Отзывы покупателей о Набор для рисования и творчества в алюминиевом чемодане 145 предметов (розовый)

Оценка пользователей 4.79/5
  • AI аналіз відгуків
    121 відгук:  68% позитивних, 12% нейтральних, 20% негативних.
    За підсумками аналізу 121 відгука, більшість покупців залишилися задоволені художнім набором. Головними перевагами виділяють багатий комплект, зручну валізу для зберігання, привабливий зовнішній вигляд та швидку доставку. Особливо набір подобається дітям — багато хто отримував його як подарунок і виражав захоплення. Проте близько чверті відгуків містять зауваження: деякі отримали товар не того кольору, якого замовляли, частина покупців скаржиться на наявність дефектів (тріснутий кейс, корозія, подряпини, дешеві матеріали, розбіжності зі складом на фото) та проблеми із сервісом і поверненням коштів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Чудовий набір,вже 2 раз замовляємо на подарунок.Чудове,якісне наповнення,на відправку гарно запаковують,щоб нічого не прим'ялось,будемо брати ще

Достоинства:
    Гарна якість, наповнення і зовнішній вигляд
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Чудовий набір. Брали на подарунок, дуже сподобалось.

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Товар чудовий: якісний, ціна адекватна. Дитина в захваті.

Достоинства:
    Компактний склад, валізка, різноманіття набору
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Олександр Р***

Все супер, дякую
    Рекомендую

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Набір дуже гарний. Дитина була в захваті. Доставили швидко. Продавця рекомендую. Дякую вам

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Я в захваті від набору! Дякую за швидку доставку

• Іванна К***

Все чудово!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Набір дуже гарний,дитина в захваті. Дякую вам))

• Олена Д***

Набор супер

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Гарний набір всього що треба для малювання та прояву творчості дитини. Все сподобалося, все необхідне є в наборі. Дитина в захваті, батьки довільні. Дякую.

Достоинства:
    Вдала комплектація. Вигідна ціна.
    Недостатки:
    Не помітили
    • Продавец  FlashShop

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дякую за набір. Дитині дуже сподобався. Приємно, також, що з набором прислали невеликий презент!

Достоинства:
    Швидка відправка. Вирішення всіх питань.
    • Продавец  FlashShop

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дякуємо за набір, дуже гарний.
    Відповідає фото.

• Яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Чудовий набір для малювання! Прийшов добре запакований. Рекомендую!

• Володимир П***

Олівці малюють добре?

• Олександра С***

Дитині сподобалось

Достоинства:
    Великий набір для малювання
    Недостатки:
    Ще незнаю,все не використовували покищо
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Данило Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Придбав цей набір для сестрички — вона просто у захваті! Валіза дуже гарна, яскрава, зручна і виглядає міцно. Всередині все акуратно розкладено: олівці, фломастери, фарби, пензлі — цілих 145 предметів для творчості! Якість матеріалів приємно здивувала, як для своєї ціни.
    Особливо сподобалося, що набір універсальний — підходить і для малювання, і для розфарбовування, і навіть для початкового живопису. Ідеальний подарунок для дитини, яка любить малювати

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Замовленням задоволена, фломастери малюють добре, фарба в тюбиках не засохла, олівці фарбують теж добре. Рекомендую

Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  FlashShop

• Зоріна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Брала на подарунок,прийшло швидко!

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Зоріно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Гарний набір, всередині все гарно запаковано. Дитині дуже сподобався

Достоинства:
    Ціна, кількість предметів, упаковка
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ольго! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Набір класний. Брала на подарунок. Швидка відправка.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дуже класний! Дитина була у захваті

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Вікторіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Дар'я Т***

Всё хорошо

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Дар'є! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Алла Я***
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Алло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Буду обовʼязково повертатися! Дякую за приємний подарунок

Достоинства:
    Швидко, оперативно, якісно
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Аліно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Данило Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дякую!прийшов товар в гарному стані.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Данило! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Набір супер, взяла на подарунок, впевнена дитині сподобається, все як на фото. Дякую за швидку відправку, та гарне упакування. Щей подаруночок, поклали. Продавця рекомендую

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  FlashShop

• Ліда М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Чудовий набір. Брала на подарунок, дитина задоволена. Окрема вдячність продавцю за швидке відправлення.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Лідіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Екатерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дуже корисна річ, особливо для школярів, все є для малювання, і краски і фломастери і олівці, дитина просто в захваті

Достоинства:
    Красивий і зручний
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Катерино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Прекрасний набір дітям дуже сподобався

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Велике дякую! Дитина дуже задоволена.

Достоинства:
    Приємна ціна, швидка відправка, а ще подаруночок.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Отримала замовлення вчасно. Дитина задоволена подарунком. Дуже дякую!

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Наталя! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олексій

гарний подарунок до 7років

Достоинства:
    в алюмінієвому кейсі
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Замовила на день народження доні, дитина неймовірно задоволена! Великий асортимент в зручному чемоданчику для зберігання - те, що треба маленькому художнику. Валізка приїхала гарненько запакована, ні найменших пошкоджень. Дуже сподобалося.

Достоинства:
    Великий і різноманітний
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  FlashShop

• Галина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

купувала на подарунок, дитині дуже сподобався набір

Достоинства:
    якісний зручний недорогий
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Галино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Максим К***

Відмінний

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Максиме! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дуже гарний набір, дітки в захваті, і не тільки від наповнення, а також від самого чемоданчика

Достоинства:
    Гарний дизайн, вміст, якість матеріалів
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Яно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анюта Г***

Малеча задоволена

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Анюто! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!