- Юрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Станция отработала полгода во время когда свет был по 3-4 часа в сутки. Справилась отлично! Телевизор, роутер, гаджеты, холодильник иногда фен. Заряжается очень быстро. Покупка оправдала себя на 200 процентов! Рекомендую.
- Достоинства:
- Быстрая зарядка при достаточно долгой работе.
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Купили Eco Flow Delta 2/1800/1024 вт год
ПIдклбчив электрик до щитка через АВР
Зарядка була на нIй 30
За 1 годину зарядилась до 100
СветаIтор в цI часи не вIдключали тому ойIнити роботу станцI не прийшлось
Але есть велике запитання- чому станция через кожнI 10 хвилин включала режим вентиляцIi I вдень I вночи ломить шумно шо заважае вiдпочивати
Шо роб ти?- Достоинства:
- Поки що не модна сказати
- Недостатки:
- Шумна
Висока цIна купили за 40
Дякуємо за ваш відгук!
Така робота вентиляторів є нормальною для станції — система охолодження може періодично вмикатись навіть без значного навантаження.
Щоб уникнути шуму, рекомендуємо повністю вимикати станцію, коли ви не користуєтесь нею — у вимкненому стані вентилятори працювати не будуть.
Якщо виникнуть додаткові питання — звертайтесь
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Користуватися нею я встиг лише тиждень, потім на пів року поїхав. За час користування можу сказати, що я задоволений цією моделлю. 300 ватів на 3-4 години вистачає. 60 ватів на 17 годин. Швидкість переключення на ТВ на консоль PS5 десь 20м/с теж вистачає, щоб спрацював ДБЖ. Я її залишив повністю зарядженою (поетів вже дізнався що треба було хоча б на 60-80% залишити), подивимось як вона працюватиме по приїзду.
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Все вчасно
- Бобро О***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Працює, свою функцію виконує чудово
- Достоинства:
- Мобільний, можна без проблем перенести куди потрібно
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Відмінно працює
Приваблива ціна
Доставили своєчасно- Достоинства:
- Задовільняє всі очікування
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Чудово працює. Тяне навіть пральну машину.
- Достоинства:
- Потужність, швидкість зарядки
- Недостатки:
- Довго відправляли
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Отримала в неробочому стані нову на гарантії
- Продавец G-Hub
Дякуємо за ваш відгук.
Повідомляємо, що зарядну станцію вже отримано нашим сервісним відділом. Наразі проводиться перевірка товару, після чого ми оперативно зв’яжемося з вами та запропонуємо рішення відповідно до умов гарантії.
Дякуємо за зворотний зв’язок і перепрошуємо за незручності.
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
По якості гарна станція, нарікань немає, при включенні заряду було 33%, прийшло все в заводському пакуванні, магазин за день обробив замовлення та на слідуючий доставив до точки видачі розетка. Ціна найдешевша з яких я бачив. Дякую, все супер!
- Лидия С***
ви купляли в грудні її за 47к?
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
До цього була Delta, пропрацювала 3 роки ще з часів перших відключень. Стала менше тримати. Тому взяв Delta 2. Поки що нарікань немає. Товар продавець відправив скорше ніж обіцяв (були затримки з боку постачальника). До цього я ще намагався замовити у іншого продавця, але той на льоту міняв ціну після замовлення.
- Достоинства:
- 3000 циклів, літій залізо-фосфатна батарея, додаток для керування
- Недостатки:
- На відміну від Delta Delta 2 має меншу ємність (1260Вт•год і 1024Вт•год відповідно), пікова потужність 2700Вт проти 3300Вт
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Товаром задоволена.
- Нагорна О***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
станція класна, доставили дуже швидко
дуже задоволена - Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Станція приїхала некомплектна, нема кабеля DC, а також кабеля зрядки від авто
- Достоинства:
- Стандартна станція, виконує свої функції
- Недостатки:
- Некомплет кабелів
- Анна
Тоже самое ,в комплекте нет этих кабелей
- Продавец G-Hub
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
На жаль, виробник може змінювати комплектацію товару без попереднього повідомлення, і ми не маємо можливості впливати на цей процес. Ми передаємо товар у тому вигляді, в якому він надходить від виробника, не відкриваючи коробки.
- ІННА В***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Товаром задоволена. Холодильник, чайник, навіть фен на гаряче повітря все працює. Тільки котел газовий вмикається і тухне, знавці підказують, що ще треба стабілізатор напруги.
- Достоинства:
- Працює гарно
- Недостатки:
- Не підтримує роботу котла напряму.
- Анна
Чи вирішилось питання з газовим котлом? Допоміг стабілізатор напруги?
- Владислав Х***
С газовым котлом дело не в этом. Котлу нужен ноль, он фазозависимый. А станция выдаёт 2 фазы.
Здесь 2 варианта:
- если станция поддерживает сквозной ноль, можно взять его из сети. Включаете котёл в станцию, а станцию в розетку дома когда нет света. Если не заработает переверните вилку либо на котле либо на станции.
- обмануть котёл. Продаются тройники с впаяным между 1м контактом розетки и землёй резистором. Так можно сделать "мнимый ноль" для котла и он заработает.
- Артём Г***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Швидко відправили. Товар відповідає опису. Всі комплектуючі в наявності. Ввічливий менеджер.
По самій станції, працює, нарікань немає. Користуюсь тиждень. Одночасно працює холодильник, газовий котел, вай-фай роутер, інколи телевізор. Вистачає на три, три з половиною години. Відповідно якщо залишити виключно котел і роутер час збільшується до п'яти/шести годин. Шкодую що не взяв раніше. Якщо є вільні кошти, рекомендую Дельта 2 МАКС.- Достоинства:
- Швидко відправили.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
- Олександр
Якщо все працює одночасно, значить ви користуєтесь подовжувачами? Чи використовуєте подовжувач до котла, якщо так, то який саме подовжувач - звичайний, чи силовий з заземленням?
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
за декілька днів доставили. все ок.
Враження від станції за перший Тиждень використання - чудові. Швидко заряджається. Все влаштовує, відповідає.- Юрій З***
Купляйте додатково стабілізатор чім більше тим краще, не скидуйте всю роботу на неї
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Вночі, о другій годині заказав, вранці ,о дев'ятій продавець передзвонив і уточнив данні стосовно покупки. Приїхала посилка за день. Все ціле,красиве. С коробки було заряджене на 30%, поставив на зарядку,десь за 30-40 хвилин дозарядилось до 100%. За цей час скачав додаток на телефон, зареєструвався і все окай. Поки задоволений як слон,чекаю на чергове відключення щоб затестити апарат.
- Достоинства:
- Тепер мені здається що я енергонезалежний )))
- Недостатки:
- Поки що нема, і надіюся не буде
- Касьян М***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Станція чудова. Менеджер передзвонив одразу. Прийшла станція новою поштою на наступний день. Рекомендую магазин.
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Все добре, все працює, давно хотів мати екофло дельта.
- Достоинства:
- Нормальна ціна
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Я дуже задоволена -газовий котел працює!!!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
Супер все сподобалось
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Замовляв EcoFlow DELTA 2, але фактично отримав новішу модель — EcoFlow DELTA 3 EU, що стало приємним бонусом. Станція нова, дата виробництва свіжа, серійні номери збігаються, все працює справно.
Перевірив на Новій Пошті: зарядка від мережі працює, вихід 220 В працює, підключення до застосунку EcoFlow без проблем.
Вдома провів тест з холодильником. За ніч з 21:33 до 06:39 заряд знизився зі 100% до 62%, компресор запускається без проблем, споживання під час роботи близько 70–73 Вт. Станція показала себе добре як резервне живлення.
В комплекті був лише кабель живлення для зарядки, а також не було чіткої інформації щодо комплектації та моделі до покупки.
Загалом покупкою задоволений, товар відповідає очікуванням.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Eco Flov Delta2 заказ897703683 куплен у вас неделю назад.Станция работает не корректно: полностью блокирует входной и выходной ток 220 в,выбивает ошибку перегрузки даже на мелких приборах,реле постоянно щелкает.Товар имеет существенный заводской брак,с момента покупки не прошло 14 дней,я требую вернуть деньги или заменить на новый исправный согласно Закону Украины" О защите прав потребителей" вышлите реквизиты для отправки Новой Почтой на диагностику и возврат.
- Достоинства:
- Новая
- Недостатки:
- Заводской брак
- Краснослободцев С***Отзыв от покупателя. Продавец: Artilugio
Компашка аферистов.Будьте осторожны.Деньги за некачественный товар не вернули.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не официальный товар.Серая сборка.
- Богдан Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS
Працює
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Постачальник швидко доставив товар
- Достоинства:
- Недостатки:
- не має
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Все просто чюдово
Відправили у той же день
Все чітко- Достоинства:
- Бистро відправили
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Товаром скористався за потребою. Усіми заявленими якостями задовільний. Все , що очікував від даного виробу-все присутнє. Проживаю в Нікополі у зоні бойових дій. Світло вимикають дуже часто, тому дуже корисна річ у господарстві. Продавець виконав усі свої обов'язки без нарікань. Дякую за роботу.
- Достоинства:
- Дуже корисна в господарстві річ
- Недостатки:
- Не виявив. Хотілось би щоб так і було
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales
Продавець швидко відправив товар, швидко приїхав, задоволений ціною та якістю.
- Достоинства:
- Ще не тестував
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Посилання прийшло навіть на добу раніше. Перевірили все працює. Нарікань не має.
- Достоинства:
- Тиха робота, довго тримає заряд.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KucLTD
Отличный аппарат, в блекаут очень спасает. Пользуюсь полтора года. Проблем нет.
- Достоинства:
- Тихая работа
- Вячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
Отсутствует кабель для подсоединения к солнечным панелям.
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Надійна станція
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PowerYetti
Eco Flow, цим все сказано.
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Очень довольна. Света нет в сети а в квартире есть Холодильник, компьютер все работает. Спасибо большое за качественный товар, быструю доставку и хорошее обслуживание.
Процветания магазину.- Достоинства:
- Долго держится зарядка.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец Smartica
Дякуємо вам, нам дуже приємно
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Быстрая доставка. Получила на следующий день после заказа. Вежливый продавец.
Станция выполняет свои функции на отлично. Я довольна. Это то что нужно во время отключения света.
Заказала и вторую. Сейчас на них очень хорошие скидки. Спасибо большое за хорошее обслуживание, быструю доставку и качественный товар.- Достоинства:
- Быстрая зарядка, тихая работа.
- Недостатки:
- Пока не увидела.