Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Детский набор развивающие карточки Монтессори для изучения английского языка обучающий планшет говорящие интерактивные карточки 255 карточек 510 слов подарочный детский набор DobraMAMA Розовый 73446

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой

Дитина не відліпає від цих карток. Особливо подобаються ті що зі звуками (транспорт, музичні інструменти). Голос що озвучує такий собі, китайський робот, але як забавка цікаво)

Достоинства:
    На довго займає дитину 3-4 років
    Недостатки:
    За таку ціну немає недоліків)
  • Микола К***

• Оксана М***

Дуже цікавий варіант вивчення англійських слів,для дитини 3 роки ідеальний

• Лідія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой

Класссна і головне корисна іграшка!

Достоинства:
    Багато карток
    • Продавец  opsale

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой

Дуже хороша розвиваюча іграшка.
    Купляла для найменшого але дуже зацікавило моїх старших дітей які вивчають англійську в школі.

• Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой

Дуже класна і корисна іграшка, добре і чітко чути записані слова, велика колекція карток

Достоинства:
    якісна і цікава іграшка
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Лаура В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый

Гарна іграшка. Довго тримає - функціональна!

Достоинства:
    Яскравий гарний колір
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой

Хороша іграшка. Дитині подобається грається і заодно вчить англійську. Дуже розвиваюча річ. Всі шви гарно склеєні, дитинка нічо собі не поцарапає.Рекомендую!

Достоинства:
    Чудова якісна іграшка, гарно сприймається дитиною

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой

Жінка дуже захотіла купити) цікава, розвиваюча іграшка. Захопила і дитину, і дорослих. Прийшов повний комплект, багато карток, звук чіткий, гучність налаштовується

• Людмила Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый

Чудова гра для поповнення словникового запасу. Дитині сподобалася, самостійно займається. Карток багато на різний вік підійде, рекомендую, покупкою задоволена.

Достоинства:
    Комплект повний, все працює, виконано якісно.
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо Людмила за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• Олександра З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой

Купила для сына, планшет замечательный, практически не выпускает его из рук, пока ребенок с пользой проводит время изучая новые слова, я могу смотреть спокойно свои сериальчики)