Отзывы покупателей о Детский конструктор Minecraft последняя битва с эндер-драконом набор из кубиков и минифигурками охотник на драконов кристалл края обсидиановый столб очарованный лук зелья 228 деталей развивающая игрушка для детей 73441

Оценка пользователей 4.63/5
  • Ігор Р***

Хороший конструктор, дитині подобається

• Лідія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Із досвіду замовлення в магазині можу поділитися перевагами, в саме: швидкість обробки замовлення, своєчасне відправлення саме замовленого товару без помилок, надійне пакування. Комплектація деталей за схемою вірна. Можливо деякі деталі кріпляться важче ніж хотілося б, але з допомогою дорослого в певних моментах, дитина склала модель без проблем

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже гарна задумка, але виконання дуже погане. Деталі важко кріпити навіть дорослому, щелепа в дракона відвалилась майже одразу, через пару днів нога. Не рекомендую

• Продавец  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. передамо інформацію виробнику.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Гарний конструктор, дитині сподобався, не аж так сильно і гірший за лего, але попадаються деталі, які важко затискати.

Недостатки:
    Трошки важко затискати деякі деталі
    • Продавец  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Хороший конструктор за таку ціну.

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Раді, що конструктор сподобався. Гарної гри малечку!

• Тетяна Ш***

Все добре, подарунок онуку на Миколая. Бо саме Ендермен має бути у наявності

Достоинства:
    Тематика цікава дитині 6 років
    Недостатки:
    Не побачили
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Раді, що подарунок порадував онука. Хай малюк отримує задоволення від гри!

• Лилия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Для дитини, те що треба!

Достоинства:
    Швидке, якісне відправлення товару. Ціна теж задовільняє.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що товар підійшов і дитина задоволена! Гарної гри!

• Ірина К***

Чудовий конструктор.

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Раді, що конструктор сподобався. Гарної гри!

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Заказывали ребёнку, все понравилось ,ребёнок доволен а это самое главное

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Раді, що дитина задоволена — це найважливіше! Гарної гри!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже хотіли цей набір . Це був подарунок на день народження. Прочитавши відгуки вирішила придбати. Але не укомплектовано ,не вистачає деталей щоб зібрати самого дракона. Дитина розчарована. Звичайно якщо є фантазія можно зібрати щось інше, але ж не приємно ,що нам не пощастило.

• Продавец  opsale

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми передамо інформацію виробнику.

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий товар за хороші ціну.

• Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Мирабян А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже гарний комплект Лего. Якість гарна,дитина у захваті від подарунку,так як мріяла про нього давно. Дякую продавцю за обслуговування в швидку доставку.

Достоинства:
    Дуже гарної якості,всі деталі у комплекті.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Норм. Дитині подобається, кріпиться з її іншим конструктором

Достоинства:
    якісний хорошої якості
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Конструктор отличный.Всего хватило, ребенок остался доволен.

Достоинства:
    Пришло все хорошо упаковано. Ребенок в восторге.

• Роксолана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Класний контруктор) Особливо дракоша класнючий! Дитина в захваті. Рекомендую!

Достоинства:
    Купляла для сина, йому сподобалось)

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Внук у меня безумно любит собирать Лего, очень доволен, мы много раз заказывали, всегда вовремя и в полном комплекте пришли, спасибо продавцу, рекомендую))

Достоинства:
    Замечательный подарок для ребенка!
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  opsale