Отзывы покупателей о Робот-пылесос Dreame Bot X40 Ultra White (RLX63CE-Wh)

на основе 21 отзыв
  • Андрій З***

Користуємось рік.

Одного разу чогось злетіла мапа, прийшлось перескановувати. Ще було таке, що робот не міг дістатись до станції і його не було видно в додатку, прийшлось все скидати і наново додавати і перескановувати.

Що не подобається: він не бачить плінтуси.

Через це висувна швабра залазе на плінтус і трохи піднімається, і не миє біля плінтуса. Прийшлось зняти плінтуси))) Іншого виходу не знайшов.

Дуже подобається Режим CleanGenius, якимось магічним чином розуміє де необхідно прибрати повторно.

Загалом дуже задоволені.

Ще доставлю автоматику для подачі і відводу води, і буде пісня))

Недостатки:
    Не бачить плінтуси висотою 3 см
    • Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Сірий імпорт

• Представник бренду

Вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Компанія Dreame наразі працює над усуненням тимчасових збоїв у роботі серверів. Для відновлення нормального функціонування пристрою рекомендуємо виконати перезавантаження. Натисніть і утримуйте кнопку живлення на корпусі моделі Dreame Bot X40 Ultra White протягом трьох секунд.
      У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Зламався через 8 місяців після покупки. Не бачить швабри для миття, треба відправляти в сервісний центр. Виконав за цей час приблизно від 20 до 40 прибирань. Різних. І вологих і сухих. Дуже неприємна ситуація. І дуже дика, враховуючи вартість даного виробу.

Достоинства:
    За такі великі гроші майже немає
    Недостатки:
    Дуже довго миє, також довго прибирає.
    • Представник бренду

Володимир, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
      Наша компанія завжди докладає максимальних зусиль задля допомоги кожному клієнту та вирішенні будь-яких неприємностей. Ми прагнемо забезпечити користувачів лише надійною технікою й надавати оперативну підтримку з різних питань, зокрема й з роботами - пилососами, що орієнтовані для підтримки чистоти. Ми обов'язково детальніше розглянемо ваш запит й допоможемо у усуненні можливих несправностей. Для цього достатньо звернутись на лінію сервісної підтримки бренду Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати на ваше звернення!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Купила робот-пилосос Dreame Bot X40 Ultra Black – і це просто знахідка! Прибирає ідеально, навіть у кутах, шерсть кота збирає на ура. Станція самоочищення – топ, не треба руками нічого викидати. Єдиний мінус – ціна кусається, але зі знижкою на Rozetka взяла і не шкодую. Працює тихо, батареї вистачає надовго. Рекомендую, якщо хочете забути про прибирання!

Достоинства:
    Тихий, потужний, стильний
    • Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Ростислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Поки недоліків не знайшов. Один раз робот не зміг знайти станцію, мабуть норм

• Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Відсутність інструкції на українській мові. Цікаво, як продається даний товар офіційно на території України без перекладу документації!

Добрий день! Дякуємо за звернення.
      Інструкція українською мовою є на сайті під описом у категорії "Додаткові матеріали".

• Представник бренду

Євген, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
      Інструкція до Dreame Bot X40 Ultra Black українською мовою, є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу і натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.

• Євген Ш***

Інструкція українською мовою має входити в поставку товару! Якщо постачальник працює в межах законодавства України!

• Дмитрий

Розетка , все четко.
    До этого был пылесос без станции. Разница колоссальная.
    Пока полет нормальный, все супер.
    Сам убрал, сам скинул мусор, сам почистил счетки, сам посушился))
    Справляется на все 100.

Достоинства:
    Очень много функций , индивидуальнвя настройка , АИ
    • Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Вероніка Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Придбали на заміну роботу без станції і аж шкода, що не зробили цього раніше. Повністю автономне прибирання, очистка пилозбірника та самоочистка насадок для миття, що є не найприємнішим заняттям мабуть для кожного. Найголовніше - можливість повного прибирання в будь-який час, незважаючи на те є хто дома, чи нема для того щоб долити води, або очистити контейнер.

Достоинства:
    Автономність, дистанційне керування, якість прибирання.
    Недостатки:
    Шкода, що не купили раніше.
    • Представник бренду

Вероніка, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Валерій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Чудо справляється з прибиранням трьохкімнатної квартири з коврами, ламінатом та плиткою. З підключенням та налаштуванням справилися легко, дуже функціональний додаток. Окремо хочу відмітити миття підлоги, а не просто протирання як у багатьох роботів-пилососів.

Достоинства:
    Активне миття, варіативність функціональних можливостей.
    Недостатки:
    Немає, все добре, рекомендую.
    • Представник бренду

Валерій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Якісні матеріали, широкі функціональні можливості, станція взагалі шик, налив води, миючий засіб і взагалі забуваєш за прибирання

Достоинства:
    Дружина задоволена
    • Представник бренду

Іван, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Будет хорошим выбором для людей с домашними животными, у меня 2 пушистых кота и проблема с шерстью была всегда, а времени на уборку каждый день не всегда хватало. Мощности хватает хорошо убрать ковры, а не только по ламинату. Отдельная полезная функция видеонаблюдения позволяет присматривать за домом

Достоинства:
    Очень экономит время, мощность, хорошо вписался в интерьер
    Недостатки:
    Будем смотреть на дистанции
    • Представник бренду

Вікторія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Вероника Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Качественная сухая и особенно влажная уборка. Мощности робота достаточно для уборки ворсистых ковров при этом наличие функции сброса насадок на станции позволяет не волноваться за их намокание. Шерсть собирает на ура, собаку не пугает, хорошо ориентируется в доме и обходит препятствия.

Достоинства:
    Умный, мощный, все делает сам.
    Недостатки:
    Нету, очень нравится
    • Представник бренду

Вероніка, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Рома м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Не раджу цей пилосос зламався на 26-й день користування перестало крутитись одне коліща він постійно їздить по колу!
    Але ж коли все працювало ми дуже були задоволені особливо миття підлоги було дійсно ідеальне і розпізнавав багато чого і не стукався взагалі чудовий коли працює все! Дуже прикро що так швидко він зламався!

Достоинства:
    Переваг багато бо в нас є з чим порівнювати!
    • Представник бренду

Роман, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причини заявленої несправності. Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та докладає максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою. У разі некоректної роботи пилотяга, ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику та допоможемо вам.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру бренду Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Панове 5 зірок поки. Думаю що ви допоможете вирішити питання швидко. Бо буде оцінка інша.

Поки мені пише що цей пристрій не підтримується у вашому регіоні.

1. Допоможіть вирішити це питання.

2. Українська мова відсутня. Ту питання, це що не глобальна версія за такі гроші ?

3. Поки що питання стоїть про повернення.

Чекаю швидкої відповіді.

• Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та надає партнерам лише оригінальний товар, що є сертифікованим на території України. Для проведення синхронізації пилотяга Dreame Bot X40 Ultra Black, ми радимо завантажити фірмовий додаток DreameHome та додати робота вручну через знак "+", обравши відповідну модель зі списку. Після чого виконати подальші вказівки програми, щоб завершити початкові налаштування. При цьому застосунок автоматично перейде на мову відповідно до регіону перебування. За необхідності, її також можливо змінити у налаштуваннях. У разі, якщо підключити пристрій не вдасться самостійно, ми із задоволенням вам допоможемо.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки бренду Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Світлана П***

Дуже гарний,та зручний.

• Представник бренду

Світлана, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

4 из 5 только из-за самой Розетки.

Достоинства:
    Сравнивал с Roborack S8 MaxV Ultra в основном, перечитав много отзывов и сравнений решил взять именно Dreame, в целом не плохо, работает каждый день, на 100м2 уходит 40% заряда. С волосами и шерстью животных справляется, удобно, что не надо чистить, только сливать воду и заливать новую. Начала тарабанить вращающаяся щетка на третий день.
    Недостатки:
    Розетка через день после моей покупки пылесоса снизила цену, возвращать разницу не стали, можно было бы вернуть и купить снова. но уже не стал заморачиваться
    • Представник бренду

Микита, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Описана ситуація може свідчити про некоректне кріплення щітки або можливе блокування сторонніми предметами. Ми радимо переконатись, що компонент встановлений згідно з інструкцією та не має засмічень, які можуть заважати його роботі.
      У разі ж відтворення складнощів, ми із задоволенням вам допоможемо. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні.

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет изделия: Черный

Очень боялась, что что-то пойдет не так, но пока все прекрасно. Смогла настроить, интуитивное приложение, получилось сделать карту квартиры, хорошая мощность, прекрасно заезжает на высокий ковер и переезжает через порожек стенного шкафа, тонкий ковер не затягивает, хорошо чистит. Сначала переживала что звук мешает (тише холодильника но бесило) в станции, вроде получилось отключить, это оно дуло тряпку подсушивало, можно эту опцию отключить. Выбрала еще ночное расписание, так он сам выключился, даже лампочки не горят, так что можно и в студию его возле кровати ставить, мешать не будет. Можно выключать кнопкой станцию, попробовала, настройки wifi не сбиваются, не тупит, все хорошо, так что при отключении света не должно быть проблем. Очень аккуратно ездит, никуда не бьется и не врезается, шторы не засасывает. В приложении спрашивает, есть ли животные , пока кот не блевал, но будет интересно проверить, не размажет ли, думаю нет.

• Продавец  WOWS

Ірино, вітаємо! Ми вдячні вам за розгорнутий відгук.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет изделия: Черный

Робот добрий, але його програма жахлива. Не рекомендую, доки не виправлять програму.

Достоинства:
    Якісна уборка, якщо ви подолали труднощі налаштування та програми аплікації.
    Недостатки:
    200 дозволених символів не дозволяють описати всі недоліки програми, їх повно.Впевнений, що 90% користувачів не впораються.
    • Продавец  WOWS

Олександр, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникло негативне враження від програмного забезпечення пристрою.
      Ми вже зв'язались з вами для уточнення детальної інформації щодо складнощів в роботі й обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашого асортименту в майбутньому. У разі, якщо у вас виникають труднощі у використанні Dreame Bot X40 Ultra Black, рекомендуємо звернутись напряму до нас, де менеджери залюбки допоможуть у налаштуванні. Сподіваємось на ваше розуміння!

• Солтан Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Добре прибирає

• Представник бренду

Денис, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Солтан Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Хороша техніка

• Представник бренду

Денис, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Сергій
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Стильний, гарно виглядає і прийшов у дуже гарному, якісному пакуванні, в порівняти можу лише з Sony Playstation чи технікою Apple. Швидко склав карту квартири і постійно її оновлює: знайшов кімнату, яка була закрита під час першого прибирання, додає зміни, якщо переставити меблі. Добре прибирає під диванами, хоча з якоїсь причини під одну частину дивану залазить, а під іншу — ні. На карті залишає позначки, де натрапив на перешкоди, а якщо ввімкнути функцію, ще й фотографує їх.
    На 70 кв. м витрачає близько години, води в баку вистачає на 3-4 прибирання. Паркет після нього чистий, ковдри — не його сильна сторона. Зручно, що в додатку можна поділити карту на зони чи кімнати і прибирати лише те, що потрібно.
    А тепер про недоліки. Він постійно вʼїжджає в уже відомі перешкоди, як-от ніжки дивану чи меблі. Наче зе цілий, сподіваюся, що надовго. Переклад додатку на українську — це просто біда, відчуття, ніби його переклали поганим аналогом гугл-транслейту без найменшого знання мови. Української інструкції чи жодної документації всередині коробки немає, хоча пристрій офіційно продається в Україні.
    Змінний пиловий мішок одноразовий, і купити його окремо неможливо — тільки в комплекті з іншими аксесуарами. Витрусити можна, але це не дуже зручно, особливо за таку ціну.
    Пилосос цікавий, але певні моменти викликають відчуття недопрацювання чи халтури. 4 з 5 виключно через проблеми з локалізацією і документацію.

Достоинства:
    Стиль, дизайн, пакування, додаток
    Недостатки:
    Відсутність української документації, жахлива локалізація в додатку, проблемні розхідники
    • Представник бренду

Сергій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Модель Dreame Bot X40 Ultra White легко прибирає прихований пил проникаючи на глибину до 4 см і тому, завдяки м'якому бамперу, стикування з предметами є нормальним явищем. Передня частина пристрою оснащена амортизацією, яка забезпечує надійність і дозволяє без пошкодження проводити прибирання. Окрім цього,  інструкція до пилотяга українською мовою, є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу і натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до комплектації та індивідуальний погляд на роботу приладу, проте ми обов'язково передамо запит виробнику щодо локалізації.

• Олександр Б***

В смысле мешок пылесборника одноразовый??? На 2-3 уборки???

• Представник бренду

Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
      Dreame Bot X40 Ultra White оснащений сучасною системою автоматичного збору пилу, яка забезпечує тривале використання без необхідності частого очищення. Пилотяг ефективно збирає бруд, пил і дрібне сміття, а спеціальна конструкція сміттєзбірника дозволяє накопичувати відходи протягом кількох циклів прибирання. Високоефективна фільтрація утримує найдрібніші частинки пилу, що сприяє чистоті повітря в приміщенні. Це робить процес очищення максимально комфортним і гігієнічним, зводячи до мінімуму контакт користувача зі зібраним сміттям. Завдяки інноваційним технологіям робот-пилосос працює стабільно та ефективно, забезпечуючи бездоганну чистоту вашого дому.