРЕ.
    Недостатки:
    БАЖАНО ЩОБИ НИЗ БУВ НЕ КОВЗАЮЧИЙ, В МЕНЕ НА КОВРІ, ТАК НИЗ НЕ ЗАВАЖАЄ...,
  • Елена С***

Дуже задоволені і якістю і дизайном, дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Все чудово
  • Виктория П***

Класний вігвам! Якісно виконаний та дуже затишний

• Анна З***

Чудовий будиночок, ідеально вписався в квартиру. Не знаю як собаці, але нам подобається точно

Достоинства:
    Якість тканини, відповідає вказаним розмірам, мʼяка подушка
  • Катерина Ш***

Неймовірний вігвам)) замовник задоволений)) було б класно мати такий у кінг сайз)))

• Галина Ч***

Чудовий будиночок! Виконаний з якісних матеріалів, повністю відповідає опису. Окрема подяка за гарний сервіс та швидку доставку!

Достоинства:
    Якість, гарний сервіс, український виробник
    • Наталья Х***

Подскажите, пожалуйста, для крупного кота подойдёт? Кот 5кг

• Галина Ч***

Так, підійде. Моя кішка важить 6 кг.

• Анастасия Ю***

Придбала вігвам для кішки. Тепер це її улюблене місце.

Достоинства:
    Якісний красивий товар