Отзывы покупателей о Аккумуляторный перфоратор Procraft PHA40 Кейс (с 2 АКБ и ЗУ)

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Відпрацівав норм. Хороший запас аккумуляторів.

• Віталій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Якість виготовлення на високому рівні, отвори сверле, бітон довбає. Хто займається монтажем всякого домашнього, чи просто для користування у квартирі- варіант супер. Треба розуміти, що це не мережевий перфоратор, відповідно задачі в нього на порядок меньше.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Хороший перфаратор, як на мене після проводної макіти удар слабоватий.

Достоинства:
    При відсутності світла незамінна річ
  • Олександр Ш***

Чудовий перфоратор.

• Володимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Це мій перший акумуляторний перфоратор. Тож можу лише зробити порівняння з мережевими Зеніт ЗП-1200. БОШ 2-24 і 2-26. Головна його перевага це звісно автономність. Два акумулятори це топ. З одним дуже буде проблемно працювати. Поки один на зарядці другим спокійно працюєш. Брав для електромонтажних робіт. Свердління підрозетників 70 алмазна коронка в газоблоці і цеглі справляється без проблем. Бетон - не тестував,поки не довелось. Вибивання штроби канавочною пікою в газобетоні і цеглі - без проблем. Є підсвітка робочої зони. Звісно не потужна але кілька разів виручила. Інколи не вистачає ємності в акумуляторах з часом планую докупити акумулятор на 8 АГ. Хоча мені поки не виходило розрядити два акуми. Після мережевих перфораторів трохи не вистачає крутного моменту. Але це як на мене лише звичка.

Достоинства:
    Ціна. Автономність. Комплектація.
    Недостатки:
    Поки не помітив