Отзывы покупателей о Подогреватель и стерилизатор с пультом управления Easy DUO Baby на 2 бутылочки TY-899, голубой
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Голубой
Товар must have. Допомогає у побуті. Все працює.
- Достоинства:
- Легкість у користуванні.
- Недостатки:
Вітаємо, Вікторіє!
Щиро дякуємо за відгук
Раді чути, що підігрівач і стерилізатор Easy DUO Baby став для вас справжнім помічником у щоденних турботах. Такі слова надихають нас працювати ще краще!
З найкращими побажаннями,
команда DZYGARI
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Голубой
Получила,когда подключила сенсор не работает кнопки,пульт не реагируют х***я полная не могу пользоваться
- Достоинства:
- Симпатичный дизайн
- Недостатки:
- Получила,когда подключила сенсор не работает кнопки,пульт не реагирует так же,светится табло а работает по факту одна кнопка вкл.выкл. разочарована . Не первый раз покупаю в розетке и получаю х***ь . НЕ РЕКОМЕНДУЮ
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Анно!
Шкода, що зіткнулися з подібною ситуацією. Наш відділ якості оперативно зв’язався з вами для вирішення питання, і дійсно, був підтверджений виробничий брак. Проте ваш пристрій має офіційну гарантію, згідно з якою ми здійснили швидку заміну на нову модель.
Сподіваємось, що ви залишились задоволені сервісом та користуєтесь новим пристроєм із комфортом
Будемо вдячні за зворотній зв’язок — нам важливо знати, що тепер усе працює добре.
З найкращими побажаннями,
команда DZYGARI
- Дарина П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Голубой
Класний пристрій, рекомендую. Добре працює!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Голубой
Зручний, місткий та функціональний. Мої рекомендації.
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Голубой
Хороший пристрій, мої 2 пляшечки добре підійшли до нього.
Вітаємо, Людмило!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пристрій ідеально підійшов для ваших пляшечок. Нехай підігрівач і стерилізатор полегшує щоденний догляд за малюком і приносить лише позитивні враження!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Голубой
Рекомендую! Норм.
Вітаємо, Вікторіє!
Дякуємо за вашу рекомендацію! Раді, що підігрівач і стерилізатор вам сподобався. Нехай служить надійно і приносить лише задоволення у використанні!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Голубой
И цена приемлемая, и качество хорошее. Не пожалела о покупке, отлично справляется со своей задачей!
Вітаємо, Яно!
Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою. Приємно чути, що співвідношення ціни та якості вас повністю влаштувало, і підігрівач чудово виконує свою роботу.
Нехай цей помічник полегшує ваші щоденні турботи!
- Катя М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Голубой
Я дуже задоволена цим пристроєм. Відтоді, як ми перейшли на годування з пляшечки, він став просто незамінним, особливо вночі. Суміш в пляшечці завжди має стабільну температуру, не перегріваючись.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо! Дякуємо за відгук! Ми раді, що наш Підігрівач та стерилізатор з пультом керування Easy DUO Baby на 2 пляшечки TY-899 став вашим надійним помічником, особливо в такі важливі моменти. Стабільність температури — це комфорт і спокій для мами та малюка. Завжди готові допомогти вам!
З повагою, команда DZYGARI