Отзывы покупателей о Хлебница - доска Maysternya 8920B (37см)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Сделана добротно, но надпись не такая аккуратная, как на фото (у меня d в слове Bread вообще не читается). Упаковано красиво, с любовью, в брендированую коробку, годится на подарок. Откидная доска для резки хлеба оказалась полезнее, чем я думал, только ей и пользуюсь. В целом доволен.

Достоинства:
    Качество, упаковка
    Недостатки:
    Надпись не такая аккуратная
  • Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Гарна хлібничка. Класно, що з дерева. Не така прям об'ємна, як була в мене раніше, але компактна, на кухні виглядає гарно.

Достоинства:
    Натуральне дерево

Супер, дякуємо за відгук) раді, що ви задоволені)

• Вишнякова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Гарно виглядає та добре вписалася в інтер'єр. Пахне деревом. Упаковка гарна та компактна.

Дякую за відгук. Хай вам радує)

• Леся П***

Якісна та зручна. Дякую!

Достоинства:
    Якісна, зручна та виглядає гарно
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук)) Нехай прикрашає вашу оселю=)

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Хороша якість Дощечка зручна Має силь запах дерева що логічно))) але перепутали малюнок і прийшла паляниця і це прикро

Дякуємо за ваш відгук! Приносимо вибачення за помилку з малюнком – це справді неприємно(
      Зверніться будь ласка в службу підтримки, щоб ми могли вирішити цю ситуацію та запропонувати заміну або інше рішення. Дякуємо за ваше розуміння!

• Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Вже давно хотів дерев'яну хлібницю. Але саме в такому виконанні, я точно не бажав.
    Я розумію що це ручна робота та допускаю якісь не точності і все таке інше. Але якісь саме цього виробу, лишає бажати кращого. Якщо, я побачив цю хлібницю в магазині "в живу" то подумав про придбання.
    На картинці виглядає красиво. Але по факту інше. Дверцята - чипляє стінки хлібниці. Через що "скриплять" і туго відчиняються. Та й сама хлібниця сама по собі "грає" зі сторони в сторону. Є зазори з одного боку що видно цвяхи. Але сам по собі, сам задум не поганий але реалізація така собі.

Достоинства:
    Дерев'яний виріб
    Недостатки:
    Якісь виконання. Треба дороблювати

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок, шкода, що хлібниця не виправдала ваших очікувань.
      Щодо конкретних недоліків — зверніться на Maysternya, без проблем замінять, гарантія не просто так)

• Надія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Дякую за хлібничку, саме таку хотіла на подарунок! Гарненька, гладенька, з натурального дерева, чудово вписується в інтерʼєр кухні, ще й дощечка для нарізки хліба завжди під руками, дуже зручно! Рекомендую!

• Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)) Раді, що Вам сподобалось!

• Леся П***

Цікаво що у вас і Валеріі коменти різні а фото тіж самі, індентичні

• Надія К***

Хлібничка сподобалась, про що і написала, але фото не виставляла, дивіться уважніше… але купивши, не по жалкуєте, Вам вона обовʼязково сподобається!

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Дуже класна хлібничка-натуральне дерево, гладеньке приємне на дотик, вмістке для сім'ї

Достоинства:
    Натуральність, якісно зроблено, вмістке
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Далайн

Дуже Вам дякуємо за відгук та світлини)))

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Хлібниця супер, задоволений нею на 10/10. Дуже зручно зберігати хліб і одразу ж нарізати на відкидній кришці. Дерево доброї якості. Задоволений покупкою. :)

• Продавец  Далайн

Дуже Вам дякуємо за відгук)))

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Хороша хлібниця, привабливий зовнішній вигляд і функціональна: не треба шукати дошку кожного разу, щоб нарізати хліба. Мені дуже подобається.

Достоинства:
    Невисока ціна. Є дошка для нарізання.
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук)) Дуже раді, що Вам подобається=)

• Юра Ц***

Досить практична річ

• Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Считаю большим плюсом возможность ставить что-то сверху на хлебницу и использовать дверцу как доску для нарезки хлеба. Сначала показалось, что оттенок дерева слегка розоватый по сравнению с тем, что на фото. Но для моей кухни подходит. Украшение кухни, которое к тому же и очень функционально.

Достоинства:
    Самая функциональная хлебница из всех, что есть в продаже
    Недостатки:
    Чуть трется дверца о стенки, но уже через пару дней перестаешь замечать
    • Продавец  Далайн

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Прикольна та якісна хлібниця з натурального дерева. Якість виконання чудова.

Достоинства:
    Натуральне дерево. Гарна якість. Нема запаху лаку.

Дякуємо за відгук=)

• Валерія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Дуже дякуємо за хлібницю! Вона фантастична! Гарна, якісна, міцна та чудово продумана. Одразу дошка для нарізання. Вся сім'я задоволена.

Достоинства:
    Якість. Вигляд. Зручність. Ціна.
    • Продавец  Далайн

Дуже Вам дякуємо за відгук)))

• Оксана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Гарна хлібниця. Зауважень не має.

Достоинства:
    Дошка для нарізання.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн

Чудова хлібниця,якісна і гарнавиправдала всі очікування!!!доставили швидко,що теж не менш важливодякую

Достоинства:
    Якість,компактність,зовнішній вигляд

• Marta D***
    Продавец: Далайн

Успіхів у роботі!

Достоинства:
    Не займає багато місця на робочій поверхні, зручна у використанні (відразу є дощечка для нарізання). Чудовий сервіс - відразу зв‘язались і швидко відправили товар!
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Далайн

Дякуємо. А в неї я б поклав шматочок папіру. На дно. Наприклад пергаменту для запікання. Легше крошки доставати та й волога від хлібу до дерева не йде...)