Отзывы покупателей о Дезодорант-стік Old Spice Wolfthorn 48H чоловічий, 50 мл
Есть в наличии
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный дезодорант
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Едуард Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один из лучших дезодорантов
- ГолобородькоПотужнийНелохОтзыв от покупателя. Продавец: EDT
Брав в прок кілька штук, бо на той момент вони тупо зникли з прилавків. Як отримав одразу не звернув уваги, кинув у шухляду поки старий не закінчиться. Потім почав юзати, і воно тупо воняє, взагалі не так як оригінал, прям до блювоти контраст, якась приторна дешева хімія. Почав розбиратись, думав що новий состав, а виявилось що це тупо підробка, пластик не тої якості, стікери ліві, одинарні а не подвійні книжкою, механізм в середині бовтається, сама суміші виглядає якась бугриста матова і на запах приторна, вонюча, і суміш також бовтається в корпусі. Дякую за чудове замовлення. 500 карбованців у мусорку, бо сроки для претензій вже вийшли. Злий. Бісить.
- Достоинства:
- Викинув зайві кошти
- Недостатки:
- Контрафакт
- Продавец EDT
Доброго дня. Нам шкода, що у Вас склалося таке враження від товару.
Хочемо зазначити, що товар, який був придбаний у нашому магазині, є оригінальним і ми не продаємо підробки. При цьому ми розуміємо Ваше обурення, якщо під час використання товар справді мав ознаки, які Ви описуєте.
На жаль, замовлення було здійснене близько року тому, тому зараз ми вже не маємо можливості перевірити конкретний екземпляр або встановити, що саме могло спричинити такі зміни. Також за такий тривалий термін складно об'єктивно оцінити стан товару на момент отримання.
Якщо у Вас зберігся товар або упаковка, будемо вдячні, якщо Ви зв'яжетеся з нами та надішлете фото/відео. Ми готові додатково розібратися в ситуації, наскільки це можливо після такого терміну.
У будь-якому разі дякуємо за зворотний зв'язок.
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний робочий дезодорант
- Достоинства:
- Робочий
- Неля Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не отримала
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю цю фірму,користуюся дезодорантом і я і чоловік
- Достоинства:
- Якість, стійкість
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично
- Яна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок. Чоловіку сподобалось
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стабільно хороший дезодорант для повсякденного використання.
- Достоинства:
- Те що очікував
- ГолобородькоПотужний
От у Вас на фото дійсно оригінал, суміш однорідна напівпрозора, плотно сидить в корпусі, стікери подвійні європейські зі стрілкою, які відкриваються книжкою. Але мені прислали нажаль якусь вонючу контрафактну. Тому і відгуки про товар можуть відрізнятись, а хто не шарить мажеться сміттям, думаючі що воно норм. А оригінал пахне дуже добре, і на тілі не подразнює, довго тримається. 10 років користувався поки не натрапив на контрафакт: кривий, матовий як мило, вонючий та приторний.
Представник брендуДобрий день. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, Ви завжди можете звертатися на гарячу лінію виробника за телефоном 0 800 50-50-00.
- Роман Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах клас
- Достоинства:
- Гарний запах
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую 100%
- Любов Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Александр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок.
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно ефективний засіб проти запаху поту.
- Косюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный запах, не оставляет следов на одежде
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сильний запах, кому як
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна стійкість та аромат, я задоволений рекомендую
- Достоинства:
- Спасибо все супер
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все чудово
- Достоинства:
- все супер
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лу
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мій улюблений
- Достоинства:
- Приємний аромат, не залишає слідів, запобігає надмірному потоаиділенню
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах свіжості
- Достоинства:
- Виконує свою роботу
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправили швидко
Опису все відповідає
Рекомендую
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
- Достоинства:
- О
- Недостатки:
- О
- Анжеліка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахлива якість.
- Недостатки:
- Не такий, як раніше- не такий запах, стійкість
Представник брендуДобрий день. З питань якості товару прохання звертатися на гарячу лінію виробника за телефоном 0 800 50-50-00.
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Лепеха А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Унісекс запах. Не різкий. Без алюмінію
- Достоинства:
- Склад, запах
- Недостатки:
- Чоловічий
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Выполняет свои функции
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно пахне, чоловіку сподобалось.
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нормально, вистачає на довго
Представник брендуДобрий день, раді, що Вам сподобалось!
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий