Отзывы покупателей о Телевізор Hisense 40A5NQ

Оценка пользователей 4.5/5
  • Леонід
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный

Виникла проблема , телевізор не бачить блютуз мишки. Хоча ,на андроїд смарт боксі, мишка працює

Представник бренду

Вітаємо! Рекомендуємо вислати запит до нашого технічного відділу на електронну пошту: [email protected]. Наші фахівці з радістю допоможуть Вам з вирішенням цього питання.

• Павло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный

Підключив до комп'ютеру через HDMI. Працює, все добре, зображення гарне на очі не давить, Wi-Fi доволі сильний, налаштував Київстар ТБ без проблем і доступні купа інших вбудованих онлайн стримінг сервісів.
    Але телевізор мені попався з 4 битими пікселям в одному місці. Також не знайшов інструкції по налаштуваннях самого телевізора. Поставив режим зображення "PC" (це ПК?) і картинка наче стала краще мені, але що він робить точно не зрозуміло.

Достоинства:
    Ціна, якість зображення
    Недостатки:
    у мене 4 биті пікселі в одному місці зверху екрану
    • Павло Г***

P.S. Посібник користувача по всім налаштуванням знайшов в самому телевізорі де і перемикання вхідного сигналу

Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені зображенням та можливостями підключення до онлайн-сервісів. Щодо битих пікселів, це, на жаль, може бути дефектом екрану, і ми рекомендуємо звернутися до сервісного центру для перевірки. Щодо налаштувань, режим "PC" оптимізований для підключення до комп'ютера, що забезпечує кращу якість зображення при використанні для роботи.

• Игорь

Телевізор взяв в спальню все сподобалось процюе без нарікань .

Достоинства:
    Все влаштовує
    Недостатки:
    Не знайдено

Дякуємо за ваш відгук!

• Олексій
  • Віктор

Досить хороший тв, як для своєї ціни, до переваг можна віднести звук, наявність HDR. Невелике споживання електроенергії 40вт/г,

Достоинства:
    ціна - якість
      Представник бренду

Добрий день, дякуємо за ваш чудовий відгук!

• Сергій Г***

Очікував трохи більшого від qled панелі але трохи побавившись з налаштуваннями та зробивши знижку на вартість, зробив висновок що не такий і поганий звір як здалося з першого погляду. Картина яскрава, кольори насичені, звук віддмінмй, що ще необхідно. Трохи здивувало відсутність Bluetooth, зовнішню колонку не підключити, лише дріт, або може я незнайшов як.

Достоинства:
    Ціна, якість картинки
    Недостатки:
    Відсутність Bluetooth
      Представник бренду

Вітаємо, ваша думка дуже важлива для нас! Ми прагнемо до того, щоб кожен наш клієнт був задоволений, тому ваш відгук для нас є цінним зворотним зв'язком. Ваш відгук допоможе нам стати кращими. Ми будемо використовувати ваш відгук, щоб покращити наші продукти та послуги.

• Александр М***

Добрий вечір. Взяв такий самий телевізор, дійсно звук гарний, а вот зображення думаю можна налаштувати краше. Не скинете свої налаштування зображення. І чомусь в Нетфлікс у форматі FHD не відображає режим HDR, хоча в YuTube (де є така можливість HDR) - відображає.

• Костянтин К***

Телевізор норм, зображення гарне звук теж.Незручний пульт, багато гарячих клавіш додатків за рахунок чого пульт великий.
    Можливо комусь знадобиться якщо
    Перестав працювати пульт, щоб змінити кодування затисніть ок та клавішу звуку .

Достоинства:
    Гарне зображення, звук.
    Недостатки:
    Незручний пульт.
      Представник бренду

Добрий день, дякуємо за ваш відгук!

• олег п***

Взяв вже другий за рік телевізор цієї марки,подобається...
    Vida це норм...Сигнал ловить гарно і не втрачається...Швидкий...

Представник бренду

Добрий день, дякуємо за ваш відгук!

• Перчеклий О***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный

Очень нравится.Отличный звук,глаза не режет.Вполне понятное меню.

Достоинства:
    Четкая ,яркая картинка.Отличный звук.Громкий.
    Недостатки:
    Не нашла
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та коментар! Бажаємо приємного користування і гарного настрою!

• Виктория Ж***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный

Пропрацював без нарікань 2 місяці, а тепер не підключається до інтернету. Бачить мережу, не приєднується, вручну вводили налаштування, без результату. Може хтось підкаже, що робити.

• Богдан С***

Така ж проблема, вдалось вирішити? Бо мені приходиться кожного разу щоб підключити Wi Fi, чистити кеш програм та вимикати повністю з електро мережі, після цих маніпуляції підключається до Wi Fi

• Андрій У***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный

Через декілька місяців завис назавжди. Все ж таки краще дивитися в бік якісних брендів

• Сергій

Самсунг QLed коштує вдвічі дорожче, прослужить вдвічі довше. Ну те на те й вийде). Але гарантія у Самсунга 1 рік, в Хайсенс 2 роки. Все ж думаю Самсунг лідер по якості зображення

Представник бренду

Добрий день, просимо звернутись на інфолінію для створення заявки на гарантійний ремонт.

Представник бренду

Вітаємо! Рекомендуємо вислати запит до нашого відділу технічного на електронну пошту: service @gorenje.ua. Наші фахівці з радістю допоможуть Вам з вирішенням цього питання.

• Олександр Л***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный

Картинка хорошая но при углах обзора блекнет
    Ранняя более простая модель показывает не хуже и с углами обзора все нормально

Достоинства:
    Все работает
    Недостатки:
    Углы обзора теряют цвет

• Наталия Б***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный

Купувала такий самий телевізор і модель в іншому магазині і там цифрове кабельне не працює.Картинка та звук гарні.Працює ютуб і Київстар ТБ,інші канали платні.

Достоинства:
    Кольори гарні ,звук теж гарний.
    Недостатки:
    Не працює кабельне ТБ.