- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Прекрасний БФП для домашніх потреб. Підключила по Wifi, з телефона і ноутбука прекрасно друкує. Надрукувала вже 40 чорно-білих сторінок, фарба поки є, але надалі буду заправляти картриджі фарбою власноруч, бо ціна на нові кусається. Так як друкую нечасто, то зробила скрипт, який буде через 7 днів після останнього друку мені друкувати тестовий файл всіма кольорами, щоб картриджі не пересихали
- Інна П***
Добрий день.То картриджі теж у комплекті йдуть?Дякую!
- Анастасія М***
Інна, звісно, обидва картриджі є. Можна заправляти, хоч це не рекомендовано виробником. Але я буду, бо дорого купувати кожного разу
Дякую за відповідь!
- Юліана С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже класний принтер для домашнього користування. І принтер і сканер мене повністю влаштовують. Друкую з червня місяця (вже 7місяців) на одному наборі картриджів, єдине чорний вже треба міняти. Інструкція погана, без ШІ не підключила б, там не так написано, інструкцію переписати треба. З телефону і з ноутів (2підключила) друкує топ. Треба трохи погратись з налаштуваннями і вуаля. Доречі заправляти можна картриджі інсуліновим шприцьом і при тому не витрачати 900 грн на новий. Фото не друкувала, а от картинки кольорові так, на папір. Повних А4-штук 15 друкувала і половина кольорових всього. Короче якщо ви готові з ним ще трохи розібратись із чатом гпт, але потім вже не паритись, він для вас. А якщо ви хочете просто вкл в вкл, цей не беріть, складно
- Достоинства:
- Підключила довго і далі користуватись вже в задоволення. Картриджу вистачає на багато (якщо не друкувати все підряд)
- Недостатки:
- Інструкція дно. Не підключити без допомоги ШІ
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Легко підключення до принтеру через вайфай. В комплекті був фотопапір і чорнила це супер . Перевірив друкування на скріні поповнення на русоріз (донатьте і ви)
- Достоинства:
- Простота ціна
- Недостатки:
- Нема кабелю до ПК
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Смішно коли люди не прочитавши характеристики відразу плюються на товар.Все що є в харатеристиках все виконує,картріджів вистачає як описано .Хотів на нього поставити СБПЧ,але потрібно підрізати шторку яка закриває доступ до картриджів .То ж поки заправляю інсуліновим шприцем картриджі , СБПЧ поставлю коли закінчиться гарантія .До речі інсуліновим шприцем можна заправляти не розсверлюючи отвори в картриджах .Як заправляти, а також як скинути помилку коли закінчилися чорнила є в інтернеті
- Достоинства:
- Хороший принтер в прямих руках.
- Недостатки:
- За ці кошти немає.
- АндрейПродавец: RozetkaEU
Гарний і недорогий принтер. Одразу встановив СНПЧ, не дуже складно. Все працює.
- Достоинства:
- Недорогий, Canon
- Іван
Доброго дня! Підкажіть за СПБЧ і які чорнила брали. Дякую.
- Андрей
- Віктор П***
Приєднуюся до попереднього питання . І питання чи все стабільно працює?
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Принтер чарівний)) Працює як часи. Налаштування легке, в користуванні зручний. Нарешті можу друкувати фото та творчі нариси вдома! Друкую через вай-фай, все швидко та якісно. Лише маленький недолік - при друку зображень трохи жовтив, довелось погратись з ручними налаштуваннями.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- На авто налаштуваннях трохи жовтив
- Мариан С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Очень на свои деньги хороший принтер печатает цветные фото без нареканий
- Достоинства:
- Качество фото и цена
- Недостатки:
- Пока нет
- Альона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Принтер працює нормально. Зауважень не має.
- Достоинства:
- 3 в 1 принтер, сканер, ксерокс
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Інна П***
Добрий день.Скажіть будь-ласка,а картриджі теж йдуть у комплекті чи лише фарба?Бо з опису незрозуміло.Дякую
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Прекрасна штука.
Сама настроїла і це виявилося легко зважаючи на те що я з технікою на ,,ви,,- Достоинства:
- І чорно-білі документи і кольорові фоточки надруковано класно. На 4 за 5-ти бальною системою. Бо нічого ідеального не буває,окрім наших котиків ЗСУ.
- Недостатки:
- Не виявлено поки що.
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Чудовий принтер. Гарно друкує. Працює через WiFi.
- Достоинства:
- Швидко і доступно налаштування. Є кабель підключення до ноутбука
- Недостатки:
- Поки не виявила.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Доставили за 6 робочих днів. Все справне
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Товар прийшов за чотири дні, дуже гарної якості, підключили швидко як до комп'ютера так і до телефону, друк якісний, як кольоровий так і чорно білий, брали для студента, товар і якість відмінна, дякую продавцю.
- Достоинства:
- Друк відмінний за свої кошти
- БОРИС Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
второй принтер в офисе, цвет не использую... печатает быстро...
PS да пришлось ждать получения долго, но никто и не обещал быстрого- Достоинства:
- недорогой
- Недостатки:
- немножко шумный после лазерного, и нужны доп настройки чтобы не жрал чёрный картридж
- Александр К***
Скільки вам довелося чекати?
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Чудовий товар за приємною ціною. Гарно друкує.
- Достоинства:
- Є підключення до WiFi, є можливість друкувати з телефону
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Про продавця - три "Ш": Швидко зв'язались, швидко обговорили деталі, швидко відправили.
Про принтер - легка і доступна інструкція налаштування для смартфону. Підключився і все гарно друкує. Для ноутбука - віндовс 11 знайшов в мережі принтер і сам налаштував все. Друкує добре, сканування ще не пробував.
Також приємний пункт - в комплектації до принтера є кабель підключення до комп'ютера. Коли вибирав БФП,то в більшості випадків кабель потрібно було докуповувати окремо- Достоинства:
- Швидке і легке налаштування через wifi, присутній в комплектації кабель підключення до комп'ютера
- Недостатки:
- Не виявив, замало часу користуванням.
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Швидка доставка. Принтер гарно друкує текс і фото. І сканує добре. Зручно, що у принтера є підключення до вай-фаю і можна друкувати файли з телефону.
- Достоинства:
- Є підключення до вай-фаю. Можна друкувати файли з телефону.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Друкує))))
Довго мусилась щоб під'єднати до роутера, але виявилось все не так складно- Надія З***
Доброго дня. Як підключити до вай фая?
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Задоволений покупкою цього БФП. Взагалі я шукав собі чисто сканер і знайшов декілька варіантів від Canon, дивно що всі сканери були дорожчі за БФП, і я вирішив що візьму вже повноцінний БФП.
Ввімкнув, налаштував за пару хвилин за інструкцією та почав працювати. Використовував його переважно як сканер для оцифрування різних паперів — якістю задоволений. Зручний мобільний додаток Canon PRINT і не треба возитись з підключенням до компа. Просто обираєш «скан», воно сканує документ, і одразу зберігаєш на телефон чи в хмару в PDF/JPG. Єдине що, іноді скан зупиняється на середині і вибиває помилку «Failed to scan», і треба ще раз спробувати, але не дуже часто. Також не зрозумів, чи буде працювати сканер, якщо в принтері не буде картриджів, бо поки я не встановив картриджі, мені додаток «не дозволяв» нічого робити, навіть скан.
В комплекті йшли 2 картриджі — ч/б та кольоровий, встановлюються легко. Тестував друк як ч/б так і колір — як на мене, якість хороша, не гірша ніж у звичайному копіцентрі. Спробував роздрукувати кольорову фотку — результатом задоволений. Звісно відчувається, що пристрій дешевий — і по матеріалам, і збірці, але й великих очікувань з цього приводу в мене й не було. Головне, що якісно виконує свою роботу. Отже, зі свого досвіду, можу впевнено рекомендувати цей БФП, він мене дуже приємно здивував якістю роботи.- Достоинства:
- ціна, зручний мобільний додаток, якість скану та друку, компактність, швидке налаштування, в комплекті картриджі і фотопапір
- Недостатки:
- чомусь іноді зупинявся скан і треба будо заново сканувати документ
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все працюе справно дуже довольний
- Достоинства:
- Фото пічатае качиствено
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все,ок
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Супер принтер,друкує швидко,колір і якість друку чудова.
- Достоинства:
- Швидкість і якість
Ціна. - Недостатки:
- Василий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Дуже класний принтер прцює чудово ! Якість друку відмінна !
- Надія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Добрий день, Замовленням задоволена! Ціни дуже приємні. Швидка доставка
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Доставка тиждень. Налаштування досить легке. Друкує гарно.
- Достоинства:
- Ціна доступна
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Хороший прінтер, якісний друк.
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Рекомендую
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Не найгірший варіант за таку низьку ціну. Для домашнього використання підійде.
- Достоинства:
- ціна, простий в налаштуванні, відносно швидкий за свої гроші
- Недостатки:
- використання фарби, якість - може бути краще але чисто для себе підходить
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Принтер показав себе дуже добре в роботі!
Купувала для дому та навчання. З поставленими задачами справляється)
Дуже зручне налаштування, є відео до кожного розділу налаштування та установки.
Принтер прийшов у зазначені терміни, які вказав продавець. Рекомендую- Достоинства:
- Ціна /якісь. Швидка доставка
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Рекомендую
- Достоинства:
- Дешево, дуже швидко працює через WiFi . Дуже гарний за невелику ціну.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Лена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Чудова річ за свої гроші!
- Достоинства:
- Недостатки:
- 2 тижні очікування (але це не суттєвий недолік)
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Купувала, щоб мати можливість самостійно робити копії та скани документів. Копіювання працює навіть без додаткового головняку з підключенням принтеру до телефону, але ось для скану це зробити потрібно. Але я ніде не знайшла пароль. У інструкції було сказано "на коробці або на самому пристрої". Крутила десь півтори години. Не знайшла.
- Достоинства:
- Дуже легко підготовлюється до роботи
- Недостатки:
- Не знайшла пароль
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel
Хороший
Мені подобається - Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все працює, якість друку дуже гарна, сканування гарна,недоліків не знайшов.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- довго з'єднується до вайфаю спочатку потім швидко
- олександер ж***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарний недорогій бистро розібрався!
- Артём С***Продавец: RozetkaEU
Прийшло швидко, легко налаштовується, друкує якісно, що вражає у зв'язку із самою низькою ціною
- Достоинства:
- Дешево і гарно працює, дуже зручний і легкий друк через фай фай
- Недостатки:
- Час покаже