Отзывы покупателей о Наповнювач для котячого туалету AnimAll Тофу з ароматом персика Соєвий грудкувальний 2.6 кг (6 л) (2000981139025/4820224500362)A

Оценка пользователей 4.34/5
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 4. Объем 1 упаковки: 6

Для мене і моєї киці топ, приємний аромат, гарний колір, видно на підлозі будь-де, якщо на лапках киця винесла

Достоинства:
    Колір, аромат
    Недостатки:
    Для нас немає
  • Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 6

Пакет прийшов розгерметизований!!!

Хочу звернуть Вашу увагу на те, що пакети без вакууму не є дефектними і розгерметизація не впливає на якість наповнювача.
      Наповнювач у невакуумному пакеті можна використовувати так само, як і наповнювач
      у вакуумному пакеті. Розвакуумування упаковки може статися через різницю
      температур, а також через якість доріг при транспортуванні товару до клієнтів. Дякую за розуміння.

• Олександр А***

Пакування приїхало розгерметизоване. Шкода що старий наповнювач вже скінчився, довелось брати

• Елена Г***

Очень классный наполнитель.

Достоинства:
    Убирает запах, удобен в использовании, нравится нашей кошке.
  • Наталія М***
    Недостатки:
    Порушена герметичність упаковки
  • Ольга К***

Один з найкращих

• Марина М***

Найкращий наповнювач

• Павло К***

Відносно швидко

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Віка Л***

Непоганий

• Наталія П***

Мені дуже подобається цей наповнювач, бо немає неприємного запаху і не чутно, що в хаті живе киця

Достоинства:
    Поглинає вологу, запах. Утворюються грудочки, які легко можна викинути
  • Валерия С***

Не поганий, але зверніть увагу на калібр наповнювача та впевніться чи підійде він вам. Власники білих котиків, будьте готові до того, що будуть у котика рожеві лапки в прямому сенсі, а білий інтерʼєр буде в рожевих слідах.
    Має хімічний аромат (на мою думку)

Добрий день, дякуємо за Ваш відгук.

• Каріна Ш***

Дуже подобається саме цей аромат наповнювача, не різкий , дуже гарно вбирає аромати , гранули крупні, не летить пил з них, так як пакування завакумоване для транспортування, гарно вистачає на місяць для однієї киці, також завжди є приємні знижки на нього, рекомендую

Достоинства:
    Аромат, крупні гранули, не викликає алергії, пакування
  • ОЛЕНА
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 6

Чудовий наповнювач, однозначно рекомендую!

• Ангеліна

Найкращий наповнювач, економний, гарно утримує запахи

Достоинства:
    Пахне як Рево, гарний колір
    Недостатки:
    Дорогий
  • Наталия Ц***

Красит лапки

Достоинства:
    Хороший наполнитель
    Недостатки:
    Красит лапки
  • Яна Я***

Цей наповнювач дуже зручний, в мене дуже примхливий кіт, але йому сподобалось, правда не відразу. Наповнювач комкується у грудочки, але треба засипати десь не менше 3 см у лоток. Сьогодні вже 16 днів, як я почала використовувати цей наповнювач, ще є 1/3 пачки. Вважаю, що на днів 25 вистачить. Ще лапки завжди сухі у котика і немає багато розсипаних гранул навколо лотка. Доставка швидка, усе влаштувало.

Достоинства:
    Все відповідає опису на сайті
  • Руслана К***

Наповнювач нам не підійшов. Воняє жахливо. 2-3 дня міняли то вонь така що очі виїдає. У нас 1 киця британка (

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахливий запах
  • Наталья Д***

Як пісок, наповнювач не сподобався. Зелений чай кращій

Добрий день, підкажіть, що саме не сподобалось?

• Оксана

Має яскраво виражений аромат персику, добре комкується, добре маскує неприємні запахи, але вистачає максимум на 7-10 днів ( маю 2х котиків)

Достоинства:
    Комкується, можна змивати в унітаз, маскує неприємні запахи
    Недостатки:
    Дорогувато, великий розхід
  • Катерина П***

Гарно пахне, з задачею своєю справляється, але сильно фарбує лапи і шерсть. Більше не куплю

Достоинства:
    Гарно вбирає вологу, запахи, на довго вистачає, гарно пахне
    Недостатки:
    Фарбує лапки і шерсть
  • Владимир С***

Дякую за оперативність і швидкість.

Достоинства:
    Гарно комкується.
    Недостатки:
    Покі немає
  • Виктория

Відмінний наповнювач.

• Дмитрий Т***

Отлично работает, убирает запах, почти не разносится на лапах

• Оксана К***

Перевага - можно змивати в унітаз.Економний,приємний запах.

Достоинства:
    Топ
  • Наталія Г***

Купили перший раз на пробу. А виявився просто найкращим наповнювачем, ми користувались завжди селікатгідрогелевим,але порівняно з цим там куча недоліків: він дуже розкидається котом по ванній кімнаті, вистачає на 2 тижні максимум і то деколи і не вистачало.
    А цей наповнювач просто відкриття для мене: прібирає запах на 90 відсотків, не розноситься взагалі котом.
    Хочу відмітити, що кіт у нас білий і наповнювач його не фарбує зовсім, як було у іншіх відгуках,
    Тому замовляю вдруге і тепер вже на постійній основі.

Достоинства:
    Він просто афігезний
    Недостатки:
    не має
  • Денис

Отличный наполнитель, давно пользуемся. Бывает приходит с нарушением герметичности упаковки, в таком случае отказываемся от заказа.

Достоинства:
    Приятный запах, мало разноситься лапками, действительно впитывает влагу.
    Недостатки:
    Приходят с нарушением заводской упаковки.

Добрий денб. Порушення вакуумної упаковки не є браком товару.

• Тетяна З***

Найкращий наповнювач з тих, що купувала. Купую постійно вже роки два точно - все супер! Зручний у використанні.

Достоинства:
    Добре комкується та поглинає запах. Приємний аромат.
    Недостатки:
    Немає.
  • Олена

Ну не воно. Навіть з прибиранням майже одразу і поступовим досипанням свіжого наповнювача він вже починає смердіти за тиждень. Свіжість тримає перші дні. Лапки пофарбував але це для мене не критично.
    Силікагель для мене все ще справляється краще, повернулись до нього

Достоинства:
    Екологічність
    Недостатки:
    Все перераховане вище
  • Игорь Т***

Нам цей наповнювач не підійшов, а дочка рекомендувала його.

Достоинства:
    Комкується.
    Недостатки:
    Наповнювач, складається з дрібних циліндриків довжиною до 1 см і діаметром з 1 мм, і в результаті через вузькі прорізи лопатки вони не просипаються. До лап прилипає. Запах перебиває, але не повністю.
    • Олексій Я***

Тобто лопатку для прибирання з дірочками під розмір наповнювача ви не розглядали?

• Денис

Я просто в шоці, виробник взагалі тестував цей наповнювач перед тем, як його продавати? Він фарбує лапи! Не знаю, чому я не подивився відгуки перед замовленням, якби знав, то нізащо не купив би

Достоинства:
    Сам наповнувач непоганий
    Недостатки:
    Фарбує лапи!
    • Валентина Х***

Ничего страшного, кот не сдохнет от этого

• Кучеренко Т***

Зручний наповнювач

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Анна Ч***

Супер наповнювач, економний,мені вистачало на 1,5 місяці, запах зберігає добре, до лап не прилипає,пилу немає, збираєтесь в грудочки.Але на заоаз ціна велика

• Елена Х***

Дякую за швидку відправку

• Тетяна Ж***

Гарний наповнювач, до цього був бентонітовий. Але цей перевершив всі сподівання, а коли акція взагалі супер. Кожен колір має свій запах який вивітрюється і не напрягає. Добре комкується.

• Дмитрий В***

Хороший, якісний наповнювач

Достоинства:
    Ідеально абсорбує аромати кота
    Недостатки:
    Дорогий
  • Бакмаєв П***

Жахливий запах і грудки дуже тяжко прибирати. Брав до цього Котікс, небо в земля в порівнянні з цим наповнювачем.

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахливий запах, незручно прибирати

Добрий день, підкажіть будь-ласка, чому саме складно прибирати грудки? В чому полягає складність?
      Щодо аромату - тут все індивідуально, спробуйте наповнювач без аромату, можливо, він сподобається Вам більше :)