- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Цвет: Бежевый. Высота игрушки: 30
На початку сподобалася, але швидко звук почав хрипіти. Використовували місяці 4, потім викинули і купили оригінальну FisherPrice видру. Оригінальна уже більше року чудово працює, постійно вкладаю з нею дитину спати
- Достоинства:
- Дешевше ніж оригінальна
- Недостатки:
- Неякісна, швидко вийшла з ладу
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Цвет: Серый. Высота игрушки: 30
Іграшка прийшла не того кольору який був замовлений,не працює звук,підсвітка і не рухається животик,коробка пошкоджена,не рекомендую
- Мирослава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Цвет: Серый. Высота игрушки: 30
Не працює. Брала ігрушку на подарунок. Вчора подарували. Зразу розпакували,вставили батарейки, вони стали гарячі за хвилину. Іграшка не працює. Дуже не приємна ситуація. Ігрушку забрала. Хочу її повернути.
- Недостатки:
- Не працює
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Цвет: Серый. Высота игрушки: 30
Добрий вечір. Товар прийшов поламаний, видра не дихає і не видає жодного звуку. Чи можна повернути товар? На новій пошті не було часу вставляти батарейки. Упаковка була ціла.
Блочок для батарейок прийшов відкритий і, як виявилось, зі зламаною різьбою. У блочок підходить три батарейки ААА, а на коробці написано, що включає чотири батарейки АА. Батарейок не було, заглушки також, блочок поцарапаний увесь. Прийшов у режимі ON.- Достоинства:
- Упаковка прийшла ціла
- Недостатки:
- Товар не відповідає зображенню, не працює, кількість і тип батарейок не відповідає тому блоку, що є в іграшці
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dim albomiv. Цвет: Бежевый. Высота игрушки: 25
Супер, працює
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Рекомендую)!
- Достоинства:
- Гарна якість та ціна,швидка комунікація і доставка.
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Доброго дня. Іграшка супер. Дитині сподіваюсь. Дякую
- Достоинства:
- 100%
- Недостатки:
- Не має
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Все відповідає опису, моторчик гучний, але це не заважає. Відправили дуже швидко. За таку ціну , іграшка супер.
- Недостатки:
- Гучний моторчик
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый
Дуже мила іграшка. За свою ціну якість приємно здивувала — м’яка, дуже приємна на дотик. Животик гарно підсвічується, грає спокійна ніжна музика, є легка вібрація — дитині дуже подобається. Окрема подяка за батарейки в комплекті, можна користуватися одразу після покупки, що дуже зручно. Щиро рекомендую!
- Афанасова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Іграшка чудова)Дитина задоволена.Швидко доставили товар)))).Рекомендую
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Доставили в жахливому стані , коробка порвана , зімʼята . Батарейки в комплекті не їдуть.
- Продавец MAG Group
Доброго дня Роман,за перевезення товару ми не можемо нести відповідальність ,на складі товар перевіряють перед відправкою,коробка була ціла.Батарейки не йдуть у коплекті,і це майже у всіх іграшках так,в описі це вказано.
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Серый
Спасибо большое за, быструю доставку, материал игрушки классный, музыка и подсветка работают качественно!!,
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый
Все працює чудово, дитинка задоволена, все просто неймовірної якості, дякую велике
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Серый
Іграшку отримала , не підійшла ,тож повернула її продавцю (відправила укрпоштою), але гроші продавець так і не повернув
- Достоинства:
- Недостатки:
- Де мої гроші?
- Ольга
Кошти продавець повернув, жодних претензій нема
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый
Видра дуже приємна на дотик, гарно світиться, а головне — заспокоює. Рекомендую!
- Тимур Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый
Дуже хороший матеріал
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый
Дуже красива м'яка іграшка
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Серый
Брала на подарунок немовляті. Іграшку отримала вчасно, все працює, вигляд гарний. Єдине що іграшка при вимканні колискових занадто гучна.
- Достоинства:
- Гарно виглядає, не лякає дитину, приємні мелодії
- Недостатки:
- Загучна.
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Пакування залишає бажати кращого: посилка прийшла без належного захисту, коробка від іграшки була пошкоджена, також відсутня кришка на блоці для батарейок. Це неприємно й впливає на загальне враження. Водночас сам товар, з урахуванням його вартості, має належну якість і відповідає ціні.
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: LVIGroup. Цвет: Розовый
Іграшка чудова. Реакція дитини просто неймовірна, дуже сподобалось іграшка.
- Достоинства:
- Шивидка відправка, а головне приємне листування, особливо для людини, яка вперше замовляла з розетки на нових умовах.
- Недостатки:
- Лещенко І***Отзыв от покупателя. Продавец: instock. Цвет: Голубой. Высота игрушки: 33.5
забрала посилку, прийшла додому і нічого не працює, з продавцем звʼязатись не можу
- Продавец instock
Доброго дня! Нам щиро прикро, що склалася така ситуація. Ми можемо запропонувати вам обмін товару або повернення. Я вже передала інформацію, і найближчим часом з вами зв’яжеться у телеграмі або вайбері менеджер з відділу рекламації для подальшого вирішення питання.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Серый
Трішки не так виглядає як на картинці і немає білого шуму. А так животик рухається та світиться. Музика спокійна, шкода не можна регулювати звук. Але свою функцію виконує, дитина слухає уважно музику і спостерігає за животиком.
- Достоинства:
- Ціна, швидкість відправки
- Недостатки:
- Трішки вигляд, немає регулювання звуку
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Гарний нічник, дитині сподобався
- Александра С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Гарна іграшка ,приємна на дотик
- Достоинства:
- Невелика
- Недостатки:
- Трішки гучна мелодія
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Брала на подарунок, все сподобалось доставили швидко
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Брали на подарок. Отправили быстро, приехало без каких либо повреждений. Спасибо Игрушка очень милая, мягкая и главное - ребенок доволен)
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Дитина задоволена ,спить тільки з цією видрочкою.Дякую
- Достоинства:
- М'яка ,приємна на дотик.
- Недостатки:
- Немає.
- Анна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
іграшка чудова)
- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Чудова іграшка
Дитині сподобалось добра якість на свою ціну - Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Все добре!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Не рухається і не світиться
- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Іграшка не погана.
- Недостатки:
- На другий день перестала рухатись коли дихала
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый
Игрушка вообще не стоит своих денег. Я разочарована. Еле-еле дышит, все скрипит.
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо за відгук Денис, купіть гарніше батарейки, радості вашому домі.Не оплачуйте товар який вам не подобаеться навіщо забирати.
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый
Замовляли іграшку бежевого кольору, на цьому наголошували при оформленні замовлення. Прислали іншого кольору
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо за відгук, ви не наголошували бежевий колір, в карточці товару написано сірий, не зрозуміло навіщо забирати товар .
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый
купили цю іграшку перший день все працювало на другий день вона перестала світитися не рекомендую
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Дякую за швидку доставку, на дотик приємна, за таку ціну задоволені
- Достоинства:
- Швидка доставка, гарна ціна
- Недостатки:
- Гучновата