Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Эксклюзивная женская вышиванка с темно-синей вышивкой гладдю "Тамерлана" на молочном домотканом полотне 12403-58 (3XL)

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Молочный

Чудова блузка, професійно пошита і по розміру ідеально підійшла, все як домовлялись.

• Продавец  Franka

Наталю, Щиро дякуємо Вам за відгук!Нам дуже приємно, що блузка Вам сподобалася, ідеально підійшла за розміром та повністю виправдала Ваші очікування. Дякуємо за довіру до нашої майстерні! Носіть із задоволенням, а ми будемо раді знову створити для Вас щось особливе.

• Савина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 3XL. Цвет: Молочный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Отримала вишиванку, дуже гарна,професійно виконане пошиття . Работа дуже якісна.Обслуговуванням дуже задоволена,професійна гарна комунікація. Рекомендую!

Достоинства:
    Пошиття за індивідуальними обмірами, натуральна тканина
    • Продавец  Franka

Ірино, Щиро дякуємо Вам за такі теплі слова! Нам надзвичайно приємно, що вишиванка сподобалась, а пошиття та обслуговування залишили гарне враження. Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди. Будемо раді бачити Вас знову!

• Катя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Молочный

Дуже дякую за вишиванку, вона супер, дуже гарна

• Продавец  Franka

Катю , ми дуже раді що Вам все підійшло. Нехай ця прикраса вам приносить тільки приємні емоції !

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 3XL. Цвет: Молочный

Вишиваночка приїхала вчасно, все підійшло, матуся у захваті, дякую!

• Продавец  Franka

Нам безмежно радісно, що вишиванка сподобалась мамі. Адже щасливі емоції клієнта є найкращою нагородою для нашої команди! Дякуємо, що Ви звернули увагу на наш вишитий одяг та за Вашу довіру.

• Валерій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 2XL. Цвет: Молочный

Отримала вишиванку!Дуже гарна,дуже хороша якість! Задоволена обслуговуванням,все швидко оперативно,ще й роблять по індивідуальним замірам! Рекомедую!

Достоинства:
    Швидкість ,оперативність,індивідуальний пошив
    Недостатки:
    • Продавец  Franka

Валерій, Ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху у створенні українських вишиванок. Пошив вишитого одягу по індивідуальних мірках клієнта - це наша ФІШКА! Дякуємо за довіру і за те, що відзначили якість нашої жіночої вишиванки.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 52. Цвет: Молочный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Отримала замовлену вишиванку! Дуже задоволена! Все, як на фото! Стильна, елегантна! Робота виконана дуже якісно! Хвилювалася за розмір, але - все чудово, сіла ідеально! Спасибі пані Вікторії, яка, за моїми мірками, правильно визначила розмір! Виріб прийшов вчасно, як і домовлялися! Сервіс на найвищому рівні! Все сподобалося! Буду замовляти ще! Дякую команді магазину за увагу до клієнта і якісну роботу!

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Продавец  Franka

Оксано, Ваш відгук є дуже цінним для нас! Дякуємо Вам за високу оцінку нашої жіночої вишиванки і що відзначили її красу та якість. Ми впевнені, що саме ця вишита блуза принесе вам багато позитивних емоцій і компліментів від оточуючих. Хай щастить!