Отзывы покупателей о Коврик-пазл термоковрик 120x150см, 20 пазлов, теплый пол, термоковрик для дома, детский, цвет коричневый
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Гарний килимок, якість чудова
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Килимок в цілому хороший, переваг більше ніж недоліків. Будьте готові, що просто не буде)
- Достоинства:
- Чудово відсікає холод від підлоги. М'який, падати не боляче. Легко збирається і розбирається. Кольори гарні, універсальні. Гарно виглядає при правильному догляді.
- Недостатки:
- На нього чіпляється все: крихти, волосся, пил, обрізки паперу. Килим лізе постійно, пилососила разів 30, продовжує скочуватись і лізти - мабуть поки бесь ворс не вилізе, так і буде. Ковзає по підлозі.
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Продавця рекомендую! Товар якісний
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Хороший теплий килимок на підлогу для дитини.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Шукала килимок у манеж відповідного розміру і натрапила на цю позицію.
Швидко зв'язатися та відправили, вже наступного дня товар був у відділенні.
Даного кольору не було у наявності, про що мене попередили одназу і я мала змогу обрати інший.
Всі пазли цілі, вкладаються легко та швидко.
Вже сьогодні відправила дитину гратися і помітила 1 недолік. Сподіваюсь це через новизну і в подальшому такого не буде. Ворс трохи линяє, прилипає до дитячого одягу, рук та м'яких іграшок. Моя малеча полюбляє сунути руки до рота, тому для мене це важливо- Достоинства:
- Обслуговування, доставка, зовнішній вигляд товару, розмір відповідає дійсності та добре підійшов в манеж.
- Недостатки:
- Линяє ворс
- Продавец LUJO
Дякуємо за ваш відгук
Хочемо пояснити щодо ворсу: килимки виготовляються спочатку великим полотном, після чого нарізаються на спеціальному станку під відповідні розміри. Через процес виробництва новий ворс деякий час може трохи осипатися — це нормально для такого матеріалу.
Рекомендуємо просто пройтися по килимку пилососом після отримання, і за кілька днів використання це питання зазвичай повністю вирішується.
Дякуємо, що звернули увагу та поділилися враженнями. Раді, що загалом килимок вам підійшов і добре став у манеж
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Колір килимка ідеально пасує до шпалер. Дякую за якість!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Чудовий килимок. Якість на висоті!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Чудові кольори у шаховому порядку, не брудняться.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO
Матеріал чудовий, м'який, дітям гратися ним суцільне задоволення. Чистити легко. Дякую продавцю!