Отзывы покупателей о Качественный защитный силиконовый чехол Cat Ear Pink для геймпада Sony DualSense PS5 + накладки на стики [466129389]

Оценка пользователей 4.95/5
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Чохол чудовий, дуже няшний та зручний! Відправили швидко, сервіс дуже хороший, дякую

Достоинства:
    Ціна, якість, зовнішній вигляд, зручність
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Дуже гарно виглядає на геймпаді синього кольору, дуже раджу всім на подарунок близьким)

Достоинства:
    Чудовий м'який силікон, відповідність кольору, повний комплект, ціна, якість виробу

• Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Дуже якісний за невелику ціну

• Жанна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Все підходить, зручно тримати геймпад, замовлення дійшло швидко

Достоинства:
    Дуже мило виглядає
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Все чудово підходить, тримати геймпад зручно, відправили замовлення швидко запаковано було добре. Не заважає заряджати на оригінальній зарядний станції

Достоинства:
    Дуже мило виглядає
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Валерія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Чохол такий само як і на фото, повністю відповідає опису. Швидка доставка, наліпка у подарунок

Достоинства:
    Зручно тримати, підходить на геймпад

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Чудовий, якісний чохол, дуже приємний на дотик, міцний, гарний, приємна ціна

Достоинства:
    Якісний, гарний, ціна, швидка відправка

• Руслана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Дуже якісний чохол! Приємний на дотик, усі елементи(котики, лапки, вушка, лапки на накладках) якісні. Єдине за що було страшно, це коли вдягаєш чохол на другу сторону, що тонкі місця(між тачпадом і стіками) можуть порватися, але все з цим добре. Місця між кнопками достатньо , навіть з головою. Рекомендую для купівлі!

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Надія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Якісний матеріал, чохол добре сидить на геймпаді, комфортніше тримати в руках, прикольні вушка, стіки в комплекті

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Якби можна було поставить більше зірок, з задоволенням це зробив би!! Дуже крутий чохол, дочка в захваті, сідає дуже добре, рекомендую всім хто вагається!

Достоинства:
    Сидить дуже класно, виготовлений якісно!!

• Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый
    Достоинства:
    Дуже якісний, приємний на дотик, швидко відправили, товар опису відповідає.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Удобно чувствуется в руках. Единственное, что не заряжается с подставки для геймпадов из за толстого силикона (меня об этом предупредил магазин в описании)

Достоинства:
    Удобный и качественный

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый
    Достоинства:
    Якісні матеріали, дизайн, зручність.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Ну дуже класні і якісні чохли, покупкою задоволений на всі відсотків, придбайте і ви собі, не пошкодуєте, рекомендую!

Достоинства:
    Комфорт, краса, незвичайність, котячі вушка
    Недостатки:
    Не існує
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Спасибо. Отправили быстро. Чехол не мешает нажатию кнопок и очень удобный

Достоинства:
    В комплекте стики) Кнопкам не мешает, приятный на ощупь
  • Владислава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Голубой

Замовляла два чохли для геймпадів PS5: фіолетовий та блакитний) Обидва прийшли за день) Матеріал дуже приємний, геймпади виглядають дуже гарно, стало приємніше грати Дуже дякую за сервіс та круті товари

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Чохол з якісного силікону, грати стало комфортніше і на вигляд дуже стильний джойстик. Пальці не ковзають як і руки під час гри. Покупкою дуже задоволена

Достоинства:
    Якісний силікон, швидка доставка
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

Хороший, плотный чехол. Сидит как влитой, ничего не съезжает и не сползает.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Так чтоб придраться, то особо и не к чему.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• ОКСАНА Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Приємні на дотик,легко одягаються і мають чудовий вигляд,за подарунок дяка)

Достоинства:
    Все

• ОКСАНА Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Желтый

Дуже якісні,приємні по кольору ,на дотик.Класно що є подарунок у вигляді накладок на стики.

Достоинства:
    Колір,дотик,подарунок

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Розовый

Я дуже задоволення накладкою, вона приємна на дотик і дуже красива. Не заважає натисканню і виглядає шикарно просто. Окрема подяка продавцю, який швидко все відправив, і за приємне спілкування!

Достоинства:
    Зручна, красива, приємна на дотик

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Дуже м'який та приємний на дотик чохол. Вушка думав будуть заважати, але вони взагалі ніяк не впливають на контроль під час гри і не помітні

Достоинства:
    М'якість, комфорт, тактильні відчуття

• Марія
    Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Фиолетовый

Дуже великий плюс знизу зробити виріз для заряджання.
    Дуже мило виглядає. Я в захваті!
    Вушка не заважають грати.
    Дякую за товар і швидку доставку. Я прям бігла в той поштомат за нею

Достоинства:
    ВОНО ТАКЕ МИЛЕЕЕЕЕЕ
    • Продавец  Pristavkin Dim