- AI аналіз відгуків121 відгук: 68% позитивних, 12% нейтральних, 20% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Чудовий набір,вже 2 раз замовляємо на подарунок.Чудове,якісне наповнення,на відправку гарно запаковують,щоб нічого не прим'ялось,будемо брати ще
- Достоинства:
- Гарна якість, наповнення і зовнішній вигляд
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Чудовий набір. Брали на подарунок, дуже сподобалось.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Товар чудовий: якісний, ціна адекватна. Дитина в захваті.
- Достоинства:
- Компактний склад, валізка, різноманіття набору
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все супер, дякую
Рекомендую- Продавец FlashShop
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Набір дуже гарний. Дитина була в захваті. Доставили швидко. Продавця рекомендую. Дякую вам
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Я в захваті від набору! Дякую за швидку доставку
- Іванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все чудово!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Набір дуже гарний,дитина в захваті. Дякую вам))
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Набор супер
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарний набір всього що треба для малювання та прояву творчості дитини. Все сподобалося, все необхідне є в наборі. Дитина в захваті, батьки довільні. Дякую.
- Достоинства:
- Вдала комплектація. Вигідна ціна.
- Недостатки:
- Не помітили
- Продавец FlashShop
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дякую за набір. Дитині дуже сподобався. Приємно, також, що з набором прислали невеликий презент!
- Достоинства:
- Швидка відправка. Вирішення всіх питань.
- Продавец FlashShop
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дякуємо за набір, дуже гарний.
Відповідає фото.- Продавец FlashShop
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Чудовий набір для малювання! Прийшов добре запакований. Рекомендую!
- Володимир П***
Олівці малюють добре?
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дитині сподобалось
- Достоинства:
- Великий набір для малювання
- Недостатки:
- Ще незнаю,все не використовували покищо
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Данило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Придбав цей набір для сестрички — вона просто у захваті! Валіза дуже гарна, яскрава, зручна і виглядає міцно. Всередині все акуратно розкладено: олівці, фломастери, фарби, пензлі — цілих 145 предметів для творчості! Якість матеріалів приємно здивувала, як для своєї ціни.
Особливо сподобалося, що набір універсальний — підходить і для малювання, і для розфарбовування, і навіть для початкового живопису. Ідеальний подарунок для дитини, яка любить малювати- Продавец FlashShop
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Замовленням задоволена, фломастери малюють добре, фарба в тюбиках не засохла, олівці фарбують теж добре. Рекомендую
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец FlashShop
- Зоріна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Брала на подарунок,прийшло швидко!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Зоріно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарний набір, всередині все гарно запаковано. Дитині дуже сподобався
- Достоинства:
- Ціна, кількість предметів, упаковка
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ольго! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Набір класний. Брала на подарунок. Швидка відправка.
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже класний! Дитина була у захваті
- Продавец FlashShop
Добрий день, Вікторіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Дар'я Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Всё хорошо
- Продавец FlashShop
Добрий день, Дар'є! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Алла Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
- Продавец FlashShop
Добрий день, Алло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Буду обовʼязково повертатися! Дякую за приємний подарунок
- Достоинства:
- Швидко, оперативно, якісно
- Продавец FlashShop
Добрий день, Аліно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Данило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дякую!прийшов товар в гарному стані.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Данило! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Набір супер, взяла на подарунок, впевнена дитині сподобається, все як на фото. Дякую за швидку відправку, та гарне упакування. Щей подаруночок, поклали. Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец FlashShop
- Ліда М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Чудовий набір. Брала на подарунок, дитина задоволена. Окрема вдячність продавцю за швидке відправлення.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Лідіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже корисна річ, особливо для школярів, все є для малювання, і краски і фломастери і олівці, дитина просто в захваті
- Достоинства:
- Красивий і зручний
- Продавец FlashShop
Добрий день, Катерино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Прекрасний набір дітям дуже сподобався
- Продавец FlashShop
Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Велике дякую! Дитина дуже задоволена.
- Достоинства:
- Приємна ціна, швидка відправка, а ще подаруночок.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Отримала замовлення вчасно. Дитина задоволена подарунком. Дуже дякую!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Наталя! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
гарний подарунок до 7років
- Достоинства:
- в алюмінієвому кейсі
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Замовила на день народження доні, дитина неймовірно задоволена! Великий асортимент в зручному чемоданчику для зберігання - те, що треба маленькому художнику. Валізка приїхала гарненько запакована, ні найменших пошкоджень. Дуже сподобалося.
- Достоинства:
- Великий і різноманітний
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец FlashShop
- Галина И***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
купувала на подарунок, дитині дуже сподобався набір
- Достоинства:
- якісний зручний недорогий
- Продавец FlashShop
Добрий день, Галино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Відмінний
- Продавец FlashShop
Добрий день, Максиме! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже гарний набір, дітки в захваті, і не тільки від наповнення, а також від самого чемоданчика
- Достоинства:
- Гарний дизайн, вміст, якість матеріалів
- Продавец FlashShop
Добрий день, Яно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анюта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Малеча задоволена
- Продавец FlashShop
Добрий день, Анюто! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!