Отзывы покупателей о Макияжный столик с ящиками,полочками около зеркала,розетка,4 ящика, 160*90*50см, черный, pro MirrorRika

• Андрей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirrorRika

Товар відповідає всім заявленим характеристикам, менеджер чудово консультує та професійно відповідає на запитання,всім рекомендую

Достоинства:
    Габарити,матеріал, ціна
    • Продавец  MirrorRika

Нам важливо, щоб клієнти залишались задоволені, тому ваші слова — найкраща мотивація. Дякуємо та будемо раді бачити вас знову

• Артур Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirrorRika

Максимально вишуканий стіл, кохана була в захваті, збирається легко, я людина яка ніколи не збирала меблі, завдяки менеджеру склав набагато швидше, адже вони надали навіть відео інструкції зібрання цього чудового столика.

Достоинства:
    Легкий в складанні, стильний, менеджер поділився відео інструкцією
    • Продавец  MirrorRika

Щиро дякуємо за такий теплий відгук Нам дуже приємно, що столик справив враження та кохана залишилась у захваті. Раді, що збирання було легким, а відеоінструкція допомогла швидко впоратись із процесом. Дякуємо за довіру — користуйтесь із задоволенням і будемо раді вашим наступним замовленням

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirrorRika

Дуже якісний, бистро збирається, виглядає шикарно!!!

Достоинства:
    Яскраве світло, багато шухлядок, вмісткий
    Недостатки:
    • Продавец  MirrorRika

Добрий день Ірино,користуйтесь із задоволенням! Дякуємо, що обрали нас, і будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.

• Надежда Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirrorRika

Дуже дякую! Заказ оформлено швидко , дуже швидка доставка . Мені все сподобалося) Рекомендую!

• Продавец  MirrorRika

Добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо, щоб столик довго тішив Вас своєю якістю та дарував лише приємні емоції.

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirrorRika

Дякую, столик чудовий, якісна фурнітура. Хвилювалась за доставку поштою, але все дуже добре упаковано.

Достоинства:
    Якісний товар, швидка доставка
    • Продавец  MirrorRika

Добрий день Юлія. Ми щиро вдячні за Ваші теплі слова — це цінна інформація як для нас, так і для інших покупців.
      Будемо Вам раді знову в нашому інтернет - магазині.