Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Набор для ухода за бородой Barbers New York, 80 мл

Оценка пользователей 4.74/5
  • Анна М***

• Аміна С***

Вечір не добрий, розпакувала посилку, аби підготувати на завтра під ялинку, і дуже розчарувалась. Я завжди дивлюся терміни придатності на усіх товарах, і цей раз не виключення, і що я бачу що користуватися цими засобами залишилось 2 місяці.

• Бондарчук В***

Гарний набір

Достоинства:
    Недостатки:
    Не так багато олії
  • Костянтин К***

Отличный комплект, супер упакован, и масло, и паста имеют приятные, хоть и разные запахи.

• Олексій К***

Все ок

• Илона В***

Чудова річ Чоловіку сподобалось

• Бондарчук В***

Поки що тільки почав користуватись, все подобається, олійка досить приємна, робить гладким волосся, масло вкладає задовільно

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Евгений П***

Все відповідає опису. Якість чудова. Борода стала м'якою від слухняною.

Достоинства:
    Досить якісно, за доступною ціною.
    Недостатки:
    Вживу аромат трохи не відповідає очікуванням. Але це скоріше не недолік, а справа смаку і вподобання. Наступного разу, спробую Бруклін.
  • Смолякова О***

Чоловік у захваті!!
    Борода має чудову форму,блиск, м'якість...Мені,як дружині , подобається Чудовий настрій чоловіка та ніжний аромат..
    Скоро День закоханих, замовлення повторюю

Достоинства:
    Все
  • Виталий П***

Запах приємний, користуюсь вперше, порівняти немає з чим, цей набір мені подобаєтся,

• женя в***

Дуже подобається. Я в захваті

• Іван К***

Олія хороша. Перед нею користувпвмя цієїж дінійки тільки Bruklin. Свою функцію виконує. Що до запаху, на шанувальника. Бруклін, осоюисто мені, подобаєтся більше.

• Виталий П***

Згоден, сам користуюсь брукліном, також недавно подарували помаду для волосся від цього бренду, на любителя

• Константин К***

Масло не очень пахнет через несколько часов после нанесения.

Бальзам с запахом и увлажнением всё ок, но укладка и фиксация это явно не его функции.

Достоинства:
    Не дорогой, выполняет функции увлажнения
    Недостатки:
    Запах масла после нанесения. Бальзам не фиксирует бороду, при том что у меня не жёсткий волос

Костянтине, дякуємо за ваш відгук, для нас важливий і цінний зворотній зв'язок! Знаємо, що сприйняття аромату є важливим для подальшого використання. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ. Олія та бальзам для бороди New York мають чудовий аромат з нотками цитруса та деревини, який формує витончений чоловічий образ. Бальзам для бороди надає легку фіксацію, проте основна його функція — пом'якшення і зволоження волосся та захист шкіри під бородою від негативного впливу зовнішніх факторів. Рекомендуємо спробувати матову помаду для волосся Barbers, яка має високу силу фіксації, допомагає швидко та легко надати волоссю необхідну форму, залишаючи матовий фініш без блиску. Гарного настрою та мирного неба!

• Виталий К***

Беру в первый раз, отличный набор, запах понравился

Достоинства:
    Запах такой как указан в описание
    Недостатки:
    нету
  • Мстислав О***

Отличный набор если брать с акцией, качество неплохое

• Володимир В***

Все гуд, гарний аромат

• Дарья К***

Добрий товар

• Наталія

Брала на подарунок з вигідною знижкою, подарунок сподобався)

Достоинства:
    Хороша якість

Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Вам сподобалось.

• Ольга О***

Брала на подарунок. Гарне пакування, запах Супер

• Марта Б***

Приємний запах, взяли перший раз. Чоловіку подобається

Достоинства:
    Приємний запах
  • Богдан Т***

Трохи був розчарований коли відкрив.
    Два роки назад купував такий бальзам, і запах в нього був набагато кращий і приємніший, а цей шо отримав зараз дуже сильно відрізняється, нажаль в гіршу сторону.
    Сам запах бальзаму став з насиченим солодким відтінком, чимось нагадує аромат парфюм «one million».
    Олія має схожий відтінок, але не такий насичений і вже не так схоже на попередній парфюм.

Достоинства:
    Красивий вигляд, хороший запах олії
    Недостатки:
    Запах бальзаму за 2 роки змінився в гіршу сторону.

Богдан, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок, для нас це дуже важливо! За такий довгий час у нас дійсно відбулись незначні зміни в ароматичних композиціях. Хочемо звернути вашу увагу, що сприйняття ароматів є індивідуальною особливістю кожної людини. У нас також є засоби по догляду за тілом. Сподіваємось, що ви спробуєте наші гелі для душу, аромати яких вам сподобаються!

• Крыжановская Е***

Якщо ви хворіли ковідом, могли змінитись рецептори… я після ковіду все не так відчуваю… нажаль…

• Шевчук А***

отлично

• Евгений К***

Не знаю как на счёт эффективности. Но выглядит хорошо, упаковано так, что можно и на подарок брать. Запах в коробке и на теле - отличается. На теле он не такой концентрированный и гораздо приятнее.

• Григорий С***

В целом хороший набор. Но прям вау эффекта не ждите. Да, волосы на бороде чуть мягче, но всё равно не послушные

• Игорь Б***

Качественный товар

Достоинства:
    Свежий запах, борода становится послушной
  • Пронина О***

Купила чоловікові задля експерименту. Чоровік був захваті! А мені дуууууже подобається як він пахне :)

Достоинства:
    Супер запах
    Недостатки:
    не знаю
  • Гайдай И***

Пользовался неделю и заметил что под бородой появились высыпания. Очень жирнит. Прекратил использовать высыпания исчезли. Мне не понравилось((((

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Высыпания. Жирная борода.
      Представитель компании

Игорь, здравствуйте!
      Обратите внимание, нет ли у вас индивидуальной непереносимости компонентов. А также можно попробовать наносить меньшее количество средств и использовать их не вместе, а по отдельности.

• Дмитрий П***

У меня высыпало, прошло за неделю. Обычная аллергия. Кожа очень нежная на шее под бородой. Если конечно за неделю не проходит, конечно лучше убрать.

• Романенко Д***

Це мої перші засоби для догляду за вусами й бородою, що можу сказати, досить не погано, запах хороший, але як на мене більш підійте для трохи старшого віку, десь 30-40 років.

• Володимир П***

Якісний продукт, ще й за акційною ціною.
    Краще тільки набір Original. )) Там мені запах і фіксація більше сподобались.

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Іван І***

Спочатку більше схилявся взяти Brooklyn. Але коли побачив акцію на New York, то вибір був очевидний))
    Насторожувало одне - запах. Боявся, що не сподобається. Але коли на пошті відкрив баночку з бальзамом, зрозумів що все буде ок). "Неймовірний аромат мангового сорбету" - це класно. Дійсно, запах манго і ванілі, трохи солодкий, екзотичний і смачний))
    Перше, що порадувало це упаковка. Стильна картонна коробка. Здається з переробленої сировини, що теж плюс. Все гарно упаковано і нічого зайвого (на фото побачите). Якість самих баночок, як і якість продуктів на висоті. Плюс склад(!) - натуральні інгредієнти. Ну і український виробник, що також важливо, особливо в наш час. По "роботі" самих продуктів: спробував і олію і бальзам. Вони мають схожі запахи, але не однакові, ніби доповнюють одне одного. Запах бальзаму мій фаворит), він більш свіжий. Олія нананоситься добре, свої функції виконує на 100%. Наношу на бороду/щетину, а те що залишається на руках наношу на волосся, працює відмінно і там) Волосся після нанесення виглядає доглянутим, має здоровий блиск, важливо що немає ефекту жирності. Достатньо декількох крапель, там вже підлаштуєтесь скільки кому потрібно, в залежності від довжини і структури бороди. До речі, можна і на щетину наносити, не обов'язково чекати поки борода відросте (я особисто не втримався)). Бальзам має приємний колір. Стильна і якісна баночка. Консистенція середня. І не занадто тверда, і не м'яка. Можна без особливих зусиль зачерпнути його з баночки. Схоже на віск. По властивостям теж супер. Підходить для стайлінгу, бо має в своєму складі бджолиний віск, який допомагає фіксувати волосся. Має легку фіксацію. Ну і треба сказати про економність. Що олії, що бальзаму вам вистачить надовго. Так що, до покупки рекомендую. Тим більше якщо акція) А яку лінійку обрати дивіться самі, який вам запах більше подобається. Тут, в New York, мангово-ванільно-екзотичний (якщо я зміг його описати). В Brooklyn цитрусовий. А в Original ягідний. Думаю, що по властивостям вони плюс мінус однакові. Всі на рівні. А, іще одне, дивно, чому на РОЗЕТЦІ набір коштує дорожче, ніж олія і бальзам нарізно. Може хтось пояснить. А так нема претензій. Запакували і доставили швидко. Дякую магазину в лиці власника і виробнику Barbers Professional Cosmetics! Надіюсь, що це прочитає Чечоткін :), бо в інтерв'ю казав, що мало хвалять і більше негативних відгуків. Так от, дякую, в цьому конкретному випадку прекрасний сервіс і ціна також. Опис на сайті відповідає товару. Все швидко і якісно!) Ще раз ДЯКУЮ.

Достоинства:
    Український бренд. Дизайн. Якість. Склад. Запах. Упаковка. Ціна по акції)
    Недостатки:
    Та нема)
  • Анна
    Продавец: Rozetka

Не замовляйте тут НІКОЛИ !!!!!товар оплатила повністю, його не відправили, кошти не повертають!!ШАХРАЇ

• Максим Г***
    Продавец: Rozetka

Замовляю цей набір не перший раз і хочу зазначити якість продукту. Бальзам має приємний запах, зовсім не дратує. Після використання борода стає м'якою та слухняною. Порадувало, що для разового використання потрібно наносити зовсім малу кількість засобу, що дає змогу користуватися досить тривалий час. Порекомендую чоловікам, які дійсно люблять та доглядають за своєю бородою.

Достоинства:
    має приємний запах, борода стає м'якою
  • Андрей И***
    Продавец: Rozetka

Относительно недавно я с бородой, решил приобрести наборчик. Масло классно увлажняет, а с помощью бальзама придаю форму.

• Ирина
    Продавец: Rozetka

Відмінний набір для догляду для чоловіків. Чудовий подарунок до будь-якого свята. Спасибі за якість.

• Igor K***
    Продавец: Rozetka

Набір відмінний, принаймні так мені здається поки що, використовую близько двох тижнів. Чесно кажучи, як тільки почав відрощувати бороду, то думав, що просто водою пригладжений і буде нормально, але згодом довелося шукати інші варіанти. Barbers New York добре зволожує, робить бороду як то м'якше і не стирчить тепер вона. Плюс, на шкіру позитивно впливає.

• Арина Л***
    Продавец: Rozetka

Так как в наше время мужчине модно ходить с бородой, да и моему мужчине честно говоря она очень идёт, за ней необходимо постоянно ухаживать. Этот набор мне нравится своим невероятным ароматом, после его использования хочется съесть собственного мужчину. А ему нравится и консистенция и состав и конечно же то что то что не вызывает никаких аллергических реакций.

Достоинства:
    Отличный состав, хорошее качество и отличный запах.