Отзывы покупателей о Детский столик 7-в-1 для творчества Lumpurini Paoletta. Для детей от 1 до 8 лет. Стол-трансформер со стульчиком, мольбертом, доской для конструирования, игр с водой, песком. (SQZDJMZ03)

• Ксюша Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Чудовий стіл від двух років.Там є ніша де можна ховати краски,кісточки,пластилін та інше!Займаємось за ним постійно!

Доброго дня Ксенія!
      Нам дуже приємно що столик вам сподобався!
      Особливо раді, що ніша для зберігання стала у пригоді та допомагає підтримувати порядок під час занять.

• Ілля А***

Гарна якість, все влаштувало

Дякуємо за ваш відгук
      Нам дуже приємно що вам все сподобалось
      Будемо раді бачити вас знову

• Тамара К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Столик чудовий. Дитина сидить залюбки. Використовуємо і для годування. Головне, що він безпечний!!!

Достоинства:
    Безпека дитини
    Недостатки:
    Трохи дорого. Швидко відкручуються пластмасові шурупи на стільці, як би їх міцно не прикрутив ( мала дуже любить їх відкручувати, як тільки бачить їх послаблення і знайти їх потім ще та проблема)
    • Продавец  Мій здоровий дім

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук Нам дуже приємно, що столик сподобався вашій дитині та ви оцінили його безпечність — для нас це справді пріоритет.

Дякуємо також за зауваження щодо шурупів — це цінний зворотний зв’язок. У подібних випадках рекомендуємо періодично перевіряти їх фіксацію, оскільки при активному використанні вони можуть послаблюватися.

Будемо раді знову бачити вас у нашому інтернет-магазині!

• Юлія Р***

Столик чудовий

Достоинства:
    Гарної якості
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Мій здоровий дім

Юлія, Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важлива ваша думка! Будемо раді бачити вас знову в нашому інтернет-магазині!

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Гарна якість ,дитина в захваті .Обслуговування на висоті .

Достоинства:
    Нема запаху пластмаси ,стійкий ,багато функцій,легко складається .