- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
В описі вказано години функціонування годинника близько 2 діб. Тримав максимум близько дня, а потім (місяць користування) після знаття с зарядки працює близько 4 годин. Я вважаю, що це введену в оману, так я к час праці заздалегідь вказано не вірно!
- Достоинства:
- Все працювало, телефонувати можливо на годинник
- Недостатки:
- Через місяць користування годинник тримає батарею не більше 4 годин
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Супер.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Акб не робочій , годиннику пару тижнів
- Недостатки:
- Акб тримає 3 години
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: White. Цвет ремешка: White
Годинник, просто чудовий ! Зарядку тримає до трьох днів, геолокацію показує точно, зручне управління через додаток. Покупкою дуже задоволені, 10/10 !
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Батарея перестала працювати через 5 місяців.
Нам сказали не гарантійний випадок.
Я не розумію, що вони ремонтують по гарантії, більше батареї там нічого ремонтувати, замінювати- Продавец Rif-Time
Добрий день, Марина! Ми щиро шкодуємо, що ви зіткнулися з такими труднощами у використанні. Проблеми з батареєю можуть виникати через різні фактори, зокрема інтенсивність використання, умови експлуатації, або потужністю блоку живлення. В гарантійному талоні прописано всі умови гарантійного обслуговування з якими Ви можете ознайомитися.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом – це важливо для нас, аби вдосконалювати якість наших товарів.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Не завжди точно показує геолокацію
- Продавец opsale
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ми цінуємо вашу думку та обов’язково врахуємо зауваження.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: White
Не раджу купувати а цьому магазині. Накупили бракованих годинників з Китаю, продають їх людям, а відповідальності за них не несуть. В результаті годинник проробив 2 тижні і перестав заряджатись.
- Недостатки:
- Відпрацювали 2 тижні і перестали заряджатись
- Продавец opsale
Шкода, що ви зіткнулися з неприємностями. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок і обов’язково виправимо ситуацію.
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: White
Доброго дня!!
Нераджу щось купляти у цих шахраїв!!
Продали зламаний годинник!! подарував дитині , немає звуку!! Дитина засмутилась, пишу сюди , а вони кажуть пройшло 14 днів, звертайтесь в сервісний центр.
Звісно пройшло , бо купували до свят.
Тож не витрачайте свій час на ШАХРАЇВ !!Всім добра !!- Недостатки:
- Приїхав зламаний, непрацює звук !!
- Олеся Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink
Жахливо! Годинник дуже товстий,батарея тримає декілька годин,годиник зовсім не відповідає тому годиннику, котрий вказаний на саїті
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Відгук після 2х тижнів використання.
ПОЗИТИВИ
Стильні та зручні.
Дитина 8 років швидко розібралась з інтерфейсом годинника.
Акамулятора вистачає на 2 доби (якщо ваша дитина буде гратись в ті примітивні ігри на телефоні, тро звісно розрядиться швидко, а так тримає нормально).
Трекер нажаль бреше десь на метрів 300 (коли дитина у школі, трекер постійно показує, що вона у сусідньому будинку, коли були в бачейні - той самий ефект, але пр ицьому коли вона вдома або у бабусі - показує точно)
А тепер МІНУСИ:
1) Повна брехня з можливістю прослуховування. Я прочитав тут відгуки, що типу його знайшли в зворотньому зв'язку - як я не шукав, як не возився, цієї опції немає.
2) Коли встановлюєш затсосунок там пропонуєтсья десь додатково зареєструватись і докупити чогось. Пр оце не попереджають і як на мене це маячня - ми купуємо прилад із ПЗ. Які ще платні сервіси? Невже прослушка дитини?
3) Застосунок каструбатий, не ергономічний, деякі функції довго шукаєш щоб розібратись що до чого. Інструкції немає. Деякі функції не до кінця зрозумілі, навіщо вони взагалі. Шукав Інструкцію в Інтернет - там лише обривки інформації (здебільшого те, що ви і самі зрозумієте).- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Каструбатий застосунок, НЕМАЄ ПРОСЛУШКИ!!!
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ваш досвід не був ідеальним. Напишіть нам у приватні повідомлення, і ми зробимо все можливе, щоб вирішити це питання.
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Одні недоліки: висока ціна, зарядку тримають погану, дуже не зручні у користуванні в сенсі меню.Зарядний пристрій підключається погано, а саме погані магніти, погано поєднуються з мобільним застосунком.
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- 100%
- Сара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Нормальний годинник за свою ціну. Геолокацію показує, зворотній дзвінок працює. Для мене достатньо. Дитині носити подобається.
- Христина В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Жах, а не пристрій, через місяць просто акумулятор тримав заряд 3 години, годинник почав сам включатися і виключатися, продавець допомагати відмовився, сказали гарантія 14 днів і це ваші проблеми, додаткову гарантію на яку нас розвели ше за 400 грн зверху сказали також нічим допомогти не можемо, звертайтеся через пів року, тоді ваша гарантія вступає в силу. Це просто ужас, за такі гроші продавати таке г***о!!!!! Головне що при покупці всі мовчать про такі нюанси!!!! Ніколи не купуйте цей годинник. Стільки негативних відгуків і хоть би якась реакція від продавця!!!!
- Недостатки:
- Жахливий годинник, акумулятор перестав працювати через місяць після покупки, взагалі не рекомендую
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Не купуйте даний пристрій, якщо чесно не має слів, одні емоції і це за такі кошти…
- Недостатки:
- Акумулятор просто «помер» через місяць користування
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink
Люди не покупайте цей непотріб , іх ціна максимум 500 грн.
По перше локація «пальцем в небо»
По друге дуже глючний сенсор
По третє купуючи годинник за 50 баксів , ще треба заплатити за по , щоб не мучала реклама
А самий великий мінус це батарея , вона через 3 неділі здохла . При тому, що іі не ганяли , часи заряджали раз на добу.
І продавець , на зо мені відповів «вибачте, але дві неділі пройло»
Я дуже розачарован і самой розеткой, що вона на своій платформі тримає таких продавців , уже друга проблема поспіль коли приходить неякісний товар і за це ніхто не відповіда- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Погана батарея, глючний сенсор, погана геолокація
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kot gadget
Рекомендую продавця, при якійсь проблемі допоможуть її вирішити. А якщо якась проблема з годинником яка сталася не по вашій вині то замінять на новий. Щиро рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже гарний дизайн і простий у використанні.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink
Не працює функція розташування годиника. Показує кожен раз інше місце. Можливо щось можна зробити. Чи це брак?
- Достоинства:
- Зручні, не дорогі
- Недостатки:
- Не працює Gps
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: White
Help!! Як під'єднати до інтернету?? Ні локації ,ні контакт додати, ні годину неможливо змінити,ніякі відеодзвінки..хоч бери і викидай, одне розчарування ....
- Продавец opsale
Вітаємо! Написали вам для вирішення проблеми.
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Купували годинник на подарунок, тому перевірити змогли лише коли дитина пішла в школу. В результаті годинник виявився бракованим, оскільки розряджається за декілька годин. Даний товар не рекомендую.
- Руин Е***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: White
Товар не стоит своих денег батарея не держит больше 3-4 часов качество часов слабое
- Достоинства:
- Недостатки:
- Батарея
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink
Симпатичные часы, более-менее разобралась с установкой,звук хороший,камера посредственная,есть возможность видеозвонка ребенку. Кто подскажет как добавить ещё циферблаты? У меня такого с зайцем нет, только цифры и медуза,не очень симпатичные циферблаты. И ещё вопрос - удавалось ли кому-то присвоить аватарки для контактов в телефоне? У всех одинаковые картинки.
Также не разобралась как настроить время и дату...- Достоинства:
- Симпатичные, многофункциональные, очень точные GPS
- Недостатки:
- Некоторые надстройки непонятны
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: White
Гарний годинник, все працює і дитині подобаєця.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink
Годинник сподобався, стильний, красивий, працюють всі функції, дитина 7 років швидко розібралася. Все доволі швидко налаштували, інтернет 4G працює, GPS з невеликою похибкою.
- Алла
Яку встановили програму на gps?
- Продавец opsale
Вітаємо, Алло!) GPS трекер для відстеження та прослушка доступні в програмі Setracker 2.
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: White
Довго настроювали, інтернет все ж таки неможливо під'єднати, відповідно деякі функції не працюють без нього.
- Достоинства:
- Гарний на вигляд
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Заказали часы, перед отправкой менеджер позвонила и предложила, что бы мы заплатили ещё 350грн дополнительно, якобы за гарантию если с часами будет, что то не так. Я в начале отказался, от покупки, но менеджер сказала, что есть 14 дней гарантии, и если что, можно товар вернуть. Вообщем заказали. Часы пришли, в распечатанный коробке, уже тогда, нужно было отказаться, от товара. Надеясь на добросовестность продавца, всё же забрал часы. Дома,начали смотреть, вставили карту, на часах не выводятся номера тел, ремешек не удобный. Я написал менеджеру, что нас не устраивает товар, на что она ответила:Доброго дня!) Ви надіслали годинник відв'язаний від вашого телефону? І також по використанню: він має бути без слідів використання та зі збереженим заводським пакуванням.Т есть, часы если вы их проверяли уже не возвращаются. Я отправил, часы им обратно, уже 5 день лежат в их отделении новой почты. Их никто не собирается даже, забирать. Не рекомендую. Буду решать проблему другим способом. Что бы у них больше, не было желания, так поступать, с покупателями...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продавец компетентный.
- Продавец opsale
Вітаємо, Руслан!) Ще раз перепрошуємо за затримку в опрацюванні вашого звернення. Через технічний збій в нашій системі не було змоги одразу отримати ваше повернення, сподіваємось на ваше розуміння та вирішення цієї ситуації якнайшвидше. Обмін та повернення в нас діють до 14-ти діб по закону України
- Стефания
Дякую дуже...хотіла купити дитині, але після такого не куплю...ну його ...
Куплю нормальний якийсь - Сергій
Дорого дня. Тому я завжди купую товари у великих магазинах.
Розетка на першому місці
Так купи в когось як от Ви і потім не дай боже щось і все....тисячу проблем. Краще заплотить на 200 грн дорожче і купити в розетці чи іншому магазині.
- Злата В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Забрала, налаштувала все швидко, все перевірила, працює добре) тепер чекаю не дочекаюся реакції доньки, тому що це подарунок на 6 років, думаю вона швидко розбереться)
- Кирило Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: White
Всім доброго дня, годинник нормальний як для нетривалих самлстійних прогулянок дитини. Яккумулятора з сім карткою вистачає десь на півтора дні. На годиннику є плівка , та під нею захисна плівка- це приємно. Що до додатку до годинника, то він як на мене трохи незрозумідий. При дзвінках чути добре.
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Дуже довго розбирались, хто з україни ставте зразу гонконг при реєстрації бо інтернет не працював тільки дзвонити можна було чому, звязок хороший, фото якість погана, можна робити таємне фото коли дитина цього не знає, можна голосові повідомлення відправляти з програми дитині, а батькам можна відправляти текстові або голосові, прослушка в зворотніх звязках(настройки) бо я дуже довго шукала де вона, щоб у вас при відеодзвінках не світився надпис «мати» при регістрації регіструйтесь украінською «мама» бо якось дивно читати таке … є секундомір, є кнопка сос зажав бокову кнопку і можна не шукати маму в контактах що дуже зручно, будильник ще не змогла настроїти, калькулятор, ігри є штук 6 вле вони ніякі дитині в 6-7 р дуже скучні, буває не з першого разу настройку можна установити пише пристрій вимкнений тому треба терпіння. Часи на ручку першокласника великоваті, думала будуть меньші. Відправили швидко, дякую
- Алла П***
Яку ставили програму для hps на телефоні?
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink
Класний! Підключилися легко, працюють добре. Під час дзвінка звук хороший.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink
Дуже крутий годинник, геолокацію показує добре якщо дитина на вулиці це дуже зручно тепер я знаю де вона і не треба шукати її коли вона десь з подругами гуляє.
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Чудовий годинник! Яскравий, красивий, зручний! Функціонал працює. Дитина задоволена, чути при дзвінку добре, місце розташування показує нормально.
- Достоинства:
- Дзвінки, відстеження, SOS сигнал
- Недостатки:
- Не знайшов
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: White
Дуже хороший годинник. Встановили все досить швидко. Працюють добре, багато функцій і класно, що він має ігри вбудовані. Купувала на подарунок для донечки, я дуже задоволені годинником і дитина рада.
- Карпик К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink
Годинник прийшов добре упакований. Дитина розібралася з ним доволі швидко. Під час дзвінка чути добре. Усіх функцій не пробували, але основні працюють добре, дата та час оновились на правильні як тільки підключили годинник до телефону. На руці дитини виглядають гарно. Ремінець м'який, зручний. Задоволена покупкою, рекомендую!
- Достоинства:
- Хороший годинник, працює добре.
- Леонід П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Мають гарний вигляд. Усе працює. Поки розбираємося з функціями. Треба встановлювати програму на телефон.
- Алла
Яку програму встановили, щоб можна було відслідкувати дитину по jps?
- Борислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black
Годинник хороший, зручний ремінець, доньці сподобалося. Налаштовується швидко, працює від програми setracker2. Заряд тримає більше доби. Геолокацію визначає доволі точно коли дитина на вулиці ну але в приміщені коли поганий сигнал gps то є похибка в точності але не критично просто дзвоню коли вона приходить в школу і все. Відеодзвінки і голосові все працює.
- Достоинства:
- Гарний дизайн і відмінна якість, за ці гроші просто клас!
- Недостатки:
- Нічого критичного не було