- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Конструкція добре збирається, стійка, але важких предметів не витримає.
- Достоинства:
- Гарні полички для дрібниць.
- Недостатки:
- Не витримає важких предметів, пластикова сіточка буде провисать.
Вітаємо, Олено! Раді, що етажерка від Fabrika вам підійшла для зберігання дрібниць і була легкою в збірці. Так, модель дійсно розрахована на невелику вагу, тому для важчих речей краще обирати варіанти з металевими полицями.
Бажаємо приємного користування!
- Артур Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Не берите эти маленькие полочки для обуви — они совсем не подходят для этого. Размер очень маленький. Конструкция сама по себе неплохая, но использовать их можно только для мелочей: книги, блокноты, ручки, нитки, таблетки или коробочки с пилюлями. Для вазонов или чего-то крупнее они тоже не годятся. Максимум — поставить на подоконник и хранить там небольшие вещи.
- Достоинства:
- Размер
- Недостатки:
- Размер
Вітаємо, Артуре! Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути увагу, що в описі товару не зазначено, що етажерка призначена для зберігання взуття. У характеристиках також вказані точні розміри виробу — 27.5 × 17 × 39 см.
Ця модель розрахована на зберігання невеликих речей та організацію простору.
Якщо вас цікавлять полички саме для взуття, будемо раді допомогти з вибором відповідної моделі. - Алексей Л***
Совершенно верно, игрушечные.
Вітаємо, Олексію!
Дякуємо за ваш відгук. Так, ця модель справді компактна й розрахована на легкі речі. Звертаємо увагу, що всі розміри та характеристики вказані в описі товару, щоб можна було заздалегідь оцінити габарити.
- Мирослава Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Етажерочка гарна. Взяла дві і зробила одну на п'ять поличок
- Достоинства:
- Стоїть рівно, всі деталі добре підходять
Вітаємо, Мирославо! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що етажерка вам сподобалась. Прекрасна ідея зробити одну з п’ятьма поличками! Дуже приємно чути, що всі деталі добре підійшли. Сподіваємось, що етажерка буде приносити вам тільки задоволення.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Очікувала що розмір буде трохи більше ніж отримали. Не звернула увагу на розмір. Для складання дрібничок саме то.
Вітаємо, Олено! Дякуємо за відгук!
Шкода, що розмір етажерки виявився меншим, ніж ви очікували, але раді, що вона підійшла для зберігання дрібничок і виявилась корисною.
Сподіваємось, товар служитиме вам із задоволенням. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Етажерка сподобалась. Взяла 2 штуки для взуття саме через її маленький розмір. Для дорослого трохи замала, а для дитячого ідеальна. Стійка та компактна. Дякую!
Якби були на більше поличок, було б чудово- Достоинства:
- Стійка, компактна
- Недостатки:
- Не знайшла
Вітаємо, Катерина!
Дякуємо вам за чудовий відгук!
Раді чути, що етажерка вам сподобалась і добре підійшла для дитячого взуття. Її компактність справді робить її зручною для невеликих просторів.
Дякуємо також за побажання щодо моделі з більшою кількістю поличок — ми обов’язково врахуємо це при подальшому оновленні асортименту.
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 2
Я довольна
Вітаємо, Анна!
Дякуємо вам!
Дуже приємно чути, що ви задоволені покупкою. Нехай товар служить довго та приносить лише користь!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Етажерка сподобалась, гарної якості, естетично виглядає, підійшла по розмірам, все супер
- Достоинства:
- Компактна, вмістка, якісна
Вітаємо, Олена!
Дякуємо вам за чудовий відгук!
Раді чути, що етажерка вам сподобалася та повністю виправдала очікування.
Нехай служить довго й тішить своєю зручністю та виглядом!
- НАТАЛІЯ К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Хороша етажерка. Але звертайте увагу на розмір. Я очікувала більшу))
- Достоинства:
- Стійка
- Недостатки:
- Маленька
Вітаємо, Наталія!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що етажерка виявилася стійкою та зручною. Щодо розміру — у описі товару всі габарити вказані, тож радимо перед покупкою звертати увагу на ці параметри, щоб обрати оптимальний варіант для ваших потреб.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Полочка супер. Компактна, стійка, містка. Як органайзер для,кухні чи ванної - супер.
Збирається легко, без чоловічої допомоги. Дякую, Розетка. Як завжди - на висоті!- Достоинства:
- Легка, компактна, містка, стійка.
Вітаємо, Олена!
Дякуємо за такий теплий та детальний відгук!
Раді, що поличка повністю виправдала ваші очікування і стала зручним органайзером як для кухні, так і для ванної кімнати. Компактність, стійкість та місткість у поєднанні з легкістю збирання роблять її справді універсальним і практичним вибором. Приємно чути, що сервіс також залишив приємні враження. Нехай слугує вам довго та зручно!
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Компактна, стійка, невеликого розміру етажерка
- Достоинства:
- Легко складається, гарно виглядає, стійка
- Недостатки:
- Маленький розмір
Вітаємо, Оксана!
Дякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що етажерка сподобалася своєю компактністю, стійкістю та зручністю у складанні. Її акуратний дизайн справді додає привабливості інтер’єру. Сподіваємось, вона буде для вас зручним і практичним рішенням.
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Маленька, досить міцна, але відправляли 10 днів, а замість білої прийшла сіра.
Вітаємо, Олеся!
Дякуємо за ваш відгук! Перепрошуємо за тривалу доставку та заміну кольору. Приємно, що виріб вам сподобався за якістю. У разі потреби — звертайтесь, будемо раді допомогти.
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Маленькая и удобная этажерка
- Достоинства:
- Все супер
Вітаю, Олександра!
Дякую за відгук! Для нас важливо, щоб товар був зручним у використанні.
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Купляв у ванну для збільшення площини куди можна щось покласти. За свої гроші - непоганий варіант, цілком задоволений нею
- Достоинства:
- Легка, міцна, дешева
Вітаємо, Олексій!
Щиро дякуємо за ваш коментар!
Приємно знати, що покупка виявилася вдалою та функціональною. Користуйтеся із задоволенням!
- Калугина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Этажерка - прелесть! Изящная, компактная. Легко собирается. Скомпоновала из двух одну пятиярусную. Поставила на стиральную машинку в ванной комнате. Чудо. Заказ пришел быстро. Рекомендую.
- Достоинства:
- Симпатичная. Удобная, если ограниченное пространство для размещения.
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
Добрий день. Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався та виправдав очікування.
- Ковальчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Заказала этажерку, пришёл корм для кота, рекомендую
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Поліна
Зато выгодно
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Дуже сподобалась єтажерка. Компактна та якісна. Замовляла для кухні, але підійде і для квітів на підвіконня. Тому замовляю ще одну)
- Достоинства:
- Швидка доставка, ціна, якість.
Вітаємо, Олена!
Дякуємо за ваш чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром і навіть перевершили всі очікування.
Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів продукцією найвищої якості
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Сподобалась етажерка,гарної якості,невелика,але має три повноцінних полиці,замовлю ще одну.
- Достоинства:
- Гарна
Вітаємо, Оксана!
Дякуємо за відгук!
Раді, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить задоволення.
Бажаємо приємного користування.
- Тимощук К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
В описі написано " на коліщатках" , а їх нема. А так досить не погана
- Достоинства:
- За свої гроші норм
- Недостатки:
- Не відповідає опису
Доброго дня, Катерина!
Вдячні за ваш відгук, раді що товар Вам сподобався.
Ми шкодуємо, що вийшла така ситуація з описом. Дякуємо, що звернули увагу, вже внесли зміни.
- Алексей Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Внешне игрушечные. Разве что для салфеток, больше ничего не выдержат.
- Достоинства:
- Красивая грушка для детей
- Недостатки:
- Игрушечная, миниатюрная
Вітаємо, Олексію. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Шкода, що етажерка не повністю виправдала ваші очікування. Дійсно, ця модель є компактною та розрахована на легкі речі — косметику, рушники, побутові дрібниці або аксесуари. Навантаження на одну полицю становить до 2 кг.
Також звертаємо увагу, що усі розміри вказані в описі товару, щоб можна було заздалегідь оцінити габарити.
Сподіваємось, що навіть у такому форматі етажерка буде вам корисною.