Отзывы покупателей о Рюкзак для детских аксессуаров мини рюкзачок тканевый 9л VMHouse для девочки и мальчика спортивный для путешествий туристический сумка для документов черный (0143-0001)

Код:  466193889
Оценка пользователей 4.15/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  позитив – 54%, нейтраль – 8%, негатив – 38%
    Загалом покупці відзначають, що рюкзак є цілком непоганим вибором у своєму ціновому сегменті: він виглядає стильно, зручний для носіння та достатньо місткий для базових потреб (прогулянки, тренування, подарунок дитині). Основними перевагами вважають місткість, легкість, привабливий зовнішній вигляд і доступну ціну. Однак значна частина скарг стосується якості пошиву, особливо міцності швів, ручок і замків – багато моделей розлазяться або ламаються вже після кількох днів чи тижнів використання. Якщо потрібен бюджетний варіант на короткий термін, то цей рюкзак підійде, але для більш інтенсивного використання або важких речей – може не витримати. Покупці часто згадують відповідність ціни та якості, швидку доставку, але звертають увагу на ризик виробничих дефектів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарний рюкзак, вмісткий, для дитини у школу або на тренування відмінний варіант

• Алена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Нормальний рюкзак. Купили сину на тренування, всім задоволені.

• Інга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рюкзак відповідає інформації в описі, повністю підійшов, все ок.

• Соответствие указанным размерам

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Цей рюкзак і 3 копійки не коштує, не те, що 238грн. Смердота. Китайське г***о!

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Неякісний, смердить.
    • Соответствие указанным размерам

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рюкзак виглядає як на фото.
    Неякісно пошитий. Ручка відірвалась через тиждень використання.

Достоинства:
    Рюкзак виглядає як на фото
    Недостатки:
    Неякісно пошитий. Ручка відірвалась через тиждень використання.
    • Соответствие указанным размерам

Вітаємо, Маріє!

Дякуємо, що відзначили відповідність рюкзака фото — нам приємно, що зовнішній вигляд виправдав Ваші очікування. Водночас шкода, що Ви зіткнулись з проблемою.

Можливо, Ви потрапили на поодинокий дефект, який неможливо було виявити до початку експлуатації. Однак з моменту Вашого замовлення минуло вже понад 8 місяців, та, на жаль, ми не отримували звернення від Вас для вирішення цього питання.

У подібних випадках радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб — телефоном, через месенджери або чат в особистому кабінеті. Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у робочий час.

Також зверніть увагу, що дана модель представлена і в синьому кольорі: ссылка

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Порвався в перший же день, розійшовся по швах!

Достоинства:
    Легенький
    Недостатки:
    Неякісний
    • Соответствие указанным размерам

Шановна Ольго,

Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією. Проте з моменту Вашого замовлення минуло більше 6 місяців, та, на жаль, Ви не звертались до нас для вирішення цього питання.

У разі виникнення проблем з товаром радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб: телефоном, у месенджерах чи через чат в особистому кабінеті. Це дозволяє швидко вирішити ситуацію.

Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у подібних випадках — у цьому можна переконатися, переглянувши відгуки інших покупців!

Якщо Ви у пошуках альтернативи, зверніть увагу на модель у темно-синьому кольорі: ссылка

Сподіваємось, що майбутні покупки принесуть Вам лише позитивні враження!

• Ростислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Не великий, але зручний рюкзак, по якості все ок, всім задоволений.

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороша якість товару

• Ніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Отримали рюкзак, дуже задоволені покупкою. Дякуємо за доступну ціну та швидкий сервіс!

• Кирило М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Непоганий рюкзак за свою ціну, місткий, виглядає добре, недоліків немає

• Соответствие указанным размерам

• Катерина М***

Купувала місяць тому, розвалився повністю. Усі шви порозходились. Дуже жаль

Достоинства:
    Легелький
    Недостатки:
    Сильний запах гуми.
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Катерино,

Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись. Ми вже зв’язались з Вами та організували заміну товару.

Більшість покупців позитивно оцінюють цю модель рюкзака за зручність, легкість, компактність та якість за доступну ціну. Подібні випадки — виняткові. Іноді після розпакування може бути присутній технічний запах — це особливість нових виробів, яка швидко зникає під час використання.

Впевнені, що новий рюкзак виправдає Ваші очікування та стане надійним супутником у щоденних справах, прогулянках або поїздках.

Також зверніть увагу на інші кольори цієї моделі:

- світло-сірий: ссылка
      - темно-синій: ссылка

• Анастасія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Загальне враження чудове, рюкзак якісний та місткий, дитина ходить на тренування, все підходить!

• Соответствие указанным размерам

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рюкзак нормальний, матеріал щільний. Для дитячих особистих рече взагалі супер!

• Соответствие указанным размерам

• Надежда Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Якість поганюча, трохи крепше за мішок з під цукру. У дитини після 5 використання порвалась ручка і наплічник....

Достоинства:
    Не виявила
    Недостатки:
    Цей рюкзак не можна пропонувати в продаж
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Надіє,

Щиро перепрошуємо за ситуацію з товаром.

Ймовірно, мав місце поодинокий виробничий дефект, який неможливо виявити до початку використання. Ми вже зв’язались з Вами та організували повернення.

Більшість покупців позитивно оцінюють даний рюкзак за зручність, зовнішній вигляд та практичність у повсякденному використанні. Модель належить до бюджетного сегменту — вона виготовлена з вологостійкого поліестеру, матеріалу, який широко використовується у виробництві спортивного приладдя, сумок і рюкзаків. Модель добре підходить для подорожей, тренувань чи щоденного використання!

Також дана модель доступна в інших кольорах — можливо, Вас зацікавить:

- темно-синій: ссылка
      - рожевий: ссылка
      - сірий: ссылка

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Магазин спрацював швидко, швидко відправили. Рюкзак компактний та зручний. Якість бажає бути кращою, але ж і ціна відповідає якості. Рюкзак розрахований на невелику кількість речей, не для «важких кілограмів». Бо почав рватись, де шлейки. Вже шили. Ми купували для тренування дитині, форма та пляшка води, більше не нагружаємо. Будемо бачити як далі буде носитись.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Брал на подарок, не плохой рюкзак за свои деньги, покупкой довольны!

• Надежда Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Тканина схожа на ту , що на мішках з під цукру...трішки краща і міцніша. Замок закривається проблематично, стопориться...

Достоинства:
    Не виявила
    Недостатки:
    Вище в описі
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Надіє,

Матеріал рюкзака — вологостійкий поліестер, який широко використовується у виробництві спортивних аксесуарів. Хоч рюкзак і належить до доступного цінового сегменту, більшість покупців залишаються задоволені його якістю, місткістю та практичністю — у цьому можна переконатись переглянувши відгуки інших користувачів.

У поодиноких випадках на нових виробах бігунок може працювати з незначним опором, однак після кількох використань зазвичай розробляється. Якщо ж ситуація не покращується — радимо звернутись до нас у зручний для Вас спосіб, ми завжди відкриті до діалогу!

Зверніть увагу, що дана модель доступна також у рожевому кольорі: ссылка

А також запрошуємо переглянути наш асортимент сумок та рюкзаків: ссылка

• Тетяна Ш***

Своїй ціні відповідає
    В дорогу супер
    Деякі пишуть,що не тримають лямки-це не правда,потрібно правильно закріпити і все ок.

• Катерина М***

Місткий, легенький

Недостатки:
    Сильний запах
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо, Катерино!

Дякуємо, що поділились своїм враженням! Раді чути, що Ви залишились задоволені місткістю та легкістю рюкзака — саме ці характеристики найчастіше відзначають і інші покупці, обираючи цю модель для повсякденного використання.

Запах — це типова особливість нових виробів із синтетичних матеріалів, які запаковані одразу після виробництва. Запах не є ознакою дефекту, безпечний, і зникає вже після короткого провітрювання. Рекомендуємо залишити рюкзак на відкритому повітрі або біля вікна на 1–2 дні — зазвичай цього достатньо, щоб запах повністю вивітрився.

Також маємо даний рюкзак у чорному кольорі, зверніть увагу: ссылка

Бажаємо Вам приємного користування, та приємних покупок!

• Ілона О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Рюкзак розлазиться в прямому сенсі з першого дня використання.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Ілоно,

Щиро перепрошуємо за ситуацію. Ми вже зв’язались з Вами та надіслали новий рюкзак за наш рахунок.

Ми завжди намагаємось пропонувати якісні товари за доступною ціною, та у випадку питань радимо звертатись до нас одразу — ми завжди відкриті до діалогу й готові допомогти. Прагнемо, щоб кожен покупець залишався задоволеним як товаром, так і сервісом.

Також зверніть увагу на цю ж модель у рожевому кольорі: ссылка

• Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Чудовий рюкзак. Якісна тканина і фурнітура. Гарно виглядає.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Роман Г***

Нормальний за свої кошти

• Анастасия Р***

Гарний рюкзак

Достоинства:
    Легенький
  • Мария С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Рюкзак хорошего размера и объёма. Удобный для переноски, приятный цвет. Понравился и ценой и удобством в пользовании. Рекомендую.

Достоинства:
    Хороший размер, удобно носить.
  • Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороший добротный рюкзак. Рекомендую

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Немного меньше , чем ожидали
    • Соответствие указанным размерам

• Максим О***

Отлично

• Уляна С***

Замок зламався через 15 днів використання

Достоинства:
    Вартість, розмір, дизайн
    Недостатки:
    Не якісна фурнітура
  • Мануйленко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Портфель невеликий, зручний, приємна ціна, фото відповідає дійсності, носиться з задоволення.

• Яна Ф***

Пришло все быстро и качественно

Достоинства:
    Пришло все быстро и качественно
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Дуже гарний рюкзак.Все сподобалось.

• Юля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Рюкзак жахливої якості. Не встигла вийти з відділення Rozetka як подамався замок. Просто відірвався повзунок,коли закривала двері його. А наступного дня зразу обидва ремінці по відривалися.

Достоинства:
    Жодних
    • Соответствие указанным размерам

Шановна Юліє,

Ми завжди готові допомогти з вирішенням проблеми шляхом заміни, але з моменту отримання вашого замовлення пройшло вже більше 3 місяців. Обмін або повернення згідно з умовами платформи, на жаль, вже неможливі.

В подібних ситуаціях ми завжди радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб — ми обов’язково знайдемо рішення. Ваш комфорт і довіра — для нас пріоритет.

Маємо дану модель у рожевому кольорі: ссылка

• Поправка А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якщо недорого щоб не жалко, якщо дитиина загубить - норм. Якщо на довге користування, на жаль, ні

Достоинства:
    Легкий, вмісткий
    Недостатки:
    1. ЗАПАХ. Він не виветрився навіть через місяць користування. 2. Якість швів. Кармани повідривались вже за тиждень - при цьому там були лише навушники.
    • Соответствие указанным размерам

Та ще й приємний бонус

Достоинства:
    Маленький, та є бокова кишення
  • Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Бракований,бо по перше не правильно пришита шлейка, а по друге там де регулятор пластмасовий теж не правильно пришитий і не можна зафіксувати шлейку ,щоб не змувадося з плеча, а по третє малий тай мало поміщається з речей. Я розчарована

• Тетяна В***

Дякую за рюкзак, все чудово, та цей приємний бонус

• Анастасия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Первый рюкзак который прислали был с браком, менеджер связался со мной довольно быстро и решил проблему, прислал новый, без дефектов, благодарю за вашу работу и лояльность.

• Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Моей дочке все понравилось. Рюкзак супер. Спасибо Большое!!!

• Соответствие указанным размерам