- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Добре
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Полная ерунда рассыпался на третий день
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Все плохое
- Леонид П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Якість хороша. Рюкзак зручний, місткий та виглядає добре.
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарний рюкзак, ніяких нарікань
- Достоинства:
- хороший рюкзак
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класний рюкзак, подарував сестрі - вона дуже задоволена!
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рюкзак вмісткий.
- Недостатки:
- Потрібно прошити всі лямки. Бо пришиті не міцно.
- Продавец VM HOUSE
Шановна Тамаро,
Дякуємо, що відзначили місткість нашого рюкзака — це дійсно одна з його переваг!
Ситуація з лямками є поодиноким випадком. Шкодуємо, що саме Вам довелось з цим зіткнутись. У подібних ситуаціях радимо звертатися до нас у будь-який зручний для Вас спосіб (телефоном, месенджери, чат в особистому кабінеті) — ми завжди відкриті до діалогу та готові вирішити проблему!
Також радимо звернути увагу на наш широкий асортимент сумок і рюкзаків — серед них є моделі для різних потреб: ссылка
- Катя П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дякую дуже гарний мені все сподобалось
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Не советую пришло уже с торчащими нитками, прошив швов не ровный.
После пару раз использования оторвались шлейки.- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Пошив, прочность.
- Продавец VM HOUSE
Шановна Ірино,
Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись, але з моменту Вашого замовлення минуло вже понад 4 місяці, та Ви не звертались до нас для вирішення питання. Можливо, у Вашому випадку трапився одиничний виробничий дефект, який неможливо було виявити до початку використання.
Нагадуємо, що у разі будь-яких проблем з товаром радимо одразу повідомляти нас у зручний для Вас спосіб — телефоном, у чаті чи месенджерах. Ми завжди відкриті до діалогу й допомагаємо оперативно вирішити подібні ситуації у робочий час.
Також нагадаємо, що під час отримання замовлення Ви завжди маєте можливість оглянути товар, та якщо він не відповідає очікуванням — відмовитись від отримання без жодних зобов’язань.
Якщо ж Ви у пошуках альтернативи, радимо звернути увагу на наш асортимент сумок та рюкзаків: ссылка
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Ціна дуже скромна, тому казати що це просто жах немає сенсу. Порвався майже відразу. Та ще і помятий дуже сильно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість, приходить помятий.
- Продавец VM HOUSE
Шановний Вадиме,
Щиро перепрошуємо за ситуацію з Вашим замовленням — ми вже зв’язались з Вами для вирішення питання. Можливо, Ви зіткнулись з виробничим дефектом, який неможливо виявити до початку використання.
Зазвичай покупці залишаються задоволені якістю даної моделі за доступну ціну та відзначають її компактність і зручність у щоденному використанні. Пом’яття під час транспортування, на жаль, може траплятись, але форма легко відновлюється після кількох днів використання або наповнення рюкзака.
Нагадуємо, що у разі виникнення будь-яких проблем з товаром, Ви завжди можете звернутись до нас у зручний для Вас спосіб — телефоном, у чаті чи месенджерах. Ми відкриті до діалогу та завжди допомагаємо вирішити ситуацію!
Якщо Ви у пошуках альтернативи, зверніть увагу на іншу модель рюкзака: ссылка
- Інга К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Одягли не більше 5 раз і обережно були з ним, але на останній раз відразу дві ручки відірвалися. Повне розчарування
- Достоинства:
- Невеликий
- Недостатки:
- Швидко рветься
- Продавец VM HOUSE
Шановна Інго,
Дуже прикро, що Ви зіткнулись з подібною ситуацією. Зазвичай покупці залишаються задоволені покупкою відзначаючи компактні розміри та якість за доступну ціну. Можливо, мав місце виробничий дефект, який неможливо було виявити до початку використання.
У випадку будь-яких проблем з товаром радимо одразу звертатись до нас у зручний для Вас спосіб — ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у вирішенні питання.
Якщо Ви у пошуках альтернативи, зверніть увагу на іншу модель рюкзака за посиланням: ссылка
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Как раз такой как мне надо для телефона и ключей
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудовий рюкзак
- Достоинства:
- Маленький і вмісткий
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Проходила тиждень, почала сататись зверху лямка
- Достоинства:
- Гарний, достатньо відділень для грошей, дрібничок
- Недостатки:
- Схоже, що не витримає 4 кг
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо, Світлано!
Щиро дякуємо, що відзначили гарний дизайн рюкзака та зручність відділень. Саме ці якості роблять дану модель популярною у своєму сегменті!
Водночас перепрошуємо за ситуацію з лямкою — подібні випадки є радше винятком. Можливо, причиною стало надмірне навантаження, адже дана модель розрахована на щоденне використання для особистих речей, документів та аксесуарів, проте не призначена для перенесення важких предметів.
Якщо Ви у пошуках альтернативи, зверніть увагу на іншу модель: ссылка
А також маємо широкий вибір сумок та рюкзаків: ссылка
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
В першому рюкзаку на вечір розсаталась лямка внизу, хоча не перевантажувала навіть водою. Написала продавцю і одразу зі мною зв"язались і в той же день вислали новий рюкзак з подаруночком ( куплений з браком не вертала).
походила тиждень, навіть воду 0,5 не носила і бачу, що знов трохи починає сататись лямка в іншому місці.- Достоинства:
- зручний, красиво виглядає, блискавки гарно працюють
- Недостатки:
- бажано не перевантажувати, бо слабкі лямки
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Якість жахлива. Лямка розсипалась спочатку як тільки вділа і повністю підірвалась у перші 30 хвилин носки
- Недостатки:
- Жахлива якість кріплення лямок
- Продавец VM HOUSE
Шановна Анастасіє,
Щиро перепрошуємо за ситуацію з Вашим замовленням. Ми вже зв’язались з Вами та виконали компенсацію!
На рюкзак діє гарантія, та у подібних випадках радимо одразу звертатись до нас у зручний для Вас спосіб — телефоном, Viber, Telegram або через чат в особистому кабінеті. Ми завжди готові оперативно допомогти!
Також звертаємо Вашу увагу, що маємо іншу модель рюкзака: ссылка
А з повним асортиментом наших сумок та рюкзаків можна ознайомитися за посиланням: ссылка
- Дар'я В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудовий рюкзак мені сподобався сподобалась його якість матеріали
- Олифирович О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
порвався зразу після першого носіння,а так гарненький
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Для такої ціни, дуже компактний і зручний на повсякденне життя рюкзак)
- Достоинства:
- Маленький, зручний
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Лямки відірвались одразу як поклали пляшку 0,5 води .
- Татьяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Маленький, симпатичний. Багато не завантажиш, але такий і потрібний був. Мінус, може, у матеріалі, хотілося б якісніше.
- Валерия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Все ціле, вчасно прийшло, єдине, думала буде більше (судячи з картинок). Забрала, бо доньці (14 років) дуже сподобався. А собі замовлятиму інший)))
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рюкзак маленький, але місткий. Якість хороша за таку ціну супер. В цілому покупкою задоволена
- Недостатки:
- Ручки слабенькі
- Оля М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Цей " рюкзак" це просто ЖАХ не встигла 1 день походити з ним , вын вже ПОРВАВСЯ
- Достоинства:
- дешевий
- Недостатки:
- порвався , маленький
- София А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарненький, але лямки відірвалися на наступний день. Дешева фурнітура, але й ціна зовсім невелика.
- Достоинства:
- Гарний зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Неякісний
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рюкзак витримав 1 день і лямки відірвалися.
- Достоинства:
- Дешевий і симпатичний
- Недостатки:
- Одноразовий
- Альона Б***
Прислали на заміну новий рюкзак!
Сподіваюся, що цього разу обійдеться без негараздів!)
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Погана сумка
- Оля М***
Чому?
- Валя П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Мені сподобався рюкзак. Зручний доступ до всіх кишень. Місця вистачає для всього необхідного.
- Ольга Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарний рюкзак, зручний, місткий
- Миша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Прикольний рюкзак. Новий, ніяких недоліків, дуже гарний. Дитина задоволена.
- Лариса Л***Продавец: VM HOUSE
Прийшов маленький тоненький негарний млинець,наче сплющений зім'ятий шматочок целофану,і розміри меньші ніж у характеристиках
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Див.вище