- Игорь Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free
Швидко прийшла.Я довольний
- Продавец Instrument.Free
Дякуємо за відгук, раді що Ви задоволені інструментом.
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
В общем отличный инструмент для домашнего пользования. (в пользовании более 3-х мес.) Докупил еще акум на 8-м Аh.
Столкнулся с гарантийным случаем , перестал адекватно работать акум. Написал продавцу. Получил ответ , что как и куда отправить. Отправил....
Через неделю получил акум назад. Работает все ок испытал на нагрузке.
Изделие и продавца рекомендую.- Достоинства:
- Отличный инструмент для домашнего пользования. Два режима скорости.
- Недостатки:
- Кнопку запуска можно было б сделать нажимную, отпустил перестало работать. Немного напрягает.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший інструмент, якісно виготовлений, тихо працює, зручний кейс, присутній перемикач швидкості. Для домашнього використання саме те, зі своїм призначенням справляється, працює без нарікань.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Для себе не виявив!
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Класс
- Богдан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашнього використання - саме те , що треба . Хоча за потужністю до мережевих болгарок їй далеко , але це компенсується більшою мобільністю .
- Достоинства:
- Зручна , не важка , тихо працює , перемикач обертів , зручний кейс .
- Недостатки:
- Не виявив
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Експлуатую зразу після отримання. Різав арматуру. Дуже добре, що в комплекті був диск який дав мані змогу робити фаски на арматурі для зварювання. Все працює добре. Нарікань не має.
- Достоинства:
- Легка, не гучна, якісно зроблена.
- Недостатки:
- не помітив
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: BOS&S
Користуюсь вже кілька місяців.
Різав, шліфував, знову різав і шліфував.... З перервами.
Пристрій зарекомендував себе з кращої сторони, якщо використовувати по інструкції.
З завданнями справляється чудово:
Різав метал, дерево, дюраль, алюміній, латунь....
Захист від перенавантаження спрацьовує чітко.
На початку користування здавалось, дві швидкості для різання і шліфування замало, проте з часом стало зрозуміло, що більше і не треба.
Для поліровки автомобіля не годиться, завеликі оберти.
Акуми радують, тримають добре.
Рекомендую, для домашнього використання.
Бренд розвивається, асортимент росте...
Доводилось користуватися 5 видами інструменту даного бренду - нарікань нема.
Якщо якість не зменшиться, то у бренду є шанси заповнити ринок і витіснити конкурентів.
Друзі!
РЕКОМЕНДУЮ!- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Александр Ч***Продавец: Rozetka
Рекомендую, тихенько працює, не виривається з рук при запускі, два режима швидкості, акумулятор підходить і для інших ХВірм.
- Достоинства:
- Купляв все окремо, болгарку, аккумулятор 8 а/г, зарядку, додатково запропонували кейс за 200 гривен, взяв, хоч мій акумулятор завеликий для нього, але є місце для двох по 4 а/г. Дуже зручна в руці, завдяки тоненькій ручці. Кнопка запуску не потребує щоб її "шукати, просто придавив куглобом кисті і все, але потрібно спочатку бути трохи обережним, бо так само легко її можна запустити, коли береш в руку. Ріже метал без напруги, сусіди по гаражу оцінили, не зупиняє оберти. Загалом задоволений, тим більше що акумулятор і на пилку 12" підходить ( також прокрафт)
- Недостатки:
- Не знаю чи можна назвати недоліком те що кнопка блокування диска при його заміні трішки не "притерта" і потрібно придавити під різним кутом, але то таке, поки не звикнеш під яким кутом притиснути.
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.