- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Супер, дякую.
- Оленка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Хочу оновити свій попередній відгук про навушники. Спочатку залишила негативний, бо не розібралася з підключенням. Але коли все налаштувала правильно — враження повністю змінилось.
Звук чистий і якісний, бас приємний, добре тримають заряд. Підключення стабільне, без перебоїв. Навушники зручні, не тиснуть і підходять для тривалого використання.
Повністю задоволена покупкою. Рекомендую!- Достоинства:
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Чудово працюють, швидко заряджаються. Заряду вистачає на цілий день. Менеджер допоміг з вибором, доставка на наступний день. Рекомендую.
- Оленка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Навушники не працюють і жодного результату з виясненням проблеми магазин не надав
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Непоацюють
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Дякую, навушники працюють добре,
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Супер, працюють ідеально дитина щаслива, дякую
- Аня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
В навушниках через 3 місяці перестав працювати мікрофон. А це основне що треба було від них. За таку вартість краще придивитись інші навушники.
- Бордунова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Якість навушників залишає бажати кращого. По Bluetooth вони працюють нестабільно: коли стоять на столі — працюють, а коли на голові — не працюють. Тобто покупка втратила сенс, адже син хотів саме бездротові навушники.
- Продавец Globus M
Добрий день! Прочитайте уважно інструкцію по підключенню Bluetooth, там є різні режими підключення, не може такого бути, якщо на столі чи дивані то працює Bluetooth а коли одягаєш на голову то перестає, він або працює або ні))
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Навушники сину дуже сподобались!
Хороший звук, удобний мікрофон, зручне розташування кнопок на навушниках, зручно сидять.
Швидка доставка.
Дякую!
Рекомендуємо.
Гарних продажів!- Достоинства:
- Все добре.
- Недостатки:
- Не знайшли.
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Сын одобрил.
Чтобы переключить режим флешки на блютуз, нужно нажать два раза на кнопку включения/выключения микрофона. - Аня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: White
Навушники чудові. Зручні, передають чітко голос. Звук також якісний.