- Віта Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Вистачило на 2 місяці. Використовували під час вимкнення світла, не щодня.
- Достоинства:
- Світив
- Недостатки:
- Недовго
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Меньше ніж я очікував за розміром. яскраво світить але дуже недовго
(на смак світло дуже біле, якщо для освітлення квартири, хотілось більш жовтого, але то на оцінку не впливає)- Достоинства:
- Яскраво світить, є режим направленого світла через лінзу
- Недостатки:
- мала автономність роботи, швидко сідає батарея
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Практична річ
- Достоинства:
- Гарне світло
- Недостатки:
- Швидко розряджається
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Через тиждень перестав тримати батарею,ще через 3 - зовсім перестав вмикатись
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Дуже класний ліхтарик! Дуже зручно за теперішніх умов з ним...
Світить декілька годин.
Може заряджатись і від сонячного світла.- Достоинства:
- Дуже класний! Пощастило, що встигла замовити!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Дуже класний ліхтар! Компактний, світло досить яскраве. Подобається, що можна використовувати ліхтар у два способи - розсіяне світло (якщо розкрити) і направлене (коли згорнутий). Заряджається шидко. Ну і на додаток - наявність сонячної батареї!
- Мартынов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Приобрел два фонаря 02.11.2022. Один работает хорошо. Во втором, через 15 дней 17.11.2022 (гарантия 14 дней)перестала работать зарядка через microUSB. Обидно.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Ліхтар світить яскраво, компактний
- Достоинства:
- Яскраво світить, невеликого розміру, економія батарейок
- Недостатки:
- За тиждень користування не виявили
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Непоганий ліхтарик при віялових відключеннях світла.
Автономність при максимальному режимі використання 2 години, але після першої години відчутно слабіше світловий потік.- Достоинства:
- Достатньо світлового потоку для освітлення невеликої кімнати
- Недостатки:
- Автономність роботи менша ніж заявлено
- ОстапОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Компактна лампа, має 4 режими роботи (100%, 50%, миготіння і в складеному вигляді може використовуватись як ліхтар). В темряві досить непогано освітлює приміщення.
Можна зарядити від повербанка. - Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Тільки отримали, зарядили , світить гарно , подивимося. Маємо такий на батарейках, служить давно.
- Достоинства:
- Зарядка, сонячна батарея.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Товар неробочий. Думали він розряжений, тому не вмикається. Підключили до зарядки - горить червоний діод, тобто батарея заряджена. Але ліхтар не працює.
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДоброго дня!
Ми стежимо за якістю наших товарів для з'ясування причин несправності зверніться до нашого Сервісного центру ссылка
Вибачте за спричинені незручності.
- игорь х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Отличный фонарь за свои деньги.Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Компактный,яркий
- Игорь Х***
В использовании был меньше месяца и стал светить очень тускло.У брата тоже самое.Одноразовая вещь.Деньги на ветер.Не рекомендую покупать
- СергійПродавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черно-красный
Користуюсь вже місяць дуже зручний та компактний ліхтарик. Може заряджатись як від сонця так від розетки.
- Достоинства:
- Якщо немає електроенергії можна заряджати від сонячної енергії
- Недостатки:
- Не замітив