- Діма Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
вдячні за відгук
- Альона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KLrelax
Чудовий продавець і крутезний кальян. Єдине що хочу порекомендувати - дуже-дуже ретельно вимити і вимочити чашу перед першим покуром, бо нам довелось викинути всю забивку, воняло пластиком страшенно, але після вимочування запах зник абсолютно.
І хочу окремо спитати - є сенс боротись з конденсатом в камері з димом чи маємо шо маємо? (після години куріння з'являється через нагрівання самого корпусу)- Достоинства:
- конструкція,вигляд,матеріали
- Недостатки:
- запах чаші
- Продавец KLrelax
Дійсно, силіконові чаші можуть мати технічний запах після виробництва — його легко прибрати ретельним промиванням у воді, як ви й зробили. Раді, що після цього все ок і запах зник
Щодо конденсату — так, його поява є нормальною при тривалому курінні, особливо коли корпус прогрівається. Це не є дефектом і не впливає на якість куріння, але якщо хочете мінімізувати ефект — можна спробувати робити паузи або трохи зменшити жар.
У разі додаткових питань — завжди на зв’язку!
Дякуємо, що обрали нас!
- Family P***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Все супер
Дякуємо за Ваш відгук!
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Хороший кальян! Дуже димний, зручний. Складається з двух відділів, один з водою, а в інший входить шланг. Клапан зручно сам підіймається під час продувки.
- Достоинства:
- Ціна, компактний, зручний, багато диму
- Продавец SmartH
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KLrelax
Все ок✌️
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: KLrelax
Всё отлично. Связались очень быстро, так же и отправили в течение нескольких часов.
О кальяне, отличное решение для поездок.
Всё классно, рекомендую.- Достоинства:
- Быстрая связь, отправка.
Отличный кальян для путешествий. - Недостатки:
- Батарейки отсутствуют, но это нормально для большинство товаров.
- Продавец KLrelax
Дякуємо за Ваш відгук, приємного використання)
- Єлизавета Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Отличный кальян , маленький, компактный, много дыма
- Недостатки:
- Щипцы
- Продавец SmartH
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Хороший кальян,я не гуру,але все ціле,герметичне. Як я новинок,то в мене все вийшло після відео. По відгукам купила інші щипці та базуку охолоджувач
- Недостатки:
- Щіпці докупила інші,ті дуже слабі
- Продавец SmartH
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Хороший кальян,все ціле, герметичний.
- Достоинства:
- Все чудово,ціна
- Недостатки:
- Не знайшла. Нагрівається,купила базуку
- Продавец SmartH
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: SmartH
За свої кошти дуже класний кальян.
Я ним задоволений. Я від цього маленького дракончика такого диму не очікував.- Достоинства:
- Підсвітка, компактність, димність.
- Недостатки:
- Трубка (перегинає) потрібно десь шукать пружинку.
- Продавец SmartH
Дякуємо Вам за відгук
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Вполне нормальный вариант за эти деньги, если выбросить трубку и вставить более нормальную то вообще будет топ. Как для выездных закуров, отлично. Воды нужно мало, курится хорошо. Не хуже привычных кальянов, среднего сегмента
- Достоинства:
- Цена, удобство
- Недостатки:
- Качество трубки
- Продавец SmartH
- Марія О***Продавец: SmartH
Чудовий товар
Швидка відправка- Продавец SmartH
- Маргарита Г***Продавец: SmartH
Відповідає своїм ціні, гарно світить
- Анна Р***Продавец: SmartH
Отличный компактный кальян, который можно покурить как и на улице, так и дома, много дыма, хорошие решения для тех кто хочет ходить на прогулки или шашлыки с кальяном. Вообще рекомендую