Отзывы покупателей о Светодиодная гирлянда роса 5 м на батарейках АА GarlandoPro 50 лампочек новогодняя гирлянда нить на зеленом проводе IP65 Мультиколор

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 3. Количество источников света: 30. Цвет свечения: Белый

Гарна гірлянда,все працює. Дякую продавцеві.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що гірлянда відповідає вашим очікуванням і все працює справно. Користуйтеся із задоволенням!

• Стелла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Белый

Дуже класна

• Продавец  SmatX

Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що товар вам сподобався. Будемо чекати на вас знову в нашому магазині!

• Тетяна Л***

Гирлянда соответствует описанию,все ок

Достоинства:
    Цена-качество отлично
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Тетяна Н***

Дуже гарна !!!

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 5. Количество источников света: 50. Цвет свечения: Разноцветный

Один прийшов мигав відходить батарейка я розкрутила взагалі перестав працювати Світять яскраво

• Галина Б***

Дякую. Швидка робота менеджерів, все відповідає і працює

• Поліна

Чудові гірлянди з працюючими батарейками, ціна/якість топ

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Галина С***

Дякую ,всі гірлянди не перевіряли, але ті що брала в роботу працюють .Особлива подяка, що є батарейки

Достоинства:
    Дешево ,дивлячись на те ,що з китайських сайтів гірлянди йдуть без батарейки. Швидка доставка. Дякую
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені.