- Антон О***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Легкий, хороша якість звуку для дзвінків
- Арсен М***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Звук дуже поганий, в строєному динаміку і то кращий, не рекомендую
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поганий звук
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Десь на 5 день запала кнопка, вирішив розібрати - поправив схему, тут норм. Проте побачив що акумулятор на 60 mAh, а не заявлених 80 mAh, но думаю що і 80 йому не вистачило б, щоб задовільнити опис: "робота більше ніж 8 годин".
Під час зарядки мікрофон не працює, тому автономність має велике значення.- Достоинства:
- Звук кращий ніж у умовні гарнітурі
- Недостатки:
- Працює 2,5 години, запала кнопка
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Отримав ,одразу ж підключив до ноутбука за допомогою адаптеру , без проблем . Все працює ,звук досить хороший ,як на свої гроші . Поки що ,задоволений
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Звук непоганий. Але тримає заряд менше двох годин. І немає ніякого індикатора заряду, вимикається раптово.
- Таня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
мені сподобався бездротовий мікрофон це добре чути
- Достоинства:
- все добре працює
- Продавец WeltKasten
Дякуємо за відгук, Пані Тетяно. Зворотній звʼязок доже важливий не тільки для нас, а також для інших покупців.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Все працює з коробки, підключив до ПК, зарядив мікрофон, вмикнув і одразу все працює, нічого не налаштовував окремо. Повного заряду вистачило около 5 годин стриму.
- Достоинства:
- Працює з коробки. Бездротовий зв'язок, Ніяких танців з бубном.
- Продавец WeltKasten
Дякуємо за відгук, нам дуже важливий зворотній звʼязок.
- Бондаренко Є***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Для мого IPhone 15 підійшов відмінно, під ноутбук теж працює чудово! Якість звуку топ гарний варіант і як за таку ціну
- Достоинства:
- Гарний звук, є адаптер до ноута в комплекті
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Мікрофон норм. Товар відповідає ціні. Я задоволений покупкою. Рекомендую.
- Ульяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WeltKasten
Якість звуку в записі дуже гарна. Акумулятор тримає довго. Розмір мікрофона невеличкий, виглядає охайно. Класно, що є USB, можна записувати зразу на ноут, мені це дуже допомогає в проєктах