- Едуард Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Белый + Бетон
Швидка відправка, легко збирається, сколів, подряпин немає. За свою ціну - ідеально + виглядає дорожче ніж вона є.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Євген Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Черный с белым
Тумба під ТВ непогано зроблена, в комплекті присутні всі деталі для збирання тумби та детальна інструкція, збере тумбу навіть дитина.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Черный
Гарна тубма, повністю відповідає фото. Продавець зв'язався зразу. Єдине, що трішки довго чекали, але про це ми були попереджені. Відправлення було в заявлені терміни
- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Бетон
Дуже гарна тумба. Колір має легкий зелений відтінок, але мені він сподобався. Якість хороша. Дуже просто збирається.
Була надійно запакована.- Достоинства:
- Якість, простота збірки, зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Задорожный А***Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Дуб Сонома
Гарна тумба.
- Достоинства:
- Адекватна ціна
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Абрикос. Высота: 38.6. Глубина: 39.8. Ширина: 169.6. Цвет: Черный
Все довольны
- Достоинства:
- Кот поместился
- Недостатки:
Отзывы про товар у других продавцов