- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв станцію на заміну попередньої River 2. Купівлею дуже задоволений
Користувався активно під час відключень зимою. Заряджається за 1-2 години (залежно від виставлених налаштувань). Може працювати в режимі UPS, чого не могла попередня версія. Також працює в рази тихіше ніж рівер 2, як під час зарядки так і під час використання
Вистачає повного заряду за моїх умов використання повністю. Використовував в основному для живлення оптоволоконного інтернету (комутатор роутер), вистачало на 20 годин в середньому- Достоинства:
- UPS, швидка зарядка, достатній мені обʼєм акумулятора, тихий в роботі та на зарядці
- Недостатки:
- За пів року використання не виявив жодних
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Станція дуже добра, з тими задачами для чого бралась в самий раз
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша станція, виручає в блекаути. Швидко заряджається. Всім рекомендую.
- Достоинства:
- +
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Замовив зарядну станцію для малих побутових потреб, прилад зроблено якісно, параметри відповідають опису, заряджається доволі швидко, орієнтовно до години часу. В комплекті є сонячні панелі що є непоганим бонусом. Продавець швидко оформив замовлення, був на зв'язку щодо питань які виникали. За свою ціну вартує уваги.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Купила цю зарядну станцію.Все задовольняє і відповідає опису.Приємною несподіванкою став подарунок,сонячна панель.Швидка доставка,відповідальний продавець.Все пояснив.Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Все відповідає опису,сонячна панель у комплектації,встановили програму,підключили,оновили,все працює,легке налаштування
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Зарядну станцію купляли по предзамовленню, очікування 3 тижні, додатково за доставку не оплачували. Прийшла станція в коробці, добре запакована і з заповненим гарантійним талоном. Заряджена була на 30%, відразу поставили на зарядку і встановили додаток EcoFlow для віддаленому управлінню і супроводу. Замовляли для роутера і модема, щоб працював як UPS і постійно був інтернет. Зі своєю функцією справляється - одночасно може і заряджатися і тримати модем і роутер. Заряджається швидко, не шумить.
- Достоинства:
- Ціна, дешевше чим у інших продавців
- Недостатки:
- В роботі поки не виявлено. Очікувати 3 тижня.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довгий цикл життя батареї, гарна збірка, стабільна робота
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приобрёл сей аппарат для Mac mini (М4), монитора, роутера, настольной лампы и не более. Работает пока отлично. Функция ИБП работает отлично, переключение, заявленное в 10 мс работает стабильно, все вышеперечисленные устройства продолжают работать без перебоев.
Шума при работе от аккумулятора не замечено, вентилятор не крутится. Скорее всего, связно с низкой нагрузкой. При подключении питания от сети, вентилятор включается с небольшой периодичностью. Шум еле слышен, не раздражает при работе или ночью, когда спишь.
Из небольших нареканий стоит отметить следующее:
- Постоянная работа индикаторов питания AC/DC без возможности отключения в приложении в отличии от дисплея (присутствует выбор времени отключения). Ночью сильно светятся, придётся чем-то прикрывать.
- Лимит зарядки/разрядки в настройках: оказалось, что при выставлении нижнего порога 20% (рекомендуется), прибор выключается! Я полагал, что он будет просто продолжать работать, при этом будет приходить уведомление о низком заряде батареи, но нет - уведомление не приходит! Пришлось убрать. Возможно, я в чём-то не разобрался, не знаю (подскажите в комментах).
- 2 старых разъёма USB Type-A, могли бы сделать 2 Type-С и один Type-A (придираюсь).- Достоинства:
- Почти всё отлично
- Недостатки:
- Не выявлены
- Тетяна В***
Котейка просто шикарный
- Алексей
Уже станция не интересна, это породистый котик?
- Сергей Г***
Спасибо! Это Табби. Может и породистый, был взят на базаре за 10 грн. вес составил 600 г. Сейчас ему 2 года почти, а вес - 5 кг
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Тримає ігровий ноут до 7 годин - при зниженій яркості екрану. Ноут бере орінтовно 180 вт в годину, але при невеликих нагрузках досягає 60 вт максимум, робота в фотошопі. Задоволений повністю, працює орієтовно до місяця. Заряджає за 1 годину до 100%. Все зробив по інструкції. Тому дякую продавцю!
- Достоинства:
- Опис відповідає дійсності, працює без нарікань
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Отличная станция, свою работу выполняет как заявлено. Можно смотреть статус и управлять нею с телефона - очень удобно. Зарядилась на 90% меньше, чем за час
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: НЕОД
Посилку отримали дуже швидко. Станцією задоволені. Свої функції виконує і повному обсязі. Рекомендую
- Продавец НЕОД
дякуємо за відгук
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Я у захваті від цього елегантного функціонального пристрою! Дуже дякую Продавцю за чудовий сервіс! .
- Достоинства:
- Функціональна, компактна, тиха, швидко заряджається, має гарантійний термін п'ять років.
- ТакОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для своїх потреб- супер.
Швидка зарядка (година до повного заряду). Пк - 2.5-3 години тримає. Витяжка на кухні і всякі інші маленькі пристрої: типу принтера і т.д
Топ. Але, звичайно, хочеться більше кіловатгодин))- Достоинства:
- Тихий, швидка зарядка, легкий, гарний інтерфейс, підходить для пк
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: НЕОД
Товар пришел быстро, на следующий день после оформления заказа. Станция прекрасно справляется со своими обязанностями. Всем очень доволен.
- Достоинства:
- Все, чего ожидал, то и получил. Очень доволен.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец НЕОД
дякуємо за відгук, нехай приносить користь
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактна,тихо працює. Заряджається швидко.на ледтв або ноут вистачає на 6-7 годин, до 10% зарядки продовжує працювати,меньше не було. Тестимо далі.
- Достоинства:
- Тиха, компактна, ціна норм.
- Недостатки:
- Поки не спостерігаємо.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли кулер вмикається то він доволі неприємно працює, не гуде, а наче дирчить.
Станція стоїть близько тому це заважає. Я також знижував струм спроживання в додатку - не допомогає, проще поставити на максимум, тоді швидше зарядиться і буде менше дирчати.
Також помітив що на коли споживання десь 1-3, 1-4 Вт то на єкрані завжди нуль, хоча розраховує залишок часу наче вірно. Прошивку оновив.- Достоинства:
- Добре перемикається
- Недостатки:
- Доволі гучно процює кулер (дирчить).
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв для котла та ноутбука котел бере в піку 71 а ноутбук брав 200 задоволенний повністю
- Достоинства:
- Швидка зарядка, І довге тримання енергії
- Недостатки:
- Не помітив
- Таня Ч***
Підкажіть на скільки годин для котла вистачає?
- Олександра
Котел у вас безперервно підключений через станцію?
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Приїхала із зарядом 31%. При перевірці все працює. Дякую за супровід по відправленню.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала дочці для ноутбука (ноутбук потужний, ігровий).
7 годин на одному заряді (і ще 21% лишився).
Навіть краще, ніж очікувала- Достоинства:
- Ціна, якість
- Михайло Б***
Як може пристрій на 245 ватт годин живити 7 годин ноутбук що споживає в середньому 100 ватт? Ольга поясніть як це?)
- Ольга С***
Пане Михайло, не знаю як. Сама в шоці - очікувала - максимум- 2 чи 3 години. Батарея ноута тримає /- 30 хвилин. Світло вимкнули в 17.00, дочка ввімкнула ноут та лампу в екофло, світло дали в 23.50. Весь цей час вона малювала та спілкувалась з друзями. Ще 21% батареї екофло. Не розумію як, але мені дуже подобається ))
- Роман С***
Михайло, споживання 100 ват. у ігрових ноутбуків тільки при навантаженні дискретної відеокарти. Якщо офісна робота, серфінг і тд там від сили ват 40-50, бо процесори енергоефективніші від їх настільних братів. Сам користуюсь ігровим ноутбуком для роботи, екофлоу їсть в середньому 45 ват від інтегрованої відеокарти, 37 з яких це сам ноутбук і 7 на подачу інвертора, модель River 3 Plus Max.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово. До цього під холодильник стояв як ups та резерв модель рівер 3 плюс. Там 576 ватт. Тепер поставив цей а плюс забрав під комп. Там в середньому 450 ватт і задача не панікувати коли вимкнули світло.
Короче. Якщо ви берете цю модель то вона тиха. На відміну від старої рівер 2. Під холодильник та ноутбук саме супер. Під комп теж можна. Тягне але якщо включите фіфу на 450 ватт (це у мене ryzen 9800x3D 5070 Ti) то не потягне. А роботу офісну витягне. Бо там комп бере 130-150 ватт. Тобто вам на пару годин навіть як акума вистачить. Але головне не будете панікувати що втратили роботу на пк.
Дякую- Достоинства:
- Тримає холодильник
- Євген
Для прикладу: сьогодні з 2 до 7 ранку (коли включив великий екофло) цей малиш тримав холодильник LG (2024 року) та розрядився до 30%.
- Андрій К***
А коли живиться від мережів в режимі ups, воно може пропускати напряму більше за 600w?
- Євген
Точно скажу, бо пробував з пк. Більше 600 або близько цієї цифри він не витримає. То ж його функція це холодильник (які дехто навіть з павербанків запускає), телевізор (ще й можна еко режим включити на ТВ і тоді цей малиш його спокійно витримає годин 5-6), роутери плюс швидка зарядка для ноутбука. Але для ноутбука є й альтернативи дешевше. Зокрема Anker 735 Prime 20000 mAh. Напевно найкращий банк що я мав. Тягне спокійно пару ноутбуків та швидко заряджається. До 5к гривень. Але екофло більш універсальний бо є 220 розетка.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Дякую продавцю. Станція, хоч за предзамовленням, прийшла раніше, чем очікувалося. Все працює. Ще здивувало, що гарантійний талон на 5 років був заповнений. Це перший раз на мою пам'ять
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop
Товар пришел без проблем, продавец старательный, я даже не проверял, все работает без проблем, комплектация соответствует
- Достоинства:
- Всё работает
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав приблизно рік тому, користувався небагато (активно тільки зараз, пару тижнів). Почались глюки з екраном. Замість заряду батареї, споживання потужності, на екрані показує випадкові символи.
Перший раз допомогло ввимкнути-ввімкнути. Через декілька днів проблема проявилася знов, і перезавантаження не допомагає.
Напевно треба нести в сервіс, але пристрій потрібен зараз, і нема можливості чекати, поки полагодять.
Очікував кращої якості від популярного бренда екофлоу.- Достоинства:
- тихо працює
- Недостатки:
- глюки з екраном
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Якісний товар, низька вартість здивувала. Придбав дві шт. Все працює, дякую.
- Достоинства:
- Ціна, якість обслуговування, швидке вирішення всіх питань
- АлісаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактна, легка станція.
Поки використовувалась для живлення більш мобільних пристроїв, все чудово.- Достоинства:
- Компактний розмір, мобільний додаток, швидкість заряджання станції, гарантійний термін.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки все Ок. Малий, зручний, швидко додався до додатку в телефоні. Використовую для газового котла Viessmann з чотирма циркуляційними насосами Wilo і системі опалення, все працює, поки питань немає.
- Достоинства:
- Малий, зручний
- Недостатки:
- Трохи слабувата ємність, але для моїх нужд вистачає.
- Олексій В***
підскажіть, будь ласка, скільки часу тримає котел?
- Сергій С***
Все залежить від споживання самого котла. В мене котел споживає в максимумі 246 Ватт - Екофлоу показує що вистачить на 4 години, але у мене ще встановлено генератор з самозапуском, так що мені вистачає. До цього котел був підключений через Екофлоу Рівер 2 Про, так вистачало більше ніж на добу, але я зараз його використовую для інших потреб. Якщо будете підключати котел через Екофлоу, то обов'язково подивіться відео в Ютубі, тому що там є нюанс - потрібно розібратися з нулем від електромережі! Короче, знадобиться індикаторна викрутка, завдяки якій ви з'ясуєте де фаза і нуль в єлектромережі, в самому Єкрфлоу, в стабілізаторі напруги (в мене він встановлений після Єкофлоу, перед котлом). Це для електроніки котла дуже важливо, так як при вимиканні світла пропадає саме фаза, а нуль залишається від разподільчого трансформатора! Єкофлоу генерує тільки фазу, а нуль бере з єлектромережі! Якщо для інших споживачів електрики це не критично, то для електроніки котла це важливо! Коли зробите, для перевірки вимикайте світло на автоматі! Бо якщо ви витащите вілку Єкофлоу із розетки, чи зміните полярність вилки, то обірвете нуль в системі і котел працювати не буде!
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже не рекомендую цей бренд ECOFLOW у цілому, це вже друга станція яка зламалася, перша була Delta2, у першій станції деградувала батарея за рік, потім вимкнулася і більш не заряджалася взагалі. Друга RIVER 3UPS, не пройшло і 3 місяці як на екрані з'явилася якась нісенітниця, усі цифри та букви змішалися, моргають, з'явилися якийсь додаткові чорточки, при зарядці вообще Хаус на екрані, при використанні пристроями не зрозуміло що відбувається на тому екрані, не можливо розібрати який заряд на даний момент, скільки бере пристрій, скільки годин проробе і все в цьому дусі. У додатку на телефоні показує правдиві параметри, а вот екран на пристрої глюканув. Фото додаю, є ще відео, причому сталося це само по собі. Це моя друга та остання станція цієїї фірми, дуже розчарований. А так не хотілося здавати її в ремонт по гарантії, бо відремонтовані станції живуть як правило не довго Друзі візьміть щось друге ,не рекомендую зв'язуватися з цією фірмою Екофло, вони всі глючні, а в деяких випадках просто горять самі по собі плати від неякісних деталей с заводским браком та деградують батареї, знаю не с чуток. Якщо все ж таки надумали брати, то беріть тільки з гарантією, бо ремонт коштує як пів цієї станції, ще черга до пів року, вирішувати вам. Всім бажаю здоров'я, та Вдалого дня !!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Багато
- Юрій
Зверніться по гарантії в сервісний центр
- Андрій
Доброго дня! Підкажіть, як вирішили проблему? Дякую
- Игорь
Питання не в гарантії а в термінах. Дуже довго чеакти з сервісу станцію.
- Арсеній А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На 4 місяць використання все ідеально, як зазначено в характеристиках, він дуже тихий, не чутно коли працює
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому задоволений десь відсотків на 95. Цей прилад здатен тримати десь 3-4 години два моїх лєптопа (ASUS VivoBook Pro), 24-дюймовий монітор і колонки. При зникненні напруги в мережі, перемикання на роботу від акумулятора відбувається непомітно. Майже не шумить, принаймні при нормальній температурі (20-22C). Кулер іноді вмикається (навіть не кожен день), але рівень шуму в нього дуже помірний.
Керування в цілому зручне: AC та DC роз'єми вмикаються/вимикаються окремими кнопками, а USB працює завжди, коли прилад увімкнено. Щоб повністю вимкнути прилад, треба від'єднати його від мережі. Не дуже зручно, але і не критично.
Акум заряджається з нуля від мережі десь хвилин за 40-50, доволі швидко. Індикатор зручний і достатньо інформативний. Десь за пів року один раз почав глючити, але після перезапуску прилада, знов запрацював нормально.
Можна приєднати до мережі (Wi-Fi) і керувати/слідкувати через аплікацію на мобільному девайсі. В деяких випадках дуже зручна опція.
В цілому, отримав те, на що розраховував.- Достоинства:
- Непогана ємність, непомітне перемикання на работу від акумулятора, швидка зарядка, можливісь керувати через комп'ютерну мережу
- Недостатки:
- Прилад неможливо вимкнути, якщо він підключений до електромережі
- Максим С***
А навіщо його вимикати?)
в нас наприклад постійно увімкнен екофлоу.
Ви можете купити смарт розетку тапо й вимикати через додаток смарт розетку й потім через додаток вимикати екофлоу. - Олександр Л***
Відгуки на товари існують для того, щоб обмінюватися думкою про якості конкретних товарів. Не для того, щоб обговорювати звички одне одного. Не для того, щоб давати поради, як виправити той чи інший недолік того чи іншого товару. Для того, щоб прочитавши відгук, людина могла скласти враження про товар і вирішити, чи варто його купувати. Чи могла вирішити, яку саме модель варто купувати у конкретному випадку.
Я вважаю, що той факт, що цей UPS неможливо вимкнути, коли на нього подається напруга, вартим згадки. Я його згадав. І я вважаю його недоліком, не критичним, але тим не менш.
Нахіба мені треба знати про те, що ви ніколи не вимикаєте свій UPS я не знаю. Так само я не знаю, нахіба мені потрібні поради про смарт-розетку. Але все одно, дякую. Дуже дякую.
- Пилипенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобалося:
- Цей недо-UPS не є повноцінною заміною старих UPS на свинцевих батареях
- Протягом роботи періодично вмикає кулер, навіть якщо живлення весь час від мережі і батарея нібито заряджена (навіть із налаштуваннями на найменшу потужность заряджання (50Вт), чи у "тихому режимі").
- Якщо в мережі не було напруги, то в момент коли вона з'являється, розетка девайсу виключається через "перевантаження", якщо девайс вимагав X-Boost для роботи
- Бракує зарядки девайсу від USB-C
- Не працює з wi-fi на 5 ГГц
- Не можна вимкнути, якщо девайс підключено до мережі
- Не дуже зручне розташування мережевого коннектора (наприклад, як в RIVER 2 - під ручкою)
Рекомендую лише тим, кому не потрібна UPS-функціональність пристрою.
Звичайний line-interactive UPS на свинцевих/гелєвих батареях розрахований аби бути увімкненим до мережі роками поспіль, працюючи як звичайний подовжувач, коли є живлення з мережі. А цей девайс більше схожий на звичайну павер-станцію у якості UPS.
Є спосіб повністю позбутися шуму від кулера на довгий час - спочатку зарядити до 100%, потім зменшити верхню межу заряду до 50% (встановити ліміт менше 50% не дозволяє додаток). Весь цей час (кілька днів) при наявності живлення з мережі рівень заряду батареї буде дуже повільно знижуватись, розетка девайсу буде передавати напругу, але без дозаряджання батареї кулер не буде вмикатися.
Найбільш тупий баг цього т.з. "UPS"у:
1. Девайс увімкнено до мережі, але напруги в мережі не має.
2. Девайс без проблем живить 500Вт нагрівач з увімкненим X-Boost (фактично споживає 300Вт)
3. В мережі з'являється напруга - девайс вимикає розетку через "перевантаження".
Від власної батареї - працює. Від працюючої мережі - ні!
Це в них зветься "UPS", коли живлення споживачів припиняється не при вимкненні мережі, а при увімкненні.
Оскільки батарея девайсу протягом роботи весь час перезаряджається, то хотілось би його вимикати, коли немає в ньому потреби. Але девайс неможливо вимкнути, якщо його підключено до мережі (можна вимкнути його розетку, але це не вимкне сам девайс і процес перезаряджання батареї, через власне споживання) - для цього необхідно спочатку відключити девайс від розетки.- Достоинства:
- Лише як звичайна павер-станція
- Недостатки:
- UPS в назві спантеличує
- Олександр
Дякую за відгук! Я колись пробував як ДБЖ використовувати River 2, але було некомфортно так як постійно вмикався той довбаний кулер. Я думав може в цій моделі якось організували байпас… але бачу кулер далі гуде… шкода. Ніде це в обзорах не пишуть, дякую що допомогли уникнути необдуманої покупки, бо хотів взяти тільки через цю функцію ДБЖ :)
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює справно.
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав спеціально для котла опалення в приватний будинок. Нарешті сталася нагода перевірити в роботі. Виправдала очікування на 100% Як тільки вимкнули світло, котел без роблем перемкнувся на живлення від станції. Після появи світла також продовжив працювати (з попередньою станцією була проблема, що після появи світла котел не стартував). Працює в автономному режимі 3-3,5 години, виходячи з того, що батарею в 0 розряджати неможна. Заряджається хвилин за 30-40. Також немає проблем із заземленням. Між станцією і розеткою поставив вирівнюва напруги (най він згорить у випадку НС). Щиро рекомендую для покупки.
- Достоинства:
- Чудова ціна. Виправдала очікування на 100%.
- Недостатки:
- Немає.
- Іван К***
І працює котел на пряму від цієї станції?
- Яна П***
Підкажіть будь- ласка як підключали? Якщо заземлення немає в будинку чи буде це проблемою при підключенні? Бо з Bluetty видає помилку
- Василий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно!!!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже тиха в порівнянні з попередньою river 2, також є "тиха зарядка". Мале споживання інвертору при навантаженнях до 100 Вт. Можливість вимкнути станцію з додатку (коли знаходитесь не біля неї, а залишок батареї вже невеликий).
- Достоинства:
- Тиха, невелика, швидка зарядка, функція UPS 10 мс, збільшений час при навантаженнях до 100 Вт.
- Недостатки:
- Не виявив
- Евгений
Здраствуйте. А комп тестировали? На сколько с монитором хватает?
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкой очень доволен. Компактная зарядная станция. Поддрежка приложения для смртфонов.
Мой комплект техники (роутер Keenetic Ultra и терминал ONU Foxgate X2001Z-POE) держал порядка 14 с половиной часов.- Андрей П***
Если запитать все от USB выходов или 12 Вольтового (в зависимости какое напряжение роутера и ОНУ) то автономность еще выше будет.
КПД преобразователя на 220 далеко не 100%. А запитываясь от низкого напряжения, мы этот КПД исключаем. - Антон К***
Да, но нет.
Сама идея классная, но у меня ONU через POE запитана. То есть преобразователь все равно кормить придется. А подколючть роутер через 12 вольт, а ONU/POE через 220 - не уверен что экономия пары ватт стОит этого зоопарка. - М
Щось дуже мало, роутер з онушкой до 5 ВТ десь споживають, тобто заявлених 245Вт/г має вистачити годин на 40+