- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Прикольна док станція, всі пристрої заряджає, по матеріалу і збірці - топчик за свою ціну.
Єдиний нюанс: при включенні світла одразу розкриває полички для годинника та навушників, не дуже зручно, але одразу розумієш що є світло))
Від павер банки теж працює.- Продавец AE-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Симпатична зарядка, все працює, заряджає, світло приємне, доставили швидко, дякую.
- Продавец AE-TEC
Добрий день! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на нашому товарі, нам дуже приємно, що ця модель влаштовує Вас своєю якістю. Бажаємо приємного користування.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Станція показала себе гарно, вартує своїх грошей
- Єлизавета О***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Класна штука! Заряджає все одразу. Зручно, швидко і без плутанини з дротами. Світло приємне, виглядає стильно — ідеально для тумбочки біля ліжка.
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: White
Дуже зручна зарядна станція! Виглядає стильно, займає мінімум місця та дозволяє одночасно заряджати айфон, навушники й годинник без жодних дротів. Магніт тримає телефон надійно, а ще мені дуже сподобався нічник, гарні кольори!
- Достоинства:
- Зручна, приємні кольори нічника
- Продавец AE-TEC
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Товар якісний. Доставили швидко. Задоволенний
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Товар доставлено швидко,виглядає як на фото,все працює,заряджається ,недоліків не знайшла
- Достоинства:
- Недорого
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Усе працює! Жодних зауважень на даний момент немає
- Достоинства:
- Зручно, стильно, одразу заряджаєш декілька ґаджетів
- ПЕТРО К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Хороша зарядка за ці гроші. Ще б був вихід type c щоб заряджати ще один смартфон через кабель-ціни б не було. Прикольна підсвітка-нічник.
- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: White
Станція сподобалась, працює відмінно
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Зарядка важка, гарна.
Єдине, нема магніту для годинника, тому треба час, аби його «вкласти». Заряджає добре.- Достоинства:
- Добре працює, нарікань нема
- Недостатки:
- Нема магніту для годинника
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: White
Станція відповідає характеристиками і виглядає дуже гарно, сірі функції виконає на 10 із 10
- Продавец AE-TEC
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: White
Класна станція, сподобався дизайн, працює добре
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: White
Класний дизайн компактної станції, сподобалась
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Норм станція 3в1 на свої кошти, не займає багато місця на столі, стоїть добре, не падає, підсвітка має 2 режима яскравості. Вцілому задоволений покупкою, дякую продавцеві за швидку доставку
- Достоинства:
- Компактність та універсальність
- Продавец AE-TEC
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Цвет: Grey
Хороша гарна зарядка,мені все сподобалось,всі заявлені функції працюють,я задоволений
- Достоинства:
- Безпровідна, добре заряджає