Отзывы покупателей о Пылесос ручной вертикальный без мешка BT 8673 4200Вт с контейнером для сухой уборки

Оценка пользователей 4.83/5
  • Отзывы про товар продавца Skoobert
  • Михайлюк Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Цвет изделия: Черный с красным

Дуже сподобався. Потужний, займає мало місця як і хотіла . Підходить як для килимів , навіть дуже чудово чистить , так і для звичайної підлоги , в мене лінолеум та плитка .

Достоинства:
    Компактний не займає багато місця завжди під рукою,маю двух котів розносять наповнювач та багато шерсті на меблях килимах
    Недостатки:
    Гарантія 14 днів , але забирала на Розетка і придбала за 219 грн додатково гарантію на 2 роки
    • Валерія К***

Добридень. Як показав себе за цей час? Чи не замалий об'єм контейнера для сміття? Для авто підійде?

• Михайлюк Л***

Вітаю . Цілком задоволена. З об'ємом немає проблем , так як очистити контейнер це хвилина і далі можна користуватися . Повністю фільтри чищу 1 раз на тиждень , користуюсь щоденно

• Галина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GodnoShop

пылесос просто супер,мощность отличная,сделан добротно.Как будет дальше работать,посмотрим

Достоинства:
    цена по скидке
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Культура Стиля. Цвет изделия: Красный

Пилосос дуже сподобався. Я задоволена.

Достоинства:
    Компактний, як для щоденного прибирання дуже підходить.
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Культура Стиля. Цвет изделия: Красный

Працює гарно, легкий та зручний

• Продавец  Культура Стиля

Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням. Приємних та корисних покупок!

• Дахновский Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Культура Стиля. Цвет изделия: Красный

Товар відповідає опису, прийшов у заявлений термін

Достоинства:
    Невеликий, але потужний

Доброго дня
      Дякуємо Вам за позитивний відгук. Нехай ця покупка приносить Вам користь та радість ще довго.

• Ірина Г***

Все сподобалося

• Продавец  Культура Стиля

Приємних та корисних покупок!