Отзывы покупателей о Мощный пистолет пневматический гвоздезабивной, Пневмостеплер с тройным грушителем + 4 уровня мощности + кейс , комбинированный черный с оранжевым (6299109530)
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Прилад працює чудово, за 2 місяці використання нарікань немає.
- Достоинства:
- Швидкий монтаж
- Недостатки:
- Шумний
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все чудово працює, трохи громкий
Знизив оцінку за неповну комплектатію не було беруш але в наушниках краще працювати мені здається шуму пошті не чутно- Недостатки:
- Не повна комплектація
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук і високу оцінку роботи пневмопістолета.
Нам приємно, що інструмент повністю відповідає очікуванням і добре справляється зі своїм завданням.
Щодо відсутності берушів — дякуємо, що звернули на це увагу.
Зазначені елементи дійсно входять у стандартну комплектацію, однак у деяких останніх партіях виробник змінив склад набору без додаткового повідомлення постачальників. Це не впливає на функціональність або якість самого інструменту, але ми вже передали інформацію постачальнику, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Дуже цінуємо Вашу увагу до деталей і раді, що пістолет виправдав очікування за потужністю й продуктивністю.
Бажаємо приємної та безпечної роботи — нехай інструмент служить довго і надійно.
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Норм!
- Вадим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все чудово працює. Але з ним потрібно працювати в окулярах та навушниках, інколи забиває цвяхи не шумно, але зазвичай дуже шумний через взрив піропатрона, в квартирі ремонт з таким приладом не зробиш.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Шумний
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго ранку!
Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку роботи інструмента.
Раді, що Ви відзначили головне — зручність і ефективність у роботі. Дійсно, дана модель пневматичного цвяхозабивного пістолета має підвищену потужність удару, тому рівень шуму при спрацюванні — це нормальна особливість роботи піропатронного механізму, який забезпечує швидке і надійне забивання цвяхів у щільні матеріали (дерево, фанеру, ДСП тощо).
Для безпечного та комфортного користування ми завжди рекомендуємо, як Ви й зазначили, використовувати захисні окуляри й навушники — це стандартна практика при роботі з пневмоінструментом.
Модель розрахована переважно на будівельні або ремонтні роботи у підсобних приміщеннях, гаражах чи майстернях, де важлива потужність і швидкість, тому для квартирного використання може бути справді гучнішою.
Дякуємо за розуміння та конструктивний коментар!
Бажаємо, щоб інструмент служив довго й допомагав Вам у кожному проєкті.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Працюе як треба.
- Юра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Працює штатно
- Достоинства:
- Пришвидшує роботу
- Недостатки:
- Щумний
- Продавец LICVID-SHOP
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все добре
- Достоинства:
- Зручний сервіс
- Недостатки:
- Не дуже добра якість деталей(голка з дуже м'якого металу) . В комплекті відсутні захисні рукавички
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Нам приємно чути, що ви залишилися задоволені роботою інструмента та сервісом магазину.
Стосовно зауважень: голка дійсно виготовлена з більш м’якого металу, адже це побутова модель, яка розрахована на використання в домашніх та невеликих професійних проєктах. При правильному догляді та регулярному змащуванні олією, що входить до комплекту, інструмент працює стабільно та довговічно.
Щодо захисних рукавичок — вони не входять у стандартну комплектацію виробника, проте у комплекті є захисні окуляри та беруші, які забезпечують базову безпеку при роботі.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Ваш відгук буде корисним іншим покупцям, а ми й надалі будемо робити все, щоб наші клієнти залишалися задоволеними.
- Сурилов А***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Спасибо все хорошо и быстро
- Достоинства:
- Быстро
- Недостатки:
- Нет инструкции на Украинском
- Продавец LICVID-SHOP
- Костянтин І***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все працює
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все добре. Дякую.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Немае
- Продавец LICVID-SHOP
- Гарик М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Працює добре