Отзывы покупателей о Дутики женские Progress с каблуком и мехом на замок 40 26 см черные (3403)
- З.К.Отзыв от покупателя. Продавец: Йосип Мешт. Цвет: Черный. Размер: 39
Купую вже другу пару, першу носила років три, враховуючи зими і сезони осені та весни, аж потім уже тріснула у двох місцях окантовка довкола низу чобіт, тому що вічного нічого не буває )))). Нова пара гарно відслужила перший рік (осінь-зима-весна майже до травня!!!!). Всім рекомендую
- Достоинства:
- Гарний фасон, форма, зручно сидять на нозі, м'які, теплі, похватні
- Недостатки:
- не помітила
- Продавец Йосип Мешт
Дякую вам за відгук! Замовляйте у нас ще!
- Анастасия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Йосип Мешт. Цвет: Черный. Размер: 39
Легкі, виглядають на нозі добре(візуально не широка нога), легкий догляд, не ковзають, гнучка подошва. З мінусів - для дуже холодної погоди на мій погляд не підходять або треба брати більший розмір для шкарпеток. Але я брала для півдня шоб сніг не попадав в взуття, бо у нас взимку достатньо кросівок зазвичай.
За кермом зручні, коштують своїх грошей.- Достоинства:
- легкі, гарно виглядають
- Недостатки:
- підошва тонковата
Соответствие полноте
Средняя
Соответствует
Комфортно для температуры до
-5°C
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Йосип Мешт. Цвет: Черный. Размер: 39
Красиві прості легеньки. На кожен день підійдуть. Взяв 40 розмір на 39 (те що треба.)
- Достоинства:
- Гарно пошиті легкі
Маломерит
- Александра И***Отзыв от покупателя. Продавец: Йосип Мешт. Цвет: Черный. Размер: 39
Дутики хорошего качества.Вщяла 39р с запасом,чтоб ни где не давило. Удобные и лёгкие!
- Продавец Йосип Мешт
Дякуємо, за відвертий відгук)
- З.К.Отзыв от покупателя. Продавец: Йосип Мешт. Цвет: Черный. Размер: 39
Попередню пару таких само жіночих дутиків фірми Progress активно носила три роки, тільки недавно почали тріскатися деякі згини, але навіть у такому стані вигляд мають пристойний, не парадний, але й не гарчіркоподібні, тобто форму тримають . Дуже сподіваюся, що й ця пара буде якісною і прослужить гарно...
- Достоинства:
- Гарний фасон, форма, зручно сидять на нозі, м'які, теплі, похватні
- Недостатки:
- Не замітила
Соответствие полноте
Средняя
Соответствует
Комфортно для температуры до
-20°C
- Анжела Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Йосип Мешт. Цвет: Черный. Размер: 40
Якісний товар,гарно виглядає на нозі,дякую за відмінний сервіс
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Поки немає.