- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: ALENTO. Цвет: Черный. Высота: 14.5. Ширина: 23
Коробки якісні, пластик задньої та передньої сторони міцний, за рахунок цього можна складати бокси один на одний, це зручно та естетично при використанні! Ці коробки я купувала для взуття, але їх можна використовувати для будь-яких речей. Відправка швидка, упакування надійне, я задоволена!
- Достоинства:
- Хороша ціна, якісний товар!
- Недостатки:
- Можливо, недоліком є розмір - він не підійде для високого зимового взуття, потрібно це враховувати
- Вікторія М***
Дуже дякую за Ваш відгук, так легше орієнтуватись. Теж замовлю.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Высота: 21.6. Ширина: 28
Я не знаю як воно на маленькаих розмірах, але самий великий не тримає форму. Його навіть зібрати толком не виходить. Я зробив три заходи і з відео і з інструкцією і полишив цю справу. Розбираюсь як оформити повернення товару.
- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Не тримає форму
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що у вас виникли труднощі зі складанням.
Зверніть, будь ласка, увагу на відео — там детально показано процес: потрібно правильно завернути фіксатори всередину та вставити їх у рамку до повної фіксації. Саме це забезпечує жорсткість конструкції: після правильної зборки органайзер стає стійким і добре тримає форму.
Рекомендуємо ще раз спробувати скласти органайзер, орієнтуючись на відео.
Якщо залишаться питання — із радістю допоможемо!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Высота: 14.5. Ширина: 23
Взяв ці замість дешевших пластикових контейнерів, які багато де продаються. Оці точно міцніші — по перше, кращий пластик по бокам, по друге дві жорсткі сторони (дверцята і задня стінка) замість одної як в дешевших. В цілому, непогано. Звісно, коробка виходить не така міцна як картонна, але що поробиш.
Також врахуйте, що такі бокси можуть бути більші за розміром, ніж деякі коробки, і місця в шафі стане менше або не всі влізуть. В деякі бокси вдалось запхнути декілька пар взуття (наприклад, дві пари босоніжок). А великі черевики в такий бокс вже не влазять. Тобто, тримати взуття в оригінальних коробках все таки більш ефективно по простору.- Достоинства:
- Достатньо міцні
- Яна
Підкажіть, А4 влазить? Яка висота двох коробок разом, якщо одна на одну скласти?
Представник постачальникаОлександре, щиро дякуємо Вам за позитивний та детальний відгук! Водночас хочемо звернути Вашу увагу, що коробки LUMINARIA, на відміну від картонних, мають необмежений термін придатності, міцну конструкцію, яка зберігається протягом усього періоду експлуатації, а також є стійкими до вологи та бруду, що дозволяє легко їх мити або протирати. При виборі коробок ми завжди рекомендуємо звертати увагу на їхні розміри, адже в нашому асортименті також є більші розміри — M та L.
Відповідь для пані Яни:
Формат А4 з файлами ідеально поміщається по горизонталі та по боках. Папки-швидкозшивачі формату А4 також вміщуються по довжині, але по боках може бути невеликий загин. Висота двох коробок, поставлених одна на одну, становить 28,5 см.
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Высота: 19.2. Ширина: 25
Якість супер! Міцніші, ніж дешевший варіант, який через вагу взуття аж вигинається. Є інструкція для складання, не важко)
Звісно місця займає трохи більше, ніж звичайні картонні коробки, але ж наскільки зручно! Не треба більше витягувати з усієї стопки потрібну коробку.
Мій 36 розмір літнього взуття навіть помістився по дві пари в один ящик))- Достоинства:
- Дуже зручно, міцні
- Недостатки:
- Недешеве задоволення