Отзывы покупателей о Маска для сухого волосся NUTRITIVE Yellow 300 мл

Быстро доставили товар супер

• Надюша О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Shop. Объем: 500 мл

Маску знаю давно-действительно бомба
    Питает волос!даже самый сухой,мне кажется напитает!продавец на связь вышел сразу,все отправлено в тот же день!

Достоинства:
    Питает,увлажняет,ухаживает
    Недостатки:
    • Продавец  LBC Shop

Дякуємо за відгук! Раді що вам подобається продукція!

• Емілія С***

Маска супер

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP. Объем: 500 мл

Ми давно шукали щось, щоб хоч якось привести до ладу сухе волосся, бо після зими зовсім неприємно воно стало. Цю маску нам порадили і, чесно кажучи, результат приємно здивував: волосся м’якше, менш пухнасте і легше розчісується. Використовуємо регулярно і бачимо, що волосся виглядає краще та живіше.

• Аріадна С***

Маска клас, волосся м’яке

• Валентина П***

Волосы вроде живые

• Дарина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP. Объем: 500 мл

Ми взяли цю маску, бо волосся реально потребувало догляду після літа — було сухе, ламке, наче солома. Після застосування відчуття зовсім інші: волосся м’якше, легше розчісується, а ще з’явився якийсь природний блиск, ніби відновилося зсередини.

• Тимофей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOTcosmTOP. Объем: 500 мл

Для дуже сухого волосся ця маска — знахідка! Вона має фантастичний накопичувальний ефект, і при використанні раз на тиждень її вистачить мінімум на 4 місяці. Це потужна основа мого догляду, яка врятувала стан волосся (звісно, у поєднанні з кондиціонером та спреями). Я рекомендую тримати її трохи довше, ніж вказано в інструкції – результат того вартий!

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BonBeS. Объем: 500 мл

Дуже сподобалась. Волосся гарно розчісується, приємно пахне

• Алена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BonBeS. Объем: 1 л

Отличная маска, волосы разглаживает и делает их мягкими, потом их легко укладывать!

• Анастасія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore

Відмінна професійна маска

• Уляна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hair Lounge. Объем: 500 мл

Замовляю маску другий раз мені дуже сподобалася. Волосся від неї блистить і вистачає її надовго

• Продавец  Hair Lounge

Дякуємо, Уляна, за відгук! Так, дійсно, маска надає волоссю блиск, та дуже добре його відновлює! Користуйтесь із задоволенням, будемо чекати Ваших замовлень ще!

• Екатерина Н***
    Продавец: VolStore. Объем: 500 мл

Маска очень хорошая!!! Но при заказе мне отправили совсем другое!!! Изначально когда увидела посылку подумала что ошиблись и прислали шампунь или масло для волос ,но нет та была совсем другая фирма другие объёмы и скорее всего других цены!!! Обидно……. Так как очень ждала эту маску ️

Достоинства:
    Очень хорошая маска для волос
    Недостатки:
    Нету