Отзывы покупателей о Комплект 30 металлических инерционных машинок в кейсе – детские игрушечные автомобили с функцией Pullback&Go – гоночный набор коллекционных спортивных авто для мальчика – Alloy Racing Cars

Оценка пользователей 4.81/5
  • AI аналіз відгуків
    35 відгуків:  91% позитивних, 5% нейтральних, 4% негативних.
    Загалом покупці дуже позитивно оцінюють набір маленьких машинок у боксі: він яскравий, різноманітний та ідеально підходить для подарунків дітям різного віку. Головними перевагами вважають велику кількість машинок у наборі, привабливий зовнішній вигляд і зручність транспортування у компактному боксі. Відзначають корисність для навчання кольорів і правил дорожнього руху. Деякі покупці висловлюють зауваження щодо пластмасового матеріалу машинок, хрупкості та запаху пластику, а також трапляється невідповідність кількості машинок у наборі. Однак загальна задоволеність дуже висока – діти захоплені, а ціна-­якість відповідає очікуванням.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Дитині сподобались. Їх багато і непоганої якості

Достоинства:
    Ціна, коробка для зберігання
    Недостатки:
    Машинки по всій квартирі)) і під подушкою і на дивані ))
  • Тетяна С***

Класні машинки.
    Дитина дуже задоволена.
    Та швидка відправка

Достоинства:
    З контейнером.
  • Віра Н***

Задоволена замовленням

Достоинства:
    Зручна швидка доставка
    Недостатки:
    Не має
  • Светлана М***

Дитині дуже сподобалось

• Світлана Г***

Дякую хлопчику дуже сподобалось

Достоинства:
    Всі машинки різні
  • Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Дуже Вам дякую, хлопчику 4 роки дуже сподобалося, має машинки завжди під рукою, грається як вдома, так і завжди пару ставить собі в кишеньку і носить з собою в садок, дуже дякую, дитина задоволена

• Інна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Машинки гарні,дитині сподобалися, бокс зручний.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Все чудово, дитина задоволена) якість іграшок хороша, бокс зручний для зберігання, дякуємо)

• Ірина П***

Чудовий комплект
    Малюк щасливий

• Тетяна П***

Дуже багато однакових машинок

• Продавец  Playko

Дякую вам за відгук і за те, що поділилися своїм враженням.
      Щиро прикро, що набір не повністю виправдав ваші очікування.
      Дійсно, машинки в наборі формуються випадковим чином, тому можливе повторення моделей і не всі 30 машинок є унікальними за дизайном.
      Врахували ваш відгук і додали відповідне уточнення в опис товару, щоб покупцям було легше зорієнтуватися перед замовленням.

• Инга

Прикольные машинки

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Залишаю другий відгук про товар. На перший погляд товар здався не міцний , але через місяць тестування дитина залишилась задоволена. В садочок носить кожного дня нові. Ціна якість відповідає.

Достоинства:
    Багато та різнокольорові
    Недостатки:
    Важко відкрити коробку
  • Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

На подарунок саме те що треба! Машинки легенькі.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Дякую за швидку відправку, співпрацю з Розетка і звичайно за товар

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Купувала набір маленьких машинок у боксі . Їх там 30 штук. Дуже гарні машинки. Цікаво ними гратися. Підходять для вивчення правил дорожнього руху. Граємося з дітьми на Намальованому дорожньому покритті. Всі в захваті. Головне- усім вистачає , ніхто не свариться . Нагадую- їх там 30 штук

Достоинства:
    Бокс
    Недостатки:
    Малувато
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Хороший та якісний дитячий набір!
    Машинки яскраві, швидкі та веселі)))

• Турчин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Так и думал, что машинки не металлические, а пластиковые,и очень хрупкие. Теперь прийдётся сторожить ребенка во время игры, для детей до 3х лет не годятся.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Материал, надёжность
  • Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Купувала на подарунок хлопчику 3-х років, все сподобалось, чудові машинки. Замовлення швидко приїхало.

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Замовляли на подарунок, все чудово. Дитина задоволена поповненням колекції машинок.

• Пруденко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Дуже чудові машинки. Брали на подарунок. Іменник в захваті. Грається залюбки. Дякую.

Достоинства:
    Яскраві, зручні.
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Доброго дня, машинки чудові, яскраві, різні моделі, досить міцні, дитина була щаслива, "цілий мільйон машинок!". На відміну від інших машинок ці береже - "це машинки для перегонів". Бокс зручний носити в садочок чи на ігровий майданчик. Було б ідеально аби вони були виробництва якоїсь іншої країни а не Китаю але це мабуть неможливо за таку ціну.

Достоинства:
    Досить міцні як корпус так і покриття, є "двигун" (можна влаштувати перегони), яскраві різноманітні малюнки, деякі однакові але багато з індивідуальним малюнком і певним "характером"
    Недостатки:
    За таку ціну нема
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Зручно зберігати їх навіть брати з собою на вулицю, моїм хлопцям дуже сподобалось. Дякую

• Божена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Брала на подарунок для хлопчика 18 місяців, дитині сподобалося, так як їх багато та різнокольорові

Достоинства:
    Зручний бокс для зберігання
    Недостатки:
    Не дуже якісні
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Машинки одноразові, але їх багато, та вони різнокольорові. Кейс дитині відкривати самостійно важко.

• Олександр В***

Все чудово

• Ліна Д***

Набір гарний ,дитині дуже сподобався

Достоинства:
    Якісний
  • Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Дитині дуже сподобалося. Хлопчику 2.5 роки, грається, тягає кошик скрізь з собою. Знає кожну свою машинку та їх кількість. Дитина залишися задоволена.

Достоинства:
    Швидка доставка, кількість машинок, зручний кейс
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Набiр машинок дуже сподобався!

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Машинки супер, дуже сподобалися дітям. Гарна якість і ціна.

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Дуже гарний подарунок . Іграшки справді різні і міцні .
    Дитина неможе відірватися . І ще хочу погодитися що те що вони кольорові дає свій плюс дитина охоче повторює і запитує кольори . Дякую продавцю за швидку роботу . І найкращого розвивання бізнесу )))

Достоинства:
    В цілому товар перевага .
    Недостатки:
    Збирати податки всій хаті ці 30 машинок )))
  • Апціаурі Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Товар якісний. Продавець супер.

• ВАЛЕРІЯ С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Купляла крещенику на подарунок- дуууже сподобався набір! Кількість, якість і рвзноманітність- супер! Дякую також за швидку доставку.

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Добрий день:) Брав данний набор для дитини на подарунок. Хлопчик в захваті від кількості машинок та їх різноманітності :) Дякую продавцю за своєчасну доставку та людське відношення:) Приємно, що так відповідально відносяться до своєї роботи МОЛОДЦІ :) Бажаю успіхів та процвітання ! І звісно всім нам бажаю довогоочікуваного МИРУ та СПОКОЮ !

Достоинства:
    Кількість машинок,їх різноманітність,наявність органайзера :)
    Недостатки:
    не виявлено.
  • Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Заказ пришел быстро , в целом выглядят на свою цену , так себе , много и не ожидал. Но запах пластика это ужас , из какого г***а это сделано непонятно

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Ужасное качество пластика , воняет дико
  • Христина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Хлопчик дуже зрадів подарунку. І кольори можна вчити і дрібна моторика. Велика перевага - коробка, яку можна використати, як гараж.

• Тетяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Машинки, супер дитина була в захваті.

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Відсутні