Отзывы покупателей о Сухой корм для собак Regis с бараниной, 10кг

Код:  463919424
Оценка пользователей 4.47/5
  • Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Корм хороший

• Анастасія К***

Все добре, купляю другий раз собака вівчарка їсть з задоволенням

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Край. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Гарна якість продукції.

• Продавец  Край

Олександр, щиро дякуємо за відгук! Нехай ваш улюбленець смакує із задоволенням)

• Живага М***

Беру вже цей корм відносно довго ! Більше 3 місяців. Використовую неяк основний ! Але останіх дварази замітила розлади травлення у собак віднього! Раніше такого небуло. Наверно знову прийде ться інший купувати!

Дякуємо вам, що поділились досвідом.
      Розуміємо ваше занепокоєння, особливо якщо раніше все було добре.
      Хочемо звернути увагу, що при використанні кількох різних кормів одночасно реакція організму собаки може бути непередбачуваною. Кожен корм має свій збалансований склад, розрахований як повноцінний раціон. Коли їх поєднувати, цей баланс може порушуватись, і саме це іноді призводить до розладів травлення.
      Водночас під час переходу з одного корму на інший дійсно рекомендується тимчасово змішувати їх, щоб організм улюбленця м’яко адаптувався до нового раціону. Але на постійній основі краще використовувати один вид корму, щоб зберігався правильний баланс поживних речовин.

• Юлія

Беремо даний корм другий раз, брали у іншого постачальника . Але цього разу отримали надірваний пакунок, і заклеєний скотчем … Забрали, адже товар був вже попередньо оплачений і дуже потрібен для нашої собаки .

Недостатки:
    Розірваний пакет

Нам дуже шкода, що ми Вас засмутили.
      На жаль, іноді товари отримують пошкодження при транспортуванні поштою.
      Дякуємо, що повідомили, обов’язково з цим розберемося, щоб не допустити такої ситуації у майбутньому.
      Приносимо наші вибачення!

• Олег М***

Отличный корм.

Недостатки:

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Андрій Я***

Зазвичай використовував як наповнювач якогось Актива 50/50, але тепер даю вранці Актив, а ввечері Regis. Песики задоволені

Достоинства:
    дешевий, песики задоволені

• Світлана К***

Їдять нормально

• Сергій В***

Все добре

• Олег Г***

Корм чудовий

• Ольга С***

Собака їсть. Все добре

Достоинства:
    Багато, надовго вистачить
    Недостатки:

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Александра К***

Корм хороший за свою цену, продавец отправил все быстро, собаки едят с удовольствием

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Олександр Д***

На щот смаку не скажу,не пробував,а собаки їдять.Можна брати.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знаю

• Андрей А***

Великолепный корм, собачке нравиться

• софія б***

За свої гроші, то норм.

• Олена К***

Суперовий корм !

• Анна Р***

Мої їдять його не дуже добре

• Виталий Л***

Дякую

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Леонид С***

Именно этот вкус ( баранина) собака не особо ест. До этого покупал этого же брэнда сл вкусом говядины, ела на ура.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Вкус собаке не особо понравился
  • Руслан Ш***

Собака їсть з задоволенням!

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!

• ЕЛЕНА Л***

Собака ест хорошо

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Ольга П***

Отличный

• Андрій

Супер корм

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Альона Г***

Даремно потрачені гроші... Коти відмовились взагалі, а собака яка їсть все!буквально. Бо це спаніель, вони їдять все, завжди, з'їла з горем пополам і в два присісти, а потім , вибачте її несло кошмарно... Замовила інший корм

Дякуємо Вам за відгук. Дуже прикро, що корм песику не смакує. Відмова від поїдання часом може бути зумовлена, наприклад, власними смаковими уподобаннями, особливо якщо минулий раціон песику був більше до смаку

• Юлия К***

Гарна ціна добре їдять собаки чомусь саме цей смак

• Сергій С***

Все добре

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Олександр Т***

Покупаем амстаффу. Шикарный корм, берем уже 5 или 6 пачку. Стул отличный, аллергии нет, кушает каждый раз без выпендрежа, что раньше ни с одним кормом не случалось))

Достоинства:
    Шикарный корм
  • Ярослав П***

Заказываю данный корм не первый раз, всё нравится

Достоинства:
    За свои деньги отличный корм, собакену нравится
    Недостатки:
    Не обнаружил

• Ярослав П***

Отличный корм,собакену нравится
    Доставка быстрая,по сроку корм свежий

Достоинства:
    Собаке нравится,а это самое главное
    Недостатки:
    Не обнаружил

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашому собаці!

• Андрей А***

Хороший корм! Моим собачкам нравиться!

• Дарья Т***

Корм можно брать как дополнительное питание, как основное нет.

Достоинства:
    Деловая цена, но есть и дешевле за такое качество
    Недостатки:
    Корм совсем эконом класа, покупали для собак которые едят практически все ,Но уже с первой кормежки не доели порции.Корм очень сухой и не ароматный от слова совсем.
  • Аліна Л***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Брали корм,появилась алергия(

• Тетяна К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Собаки корм їдять.
    Даю як додаткове харчування.