Отзывы покупателей о Гра для Microsoft Xbox Series X FIFA 23 Xbox Series X (1095784)

Оценка пользователей 4.91/5
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GameXpress. Платформа: PC

Все супер, гра чудово працює, усім задоволений

Достоинства:
    Швидко та якісно
  • Виктор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Game Loft. Платформа: Xbox Series

Все супер.

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GameXpress. Платформа: PC

дуже задоволений

Достоинства:
    Швидко і якісно, все працює на всі 100%
  • Елена Ж***

Отличная игра,быстрая доставка,довольны

Достоинства:
    Все класс
    Недостатки:
    Еет
  • Руслан Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC

Хороший магазин, все оперативно зробили, інструкції зі встановлення відправили

Достоинства:
    5 хв і все готово
  • Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Платформа: PlayStation 4

Диск пришел в хорошем для защиты доставке
    Из недостатков ниже

Недостатки:
    Диск не был прикреплен к крепежу
    • Продавец  RM Store

Добрий день, через нюанси пошти можливі такі ситуації. Просимо вибачення за незручності

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funbee. Платформа: PC

В общем ситуация такая, оплатил и получил ключ активации. Игра была скачана, но ее невозможно запустить потому что постоянно выдает ошибку - необходимо обновить игру. После запуска обновления оно вроде как начинать обновление, результат такой же - необходимо обновить игру. Просто вместо кнопки играть кнопка обновить. Написал продавцу, ответили быстро, дали ссылку на сайт ea games чтобы разобраться с проблемой самостоятельно. Результата ноль, все что описано перепробовал, игра не запускается, деньги коту под хвост. Ребенок на день рождения просил игру и вот результат.

Недостатки:
    Игра не запускается, категорически не рекомендую.
    • Продавец  GGSTORE

Оновлення не може бути помилкою. Проблема на вашому ПК, а не з грою, оновіть системні драйвери, Visual, Framework. Також вам було відправлено посилання на топік ЕА.

• Олег С***

Залез на форум ЕА, такая ситуация там также есть, описывалась другими людьми. Было направлено обращение в ЕА с указанием номера заказа игры, в итоге через некоторое время игра запустилась.
      Так что проблема не в нашем компьютере или каких либо драйверах, не вводите людей в заблуждение. В любом случае потрачено куча времени и нервов.

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BOSXBOX

Дякую,все дуже швидко,чітко і з інструкцією.
    Син дуже зрадів.

Достоинства:
    Швидко,допомагають зі всім,рекомендую
  • Руслан С***

Купував у цієї компанію диск з грою Fifa2023
    Молодці відправили швидко
    Отримав на пошті і начебто все ок
    Але
    1. Сам натупив і не глянув на пошті що
    диск для ps5
    2. Диск був під ялинку дитині
    3. Попросив магазин швидко обміняти диск так як подарунок … дитині треба буде щось пояснювати
    Відповіли: ок відправляйте
    Обмінювали диск 9 днів і всі 9 днів кормили завтраками і що не від них залежить повернення забирає склад і там вони перевіряють і це не вони а склад натупив … я купував диск у компанію а не у склада! Забирали диск з пошти 4 дні
    Як написав у підтримку розетки так одразу пожвавішало. В результаті повернули кошти насилу…
    Хтось натупив на складі і це був їхній косяк. З себе вини не знімаю так як на пошті не переглянув ((( але як людей попросив швидко замінити. А тобі у відповідь 9 днів і нарешті повернули кошти. Так що замовляти в них можна але перевіряйте на пошті . І загляньте в їхню інсту та фейсбук там таких як багато… і всім вони довго роблять повернення або обмін

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Репутацією потрібно дорожити!
  • Павел П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BOSXBOX

Оформив замовлення. Зв'язалися за декілька хвилин у неділю, хоча зазначено, що продавець субота та неділя вихідний. Після оплати скинули відразу код активації для series S. Допомогли з встановленням, оскільки консоль тільки куплена і вперше це робили. Продовця рекомендую.

Достоинства:
    Швидко відповіли після замовлення. Пояснили як встановити гру.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юл
    Отзыв от покупателя. Продавец: BOSXBOX

Сегодня Купил x box, за 3 часа е****и купить игру - уже хотел выкинуть его с окна, но в итоге решил еще всё таки попробовать купить через розетку и данного продавца. Человек почти в ночь отписал и подсказал что к чему. Очень рекомендую

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Платформа: PlayStation 4
    • Общее впечатление

• Графика

• Геймплей

Почнемо з найголовнішого - збірна України. Нарешті можно можна виконати давню мрію, та побачити збірну України Чемпіоном.
    Протягом останніх 5 років граю у FIFA та можу сказати, що саме ця частина стає з кожною програною годиною моєю найулюбленішою.
    Також маю відмітити, що новий режим, а саме Ultimate став краще.
    Рекомендую всім фанам FIFA, а також тим, хто хоче познайомитися з цією франшизою.

Достоинства:
    Офіційний реліз. Збірна України.
    • Продавец  RM Store

Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Кожний клієнтський досвід має велике значення для нас. З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні замовлення. Гарного дня!

• Юля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Платформа: PlayStation 4
    • Общее впечатление

• Графика

• Геймплей

Довго чекали цю гру, Купили і радієм!

Достоинства:
    все супер!
    Недостатки:
    НЕМАЄ
    • Продавец  RM Store