Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ледоходы с шипами из морозостойкой резины универсальный размер 6 шипов (черный)

Оценка пользователей 4.42/5
  • AI аналіз відгуків
    72 відгуки:  Позитивні — 93%, нейтральні — 3%, негативні — 4%.
    В аналізі враховано 72 відгуки. Переважна більшість покупців задоволені льодоходами, відзначаючи гарну якість матеріалу, надійність, ефективність на слизьких поверхнях та універсальний розмір. Основні сильні сторони: якість, зручність, ціна, швидка доставка і ефективність у зимових умовах. Поодинокі негативні відгуки стосуються міцності виробу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Якість норм, дякую за безпеку!

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Нормас ходунці. Брав дві пари, одні порвались - але за таку ціну якість відповідна. Одноразова штука поки ожеледиця не пройде

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  FlashShop

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Добре тримають рівновагу в ожеледицю.

Достоинства:
    Добре

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Ледоступи сподобались, хочу замовити ще.

Недостатки:
    Вважаю, що шипи повинні знаходиться ближче до носку обуві.
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Ми не є розробниками даної продукції. Водночас, завдяки зворотному зв’язку від клієнтів, ми щодня працюємо над покращенням нашого сервісу, а також якості представленого товару. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Ольга Ю***

Дякую за якісний сервіс

Достоинства:
    Льодоходи здаються надійними, шипи міцні
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  FlashShop

• Сосєдка Т***

Порвались за 2 виходи з дому

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що у вас виникло таке враження від товару. Льодоходи є сезонним аксесуаром, і їхній термін служби напряму залежить від умов використання, типу покриття та інтенсивності навантаження.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Сподіваємось, що ваші наступні покупки будуть більш вдалими та принесуть вам лише позитивні враження.

• Віктор К***

Порвалось на другий день

Недостатки:
    На кілька разів
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви користувалися виробом недовго. Іноді певні умови експлуатації можуть впливати на термін служби, особливо при інтенсивному або нестандартному навантаженні.
      Сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть вам більше радості та задоволення.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Днём оставила положительный отзыв. Но через несколько часов, простояв на полке, они просто порвались.

Достоинства:
    Недостатки:
    Качество г
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що виріб, який спочатку сподобався, прослужив недовго. Іноді певні умови експлуатації можуть впливати на термін служби.
      Сподіваємось, що ми змогли швидко вирішити ситуацію та що ваші наступні покупки принесуть вам більше радості.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Отличные ледоступы. Реально работают. Надела прямо на почте и уверенно прошла домой. Жалею только о том, что не купила их раньше. Спасибо за подарок (щетку)

Достоинства:
    Просто отлично
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Начепила льодоходи на взуття. Через 15 хвилин повертаюся, щоб вдягти, а 1 вже порвався, хоча я ще кроку у них не зробила. Що за якість?

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що виріб розірвався одразу після першого використання. Іноді певні умови експлуатації або індивідуальні особливості взуття можуть впливати на довговічність виробу.
      Сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть вам більше радості.

• Олена П***

Доповню відгук.
      Друга пара льодоступів (купляла відразу декілька) зарекомендувала себе непогано. У них майже не слизько, трохи не зручно. Є скрип, але то не критично, бо основну функцію виконують.

• Наталия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Льодоходи відповідають опису, свою функцію виконують, з ними впевнено і безпечно.

• Єлизавета С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

На 2й день 1 льодоступ порвався, шипи закороткі - при цьому довелось підрізати гуму, яка була зверху на них, інакше дуже скользили

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що льодоступ порвався вже на другий день, а шипи виявилися коротшими, ніж очікувалося. Іноді індивідуальні особливості взуття та умови експлуатації можуть впливати на роботу виробу.
      Сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть вам більше радості, і будемо раді бачити вас як постійного покупця.

• Віолетта Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Розірвалось десь через годину після того, як пройшлась по вулиці

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що виріб розірвався вже через годину після використання. Іноді індивідуальні особливості взуття або умови експлуатації можуть впливати на термін служби виробу.
      Сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть вам більше радості.

• Потапчук Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Нікому не раджу ((порвались після спроби одягнути на взуття(і це все не виходячи з дому((
    Сьогодні отримала,сьогодні і викинула,льоду вони не побачили(
    Буду вимагати повернути кошти,те доставка не безкоштовна((

Достоинства:
    Не має!
    Недостатки:
    Порвались після першої спроби натягнути на взуття((
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня. Дуже шкода, що у вас виникла така ситуація і товар не виправдав очікувань. Звертаємо увагу, що після перебування на морозі виріб не рекомендується одразу розтягувати, оскільки матеріал стає менш еластичним і може пошкодитися.
      Сподіваємося, що нам вдалося оперативно вирішити питання, і щиро сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.

• Екатерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Такоє. По-перше, дуже туга гума. По-друге, дуже маленькі петельки для фіксації на взутті. Поєднання цих двох недоліків створює цілу епопею з одягання льодоходів на взуття більше 37 розміру та не з гострим носом, а також необхідність періодично поправляти їх, коли сповзають, що особливо незручно посеред вулиці. Крім того, через відсутність шипів у області пʼят не гарантують протиковзання на сто відсотків, особисто я у перший же день посковзнулася на пʼятці. Маю льодоступи іншої марки, з двома групами шипів і з більш еластичної гуми, от то зручна штука. А ці - ну такоє

Достоинства:
    Недостатки:
    Китайський китай у гіршому сенсі
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що льодоходи не виправдали ваших очікувань та виявилися незручними для вас у використанні.
      Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише радість і позитивні враження.

• Юрій С***

товар получів, все чудово

• Верещак Л***

Дякую за замовлення!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Круті льодоходи. За останні 10 років було вже різних штук пам'ять. Є з чим порівнювати. Ці класні!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

приїхало швидко. товар відповідає опису

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Окрема вдячність за швидку доставку

Достоинства:
    Непогана якість, виконують свою функцію
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  FlashShop

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Получила товар полностью соответствует. Положили подарок только не знаю для чего щётка.

Достоинства:
    Быстро доставили товар.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  FlashShop

• Олена С***

Ірина, це класна щітка! Якщо у Вас є душ кабіна, то ця щітка влазить у всі щілини між піддоном і стінками кабіни. Тобто ця щітка незамінна для прибирання.

• Ольга Ш***

Все супер дякую

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Тепер ходжу по льодові не як корова, а як королева) Дякую!

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Не виконують свою функцію. Що з ними, що без, однаково ковзаєш

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виконують свою функцію
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!
      Нам прикро, що використання льодоходів не виправдало ваших очікувань. Ефективність зчеплення може залежати від типу поверхні, стану льоду, кута нахилу, а також правильності фіксації на взутті — у різних умовах результат може відрізнятися.
      Зазначимо, що такий відгук ми отримуємо вперше: переважна більшість покупців залишає позитивні враження від використання. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — він може бути корисним іншим клієнтам під час вибору товару.
      Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть лише позитивні емоції та задоволення.

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Добре розтягуються руками, підійшло на велике взуття. Щиро дякую!

Достоинства:
    Щвидко відправили
    • Продавец  FlashShop

• НВ
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Купила две пары. Вечером, дома, надела на обувь, утром обе пары по заднем стыку лопнули.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ниразу не пришлось использовать
    • Олексій Д***

Вітаю! А кошти Вам за них повернули чи ні?

• Наргиз В***

Ні. Но я и не обращалась. И доставка была бесплатная

• Продавец  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук. Льодоходи виготовлені з еластичного матеріалу, і їхня цілісність може залежати від способу надягання, температурних умов та типу взуття. За дотримання рекомендацій щодо використання вони призначені для безпечного пересування в зимових умовах. Сподіваємось, що ваш подальший досвід покупок буде більш позитивним.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Міцні , гарна якість матеріалу. Рекомендую.
    Дякуємо за подарунок.

Достоинства:
    Міцні , гарна якість матеріалу
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  FlashShop

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Добрый день, получила, качество хорошее, попробую зимой и добавлю отзыв))), и спасибо за подарок гирлянду!!!

Достоинства:
    Плотная резина
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Пройшов метрів 50 і розірвалося. Так розумію що тут матюкатися не культурно. Тому можу сказати, що гроші просто на вітер!!!!

Достоинства:
    Прийшло!
    Недостатки:
    Пройшов метрів 50 і розірвалося.
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!
      Дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам краще розуміти потреби наших клієнтів.
      Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть лише приємні враження!

• Олег К***

Хороша якість, чудове обслуговування

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

чудова якість по такій ціні і підходять для будь якого взуття

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Вікторіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владислав Ш***

Рекомендую

Достоинства:
    Гарна якість,ефективні
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Римар В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Супер крутий товар в замку самий раз

Достоинства:
    10/10
    • Продавец  FlashShop

• Олександр Д***

Класно

Достоинства:
    Гарний матеріал
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ксения П***

Чудовий товар, дуже сподобалось

Достоинства:
    Ідеально підійшли, приємна ціна
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ксеніє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Полина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: 35-50

Чудово підішли на мої сапоги

Достоинства:
    Добре тянуться
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Поліно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!