- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Бежевый. Размер: 35
Звичайні домашні тапочки.Але для дружини головне,що не ковзають по плитці в кухні і "тихі" на паркеті.
- Достоинства:
- Безшумні,не слизькі
- Недостатки:
- поки немає
- Продавец Favoriteclothes
Дякуємо, Миколо, за вашу високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Чекаємо на вас знову!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Бежевый. Размер: 43
Почали розлазиться вже в перший день зверху під поска, підошва тримається, свою роботу виконують. Дуже широкі.
- Недостатки:
- Дуже бруднятся.
- Продавец Favoriteclothes
Дякуємо, Андрію, за ваш відгук! Нам шкода, що капці не виправдали ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас. Якщо у вас залишилися питання або побажання – будемо раді допомогти!
- Андрій
Хотілося б таки поставити 1. Тапочки на два місяці за таку ціну.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Бежевый. Размер: 42
Не відповідають розміру,дуже поганої якості,дуже широкі ,навіть для широкоі ноги.Для такої ціни дуже дорого.
- Достоинства:
- Легкі.
- Продавец Favoriteclothes
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що капці не виправдала ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас. Якщо у вас залишилися питання або побажання – будемо раді допомогти!
- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Це супер мʼягкі та зручні капці. Ножці дуже зручно. Підходить на будь-яку повноту ноги, не спадають та не слизькі. Нога в них не пітніє - повністю відкриті. Вони неймовірно легкі, ноги не втомлюються.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Favoriteclothes
Дякуємо, Софіє, за чудовий відгук! Раді, що ви знайшли саме те, що шукали, і залишилися задоволені якістю і зручністю капців. Носіть із задоволенням!
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Звичайні домашні капці,легкі і дійсно безшумні .коли пересуваєшся по дому.
- Достоинства:
- Хороші домашні капці
- Продавец Favoriteclothes
Дякуємо, Людмило, за ваш відгук! Ми раді, що вам все сподобалось. Носіть із задоволенням !
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Зручні,приємна на дотик тканина. Не слизькі ,не ковзають на паркеті, безшумні,щоб не будити зранку нікого своїм тупотінням.
- Достоинства:
- Зручні,безшумні,не слизькі
- Недостатки:
- поки не знайшла
- Продавец Favoriteclothes
Дякуємо, Людмило, за чудовий відгук! Раді, що ви знайшли саме те, що шукали, і залишилися задоволені якістю і зручністю капців. Носіть із задоволенням!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Бежевый. Размер: 38
Взяла лляні (!!) тапки - отримала, зрозуміла, що штучні матеріали зробили під льон. У мене в кімнатних тапках зазвичай не пітніють ноги, а в цих не можу не звертати на це увагу. Розчарована. Випрала (не розлізлись, не деформувались), залишу, як гостьові.
На фото тапки 38 розміру брала на вузьку ногу 37,5р.- Достоинства:
- Легка підошва
- Недостатки:
- Матеріали верху і устілки парять.
Узкая
- Продавец Favoriteclothes
Дякуємо за ваш відгук.Нам шкода, що тапки не виправдаливаших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас. Якщо у вас залишилися питання або побажання – будемо раді допомогти! Добре,що ви звернули увагу на хорошу надійну якість тапків,які не розповзлися і не деформувалися навіть після прання і легкість підошви.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Бежевый. Размер: 37
На 37 розмір не тягнуть. Маломірять. Якість як у тапок по 100-150 грн.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідають опису. "Льон" дуже схожий на поліестр
- Продавец Favoriteclothes
Нам дуже,шкода ,що ви залишилися незадоволені покупкою.До цього не було нарікань на цей товар.Ви без проблем могли /можете повернути товар(напишіть нам у зворотній зв'язок).В характеристиці товару прописано-"Матеріал верху
Текстиль"-він просто структурований під льон.Розмір 37-в описі "довжина устілки 24.5 см".Ми зробили контрольний замір-чітко 24.5см.Посилання на замір ссылка.Бажаємо вам нових вдалих покупок!