Отзывы покупателей о Светодиодная гирлянда роса от сети на пульте 50 метров GarlandoPro 500 led светодиодов капля белый провод IP20 Желтый

Оценка пользователей 4.37/5
  • Отзывы про товар продавца SmatX
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 100. Количество источников света: 1000. Цвет свечения: Желтый

Продавець дуже довго відправляв, не дотримався строків. При чому, створив хитренько накладну в новій пошті, а фізично відправив через 5 днів після створення. Некрасиво. Краще б попередив, що щось не виходить по строкам.
    Сама гірлянда непогана, працює

Достоинства:
    Гірлянда працює
    Недостатки:
    Продавець дуже пізно ввдправив
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук. Перепрошуємо за затримку з відправленням і за те, що не попередили вас вчасно — розуміємо, що це було неприємно. Обов’язково врахуємо ваше зауваження в подальшій роботі.

Раді, що гірлянда працює і загалом вам підійшла. Дякуємо, що повідомили про свій досвід.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 50. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Желтый

Нажаль приблизно 5 частина гірлянди не горить, бракований товар. І на пошті не вдалось це подивитись у змотаному стані

• Продавец  SmatX

Вітаємо. Прикро, що так сталося. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.

• Анастасия П***

Гірлянда чудова. Все працює.

Достоинства:
    Компактна, гарно світить, є режими
    Недостатки:
    Дуже тонка та легко порвати
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Наталья Г***

Половина лампочок не працює
    При отриманні побачити це не реально, так як в змотаному вигляді цього не видно. На ялинці уже стало зрозуміло, що половина лампочок не світе.

Недостатки:
    Неякісний непрацюючий товар
    • Продавец  SmatX

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 50. Количество источников света: 500. Цвет свечения: Белый
    Недостатки:
    Гирлянда не включается
    • Продавец  SmatX

• Юлия

Дуже задоволена , якісна , те що шукала дякую

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Длина провода с лампами: 200. Количество источников света: 2000. Цвет свечения: Разноцветный

Замовляла 200 метрів 2000 тисячі світлодіодів, приїхало 100 метрів 1000 світлодіодів. Написала продавцю, сказали, що зі мною звʼяжеться менеджер. Але пройшло вже 4 дні і нічого, а на моє нове повідомлення навіть не відповіли. До гірлянди питань не маю вона добре працює, але коштує дешевше ніж та, що я замовляла.

• Ірина К***

Класна гірлянда. Замовляла жовте світло, білий провод, 50м. Доставили швидко завдяки послугам нової пошти, обробляли замовлення більше доби, але виглядає на ялинці гарно, тому закрию на це очі

Достоинства:
    Вистачило на ялинку 2.1 м
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  SmatX

• Оксана Б***

Гарна гірлянда

Достоинства:
    Швидка доставка НП
    Недостатки:
    Поки що не має
    • Продавец  SmatX

• ТАТЬЯНА П***

Дуже задоволені, дякую за товар

• Денис Р***

Вражаюча гірлянда для масштабних проєктів! 100 метрів яскравих світлодіодів дозволяють оздобити велику територію чи приміщення. Дякую!

• Никита К***

Гарно виглядає, все світиться, сподобався товар

• Кирило С***

Гарна гірлянда, відповідає вказаним розмірам, ліхтарики ВСІ горять. Товар рекомендую!

• Ірина

Працює з нового року , дякую! відправили швидко , отримали вчасно

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Артем П***

Гірлянда дуже сподобалась! Яскраві, теплі вогники, гарно виглядають в інтер'єрі.

Достоинства:
    Яскраве світло, багато режимів.
  • Ігор М***

Ідеальний варіант для оформлення кімнат чи світлих поверхонь! Білий дріт робить гірлянду практично непомітною на стінах, карнизах та світлих декораціях, а вогники надають особливої ​​романтики та затишку. Світло виходить м'яким і трохи казковим – чудовий вибір для створення новорічної атмосфери. Установка була проста, дріт гнучкий і не плутається. Для будинку або для приміщень просто знахідка. Єдиний невеликий мінус - можливо, буде потрібно продовження шнура, якщо розетка далеко, але в іншому все на висоті.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за позитивний відгук!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vizi. Длина провода с лампами: 100. Количество источников света: 1000. Цвет свечения: Белый

Все супер!

• Анна

Гирлянда красиво смотрится на ёлке 2,3 м. Конечно, я не наматала на каждую веточку, а поверхностно разбросала за 30 мин, но для меня и так норм . К продавцу вопросов нет, а вот Розетка неприятно удивила: когда другие дают заряжать гаджеты, то они не разрешили на 1 секунду включить в их сеть гирлянду, чтобы проверить работает ли она, т.к. сказали, что это потеря 10 минут работы магазина... Я, конечно, понимаю, что мы несколько дней без света и они работают на генераторе, но гирлянда с led-лампочками за 1 секунду - минус 10 минут.... Знания на высшем уровне....

• Ковач Н***

Гірлянда дуже красива. Рекомендую.

Достоинства:
    Луже гарро виглядає на ялинці
    Недостатки:
    Тоненький дріт.
  • Сергей Ш***

Все отлично дякую.