Отзывы покупателей о Антисептик для рук и поверхностей (75% спирта) 5 л

Оценка пользователей 3.87/5
  • Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

Купую вже другий раз і тепер, після відкриття смердить якимось запахом схожим на чіпси цибуля зі сметаною ЧатГпт каже, що така субстанція є небезпечною і не рекомендується для використання. І що тепер мені робити з цим?
    На етикетці відсутня дата виготовлення.

• Продавец  LowPrice Market

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок.

Хочемо запевнити вас та майбутніх покупців, що якість нашої продукції є незмінно високою. Для виготовлення антисептика використовується виключно чистий, сертифікований спирт без сторонніх небезпечних домішок. Продукт повністю відповідає заявленим характеристикам та стандартам безпеки.

Щодо концентрації - ми регулярно проводимо лабораторний та внутрішній контроль якості. Ми надіслали вам в особисті повідомлення фотофіксацію перевірки цієї партії спірометром, яка чітко підтверджує належну концентрацію.

• Алексей Р***

Дуже дякую продавцю, який пішов на зустріч і безкоштовно замінив смердючий антисептик на більш дорогий SeptPower. Тепер все чудово. У нового антисептика запах як треба. Поверхні які контактували з тою незначною кількістю, яку я встиг використати, і досі смердять, нажаль.

• Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

Жидкость пришла сильно разбавленная. Почти не горит. Там спирта максимум 25%. Для дезинфекции поверхностей жидкость не подходит. Она не должна столько стоить. Они обманывают людей!

Недостатки:
    сильно разбавлена. почти не горит
    • Продавец  LowPrice Market

Вітаємо, Костянтине.

Нам прикро, що у вас склалося таке враження про наш продукт, проте твердження про "25% спирту" абсолютно не відповідає дійсності.

Для виробництва цього антисептика використовується виключно чистий, сертифікований спирт із чітким дотриманням технології. Концентрація діючої речовини становить саме 75%, що забезпечує надійну дезінфекцію рук та поверхонь.

Зазначимо, що перевірка міцності шляхом підпалювання готового багатокомпонентного антисептика не є точним хімічним методом аналізу, оскільки на горіння впливають інші складові засобу та зовнішні умови.

Ми повністю впевнені в якості нашої продукції та готові підтвердити це фактами. Оскільки правила платформи не дозволяють прикріплювати фотографії до відповідей, ми просимо вас зв'язатися з нами через особисті повідомлення (або службу підтримки). Ми з радістю надамо вам фото лабораторних тестів та замірів концентрації спиртометром саме для цієї партії.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

ТА я хз чим люди недовольні, все супер

• Олег М***

Смердит

• Продавец  LowPrice Market

Добрий день! Запах антисептику зумовлений високою концентрацією спирту, що гарантує надійну дезінфекцію. Сприйняття запахів є суб'єктивним, проте спиртовий аромат відчувається лише в перші секунди та швидко вивітрюється після використання. Ми не додаємо штучних віддушок, щоб зберегти ефективність та гіпоалергенність засобу. Дякуємо за відгук!

• Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

Пришла посылка. В канистре вместо 5л оказалось 3л. Остальное вытекло. Коробка не выглядела деформированной. причина потери жидкости неясна. Заплатил за всё в итоге 421 грн. Возможно нужно было отказаться от посылки. Компенсация возможна?

Недостатки:
    при транспортировке вытекло 2 литра из 5.
  • Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

Вполне на свою цену годится. Отдушка, правда сильновата. Но тут кому как.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Дорогая доставка
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

Всё прекрасно!!!!!! Качество отличное!!!!!! Большое спасибо!!!!!

• Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

Норм. Не сильно смердить спиртякою, є трошки якогось ароматизатору.

• Кирило М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

Брав щоб додавати в літній омивач лобового скла. Морозів ще не було але я думаю з своєю функцією справиться

• Народ

Запах самогона — фу ....

Достоинства:
    Спирт, цена
    Недостатки:
    Запах самогона
    • Дмитрий Н***

Ой.
      Открою маленький секрет. )))
      В самогоне тоже есть спирт. )))
      Так что запах должен быть. Если запаха нет - то это значит там нет спирта. Значит это не антисептик а вода. )))

• Юлия Ш***

Все прошло хорошо

• Продавец  LowPrice Market

Приємно чути добру оцінку.

• Мар'яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

За свою ціну дуже хороший антисептик

• Продавец  LowPrice Market

Нам приємно отримувати таку оцінку.

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market

Не рекомендую продавця та товар, замість 5 літрів прийшло 4.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не долита каністра
    • Продавец  LowPrice Market

Доброго дня. Ми побачили ваше звернення та додані до нього фото. Ви зважили каністру та побачили вагу 4.3 кг. Щільність рідини 0.8, тому вага рідини має становити 4 кг +-2%. Якщо ви хочете повернути товар, зверніться в чаті або залиште відгук на це смс

• Дмитрий Н***

Спирт легче воды поэтому один литр спирта весит 0,78 -0,82 кг. Зависит от типа спирта и его концентрации. Если не верите проверьте на водке. Там концентрация спирта около 40 процентов, но литр водки не будет весить килограм.
      Так что объем достаточно правильный.

• Яніна К***

Хороший антисептик

• Продавец  LowPrice Market

Дякуємо за ваш позитивний досвід.

• Микола Ш***

Все добре,приємний запах

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  LowPrice Market

Дякуємо, що відзначили головне.

• Анастасія П***

все чудово

Достоинства:
    ціна, швидкість відправки
    Недостатки:
    недоліків нема
    • Продавец  LowPrice Market

Щиро вдячні за теплий відгук.