- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Artilugio
Товар новий, все працює, швидко заряджається.
Проблем не виявлено.- Достоинства:
- гарна ціна, якість BLUETTI
- Инна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt
При постійних відключення світла - необхідна річ.
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Привезли вчасно. Вже випробувала. Думаю, не помилилась з вибором. Брала, в основному, для інкубатора. Працює відмінно. Перший раз відключили світло на 10 годин. Підключида інкубатор , включала роутер. Сьогодні знову дуже сильний вітер. Світло то було, то відключали. При першому відключенні зразу переключилась на станцію, щоб не ризикувати. За 7 годин роботи заряд сів на 32 відсотки. Результат влаштовує. Задоволена.
- Достоинства:
- Ціна- якість. Гарний дизайн.
- Недостатки:
- Інструкція тільки іноземною мовою. Добре, що є інтернет.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Це вже друга наша станція BLUETTI AC70P. З першою все ОК, дуже задоволені, саме тому вирішили взяти ще одну таку саму. Одну переважно використовували під ігровий ноут + монітор, за необхідності фен. Другу взяли в першу чергу для холодильника, а також іншої техніки за потреби. В наші часи забагато зарядних станцій не буває :(
На момент придбання це була найвигідніша пропозиція.- Достоинства:
- Оптимальне співвідношення ціна-якість
- Алексей Б***
А что она тянет холодильник? Например если ноу Фрост инвертор
- Александр Е***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Именно то, что надо. Холодильник, котел ... и будет вам счастье
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Товар прийшов вчасно. Та відповідає заявленим характеристикам.
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light
Покупкою повністю задоволений, курєр сказав що це кращий девайс на ринку ща своі гроші, схоже на те.
- Достоинства:
- Хороша якість приладу, є додаток для керування
- Недостатки:
- Не виявлені
- Денис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light
Придбав дану станцію менше місяця тому.
Використовував максимум 10разів. Перестала брати заряд ( не заряджається ), у свою чергу заряджає пристрої. Можливо можна її якось перезапустити.
А бо ж контакти сервіса.- Вера П***
Перевірте рівень напруги у мережі. Може не заряджатися, як що напруга менше 193 вольт. Для нормальної підзарядки купили стабілізатор і все робе добре.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light
Покупал в начале лета. Чуйка не подвела пригодилась, очень классный для тех кто работает удалённо, 8 часов без света при подключенном ноуте и доп мониторе 27 дюймов + зарядка телефона. Лед лампы может сутки держать судя по расходу по расходу энергии.
- Достоинства:
- Не габаритная, качественная, в меру легкая зарядная станция.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light
Гарна штука при блекаутах. Купували два місяці назад, поки претензій нема
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light
Претензий к самой станции нет никаких, бренд хороший и качественный. Так же стоит обратить внимание, что станция способна питать приборы с пиковой мощностью до двух киловатт, но будет это делать рывками, на самом деле отдавая только 900 ватт/час.
Продается версия из Британии, тут так же есть вилка на два типы розеток.- Достоинства:
- Отличная станция.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Працює так як треба. Заряджається орієнтовно 1,2год. Рекомендую.
- Олександр Р***
Включил в розетку чомусь не заряжается не чего не показует
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka
Чудова річ. Працює і зникає чиста синусоїда. Відправив назад продавцю. Чекаю на " вердикт" профі- сервісу. Скоріше попався брак. Сподіваюсь отримати справну заміну без ремонту... Або повернення коштів. Або альтернативний продукт іншого виробника
- Достоинства:
- Мега Дорогий чудовий дбж.
- Недостатки:
- Не тримає чистий синус струму
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light
Дорого
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Дорого
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ti2
Брал в мае , работает хорошо ,вопросов по самой станции нет , единственное что если берёте с таким условием что заряжать будете от генератора то он должен быть инверторный,от обычного заряжаться не будет . А вот на счёт продавца то конечно разочаровал , я ее брал за 13996 и когда увидел ценик 44000 , потом снизили до 34 к то немного офигел , не понимаешь зачем за это воевать . Барыги имейте совесть и не гневите и так злой народ .
- Достоинства:
- Хорошая станция
- Недостатки:
- Продавец
- Продавец Ti2
Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок! Хочемо запевнити, що наша магазин не займається жодними навмисними маніпуляціями з цінами чи наявністю товарів. Усі зміни вартості або статусу «в наявності / немає в наявності» відбуваються автоматично згідно з внутрішніми налаштуваннями нашої облікової системи. У випадку з зарядною станцією, після завершення продажу (закінчення залишку) система автоматично змінила: - статус товару на «немає в наявності»; - відображену ціну на — 36 000 грн. ( як і на всі товари котрих у нас немає в наявності ) Це зроблено для того, щоб товар міг залишатися у каталозі як інформаційна позиція, але при цьому не був доступний для покупки. Такі механізми працюють без участі менеджерів і виключно на базі фактичних даних про наявність.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MDHL PLUS
Чудова річ, незамінна в наші буремні часи. Брав буквально пару тижнів тому за 17к. Бариги гірше русні.
- Достоинства:
- Все
- Містер У***Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light
Загалом не поступається Ecoflow, принаймні на перший погляд. Дизайн, об'єм заряду і ціна, загальні враження. Шум при зарядці навіть менший за Ecoflow, єдине - швидкість заряджання станції дійсно нижча, але не критично. Загалом я задоволений, мій потужний ігровий ноут ця штука здатна зарядити 5.5 раз.
- Достоинства:
- Якість, дизайн, співвідношення ціна/потужність, дуже незначний шум при зарядці і вентиляції.
- Недостатки:
- Заряджається досить швидко, але все ж Ecoflow - швидше.
- Олександр
Швидкість можна регулювати у застосунку, оптимальної до швидкісної
- Віктор М***
Встановіть додаток, ця станція може зарядитися за 40 хвилин
Тут наявна 900 ватна зарядка - Містер У***
Оо, дякую за інфу! Круто
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica
Чудова зарядна станція.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- ЯРОСЛАВ Є***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Отримав , брав в кредит ,спочатку були деякі нюанси але все вирішилося ,перший вигляд нічого ,гарно зроблено.
Заряджений був на 50% .
Скільки притягнення не знаю, будемо дивитися .
А так все добре, раджу. - Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light
Для гаража, где нельзя провести свет самое лучшее решение, при том что его вес позволяет удобно переносить его, чтобы подзарядить
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Рекомендую до покупки. Топ!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ti2
Отличный товар,хорошее качество.
- Мельник В***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Товар працює відмінно. Швидко заряджається, добре тримає навантаження.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
- Миронов Я***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Покупкой доволен.
- Достоинства:
- Быстрая зарядка. Функция ИБП. Мобильность. Функционал.
- Недостатки:
- Не выявил
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Доповнення
- Достоинства:
- Холодильник працює
- Недостатки:
- Нажаль газовий котел Hitherm видає помилку при роботі від цієї зарядної станції. Від зарядної станції chotech - працює
- Оксана В***
На виході видає дві фази, котел працює через трансформатор гальванічної розв'язки
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Працює, швидка доставка
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Дуже дякую за оперативну доставку! Товар супер і приємно вразило обслуговування! Рекомендую!
- Миронов Я***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Теперь у меня дорогая ИБПшка )))
- Достоинства:
- Быстрая зарядка. Функция ИБП. Мобильность.
- Недостатки:
- Не вычвлено
- Павло Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Store Group
Все супер!
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MyComfortShop
Все як і очікувалося.
Брав як БЮЖ для холодильника - працює дуже добре- Достоинства:
- Не великий, нарешті блок живлення в корпусі, працює в режимі ББЖ
- Недостатки:
- Дивна система роботи через додаток бо за замовчуванням тільки через нього можна повністю керувати - це через Bluetooth який звісно не має паролю)
- Продавец MyComfortShop
Дякуємо за відгук гарного користування
- Владимир
Поставь пароль если хочешь - там же есть опция поставить пароль на Блутуз
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MyComfortShop
Товар пришел быстро, менеджер перезвонил согласовать заказ и на следующий день товар был у меня.
На новой почте понадобился паспорт и Дія підпис.
Распокавал. Присутствовал едкий запах. Через два дня все выветрилось.
Станция пришла заряженной на 55%.
Зарядил до 100% быстро.
Попробовал холодильник записать от станции - все норм.
Потом решил подключить к газовому котлу hi-therm. (Собственно для него и брал станцию). Все работает:
1) Станция в розетку, котел в станцию.
2) Станция в розетку, розетка выключена автоматом, котел в станцию.
3)Станция выключена с розетки, котел в станцию.
В режиме розжига пишет время работы котла 5 часов, когда работает только циркуляционный насос-пишет 9,3 часа на полностью заряженной станции.
Потребляемая мощность котла по паспорту: 137 Вт
Пока только проверил, как буду пользоваться активно - допишу- Достоинства:
- Быстрая доставка, быстрая зарядка
- Недостатки:
- Пока нет
- Анатолій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RENDERing
Чомусь вентилятор охолодження працює ривками. Не критично, але в інших моїх станціях такого не було. То
- Владимир
Просто те станции, которые у Вас были - работали неправильно
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RENDERing
Прийшов з зарядом 55 , за час зарядився на всі 100% … вважаю що з 0 до 100 за 2 часа спокійно …. Опробувала фен ровента на повну силу , ( працює ) потім опробувала телевізор ( процює ) потів включила кондиціонер на обігрів 23 градуса ( працює ) зимою Можно грітися ,,, все це вмикала по серці окремо !!!!!
- Оксана
Скільки часу працює з увімкненим кондиціонером?
- Катерина К***Продавец: thm
Жахливий продавець, не рекомендую. Замовляла на ранок після обстрілу. Ціна була одна, в обід вже на тисячі 3-4 більше. І, головне, я оформила оплату частинами. І вони зі мною не звʼязувались, але і не міняли статус замовлення. Через певний час я сама їм додзвонилась і виявилось, що товару нема в наявності)) дивовожно!! А повідомляти про це не треба? Змінити ціну на сайті в них час був, а написати не було. Коротше, дуже не надійно продавець, який ще й наживається на людях в складні часи. Ніколи не замовляйте в нього нічого.