- Катерина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
У бульдога пішла жахлива алергія.,,Хоча пів року їв,але купувала у іншого продавця і все було добре(RichPets)." Навіть на вид він інший
- Достоинства:
- Дворові собаки будуть накормлені.
- Недостатки:
- Гамнюшки житкі. І вздуття.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ХвістоЛапи. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дуже швидка доставка та найдешевша ціна . Шукала саме цей корм. Дякую!
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Мугівара. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Отримали корм, трішки довша доставка, а так все добре
- Недостатки:
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Купую корм для молодої французької бульдожки Буби, ідеально підходить
- Достоинства:
- Склад та ціна
- Недостатки:
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Чудовий корм, мої щенята йорки їдять із задоволенням! З травленням все в порядку, волосся блищить, песики активні і здорові. Рекомендую!
- Достоинства:
- Гарний склад, невеликі за розміром гранули, приємний запах.
- Продавец Вусик
Дякуємо за відгук! Радий бачити, що покупка залишила у вас лише позитивні враження. Завжди раді допомогти вам із новими виборами!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Uniqzoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм,цуценя лопає залюбки.
- Недостатки:
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Бігль двухмісячний дуже радий
- Достоинства:
- Збалансований
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Все супер, швидко відправили, швидко отримала. Дякую.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Від цього корму у двох цуценят німців страшенний понос. Від корму цієї ж марки для дорослих такий саме ефект у дорослого дратхаара. Кілька разів вводили в годування, кілька разів відміняли. Результат один і той самий. На інших кормах все ок
- Достоинства:
- Собакам подобається
- Недостатки:
- Понос
- Катерина М***
А нас теж був з дуже поганим запахом після цього корму. Кошмар.
Представник брендуДобрий день, Олена. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Алексеева И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дякую за швидку доставку. Беру не перший раз. Корм хорошої якості. Собаки їдять добре. Ніяких негативних проявів з боку травної системи не було
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якісь
- Недостатки:
- Не помічено
- Селищев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Отличный корм. Щенок его ест не плохо.
Спасибо продавцу, пришёл быстро и свежий. Дальше буру тут же.- Достоинства:
- Хорошо кушает щенок, хороший запах.
- Недостатки:
- Не нашел пока.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Отличный корм. Кот его с удовольствием кушает. Плюс это премиум
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Корм очень хороший,нашим собакам понравился.Доставили быстро,все отлично.
- Віталіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Положили не тот корм. Заказывала для щенков, положили для котов. При получении товар был плотно замотан пленкой, не видно было содержимого и название товара. Дома при вскрытии оказалось не соответствие товара.
- Недостатки:
- Положили не тот товар.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Любовь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Корм хороший, собакам нравится, но продавец розетка пишут неправду, что возвращают 10% кешбека. Неприятно .....
- Достоинства:
- хороший корм
- Недостатки:
- розетка пишет неправду
- Влад З***
"Кешбек не буде нараховано у випадку оплати замовлення готівкою або карткою
при отриманні." ви це враховували? якщо робили все вірно ,то зверніться в підтримку розетки
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Цуценя їсть. Настрій у нього хороший, ні разу не відмовився від корму. Рекомендую.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Цуценя їсть із задоволенням. Поки що все добре.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм, цуценя шпіца їсть задоволенням
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Моїй собані корм подобається. Будемо купувати ще!
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Все добре, дякую
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Видали по кування із діркою. Я погодилась забрати, бо сказали що вага незмінна. Виявилось що не тільки дірки, ще й 400 грамів корму не вистачає. Не розумію чому такий товар відділення отримує і видає покупцям. Пакування забрала тільки тому, що небуло вже часу перезамовляти.. дуже здивувало .. ще й продавець сама розетка
- Достоинства:
- Швидка доставка,
- Недостатки:
- Відсутність 400 грамів корму , що просто неприємно. Краще купувати офлайн
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Спасибо за качественный товар .И срок годности хороший.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Чудовий корм. Песик гарно кушає. Рекомендую. Якісний.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Какой-то странный корм. Заметил, что отличается по цвету. Собака отказывается его есть. Пробует, отворачивается и уходит. Раньше такого никогда не было, но покупал этот же корм у другого поставщика.
- Недостатки:
- Не нравится собаке
Представник брендуВітання. Смакові вподобання улюбленців можуть змінюватись впродовж усього життя.Саме тому лінійка нашого бренду налічує різні смаки готового харчування для собак. Спробуйте інший корм з лінійки Optimeal, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю!
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Пес-Босс. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Товар хороший та якісний, Продавця рекомендую!!!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Корм хороший. Малыш ест с удовольствием
- Вячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Прекрасне повноцінне харчування для нашого цуценя!
Купуємо вже другий мішок.
Їсть собака з задоволенням!
Буду чекати на знижку:) - НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Пес їсть з задоволенням
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Оперативно відправили. Корм якісний. Цуценя їсть з задоволенням. Зручний замок на пакеті.
- АнютаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Не подошел корм джеку. Брала на пробу 4кг в перемешку с Роял потом и отдельно было все хорошо.
Купила для экономии по акции 12 кг, вообще сразу не понравилось при получении надорваная упаковка (герметичность отсутствовала и дата до 11.23, но мы его ждали и ехали за 60 км, забрали... и тут доедала ранее купленный корм и с этой пачки уже около 1,5 кг было съедено 7 июня начался понос, потом с кровью и слисью, списали на косточку на траве и укус клеща. Замучали собаку лечением, т.к. совпало это и на корм не думала, месяц у местного ветеринара лечили, а понос не проходит уже обезвоживание пошло, поехали в город там сдали анализы все хорошо не энтерит, не клещ, но плохие печеночные. Капельницы и восстановление обошлись в 3000 грн, и перешли на корм лечебный роял на месяц. Сегодня дала опять оптимил(((( и мое предположение подтвердилось...понос с жудким запахом....
Хотя мне всегда нравился оптимил для стерилизованных котов на нем 4 года сидим, и доверила кормления своего полугодичного джека, т.к. для пробы был около месяца пачка. Возможно это только нам так не повезло, бывает не переносимость компонентов, но меня все таки смущает разрыв на пачке, и запах у него не такой как в пачке 4 кг, так же заметила при открытии....- Достоинства:
- Цена, но в моем случае это повлекло доп.расходы на лечение
- Недостатки:
- Не берите поврежденные пачки корма, даже по акции. Все таки компоненты содержащие в корме могут портится
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Вперше пишу негативний відгук, але усе спочатку: забрала замовлення, одразу корм не розпаковувала, оскільки ще був корм марки Royal Canin (об»єм 1.5кг.) який теж купувала на Rozetka, але вирішила спробувати більш дешевший. Вага корму 1.5кг., але здивувало, що по відчуттях ніби менше((, але як то кажуть, мудра думка приходить пізніше. Сьогодні зранку розкрила упаковку всипала песику корму невелику масочку ( собачці 5 місяців) і аж тоді «здогадалась» що можу зважити товар і от моє розчарування: вага 800гр(( як таке може бути, доказати звісно я не можу, але хочу попередити покупців, що вага не відповідає заявленій(( як то кажуть не вийшло зекономити, чи це в мене лише такий «брак» чи це ціла партія так пішла, але розчарована не то слово. Висновок один: є сумнів спочатку зваж товар, а тоді забирай з точки видачі. Фото додається
- Недостатки:
- Вага не відповідає заявленій
- Светлана А***
Те ж саме. Купила 4 кг, а там не вистачає майже 400 грамів
Представник брендуДобрий день, Світлана. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Нам цей корм підійшов цверг їсть його вз задоволенням. Дякую розетці, обслуговування як завжди на вищому рівні.
- Достоинства:
- Склад корму
- Недостатки:
- Колесник Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дякую Розетці за швидке оброблення замовлення і швидку доставку
- Достоинства:
- Мій шпицуля їсть його із великим задоволенням, Розмір гранул підійшов. Все влаштовує.
- Недостатки:
- не має
- Гулюк И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Брала цуцику,спочатку їв нормально,але десь через неділю дві майже перестав їсти тож прийшлося шукати інший варіант.
- Достоинства:
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дуже подобається чиху.
- Достоинства:
- Супер преміум корм.
- Недостатки:
- Не має
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Нашому щеняті підійшов даний корм. Їсть з задоволенням, вагу набирає добре, шерсть блискуча, аж сяє на сонці. Зручна застібка на мішку. Що дозволяю корму не набирати вологу.
- Достоинства:
- Щеняті смакує,зручна застібка на мішку