- Павло У***Отзыв от покупателя. Продавец: Mix Markt. Емкость: 100
Товар прийшов, прийшлось трохи почекати. Продавець добросовісний
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Mix Markt. Емкость: 100
Да получил всё отлично. 2 недели пользуемся.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mix Markt. Емкость: 100
Все ок.товар прийшов,прийшлось трохи почекати.Продавець добросовісний
- Достоинства:
- Товар відповідає,своїм характеристикам
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Mix Markt. Емкость: 100
Шахраї, для чого ви дурите людей?!!! Це ніякий не Redodo Deep Cycle Німецький...це звичайний Китайський. Замовлення мало бути з безкоштовною доставкою з самовивозом з магазину Rozetka, взяли самі змінили на Нову пошту, прийшлось платити ще за доставку...Не рекомендую, дурять людей!
- Недостатки:
- не той акумулятор, дурять людей
- Продавец Mix Markt
Відправили в день замовлення! і так всім зрозуміло що весь товар не тільки аккумулятор виробляється в Китаї! шахраї це ті які б вас обманули та зовсім нічого не відправили!
- Ірина
1. В оголошенні одне, по факту інше (Deep Cycle).
2. В характеристика чорним по білому "Країна-виробник Німеччина" змініть на Китай.
3. Оформлено було з самовивіз з магазину Rozetka БЕЗКОШТОВНО не просто так від фонаря, (у вас не виходить? закрийте цю функцію!).. мені не горіло по часу коли, ви самі змінили достаку на Нову Пошту НЕ Попередивши що я втрачу на доставку 500 грн!!! - Анатолий
Дані акумулятори дійсно виробляють в Китаї, але на замовлення Німечини. Для нас, як імпортерів з Німечини, вони по документах будуть рахуватися саме Німецькими.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Zlzfos. Емкость: 100
Дякую, все супер
- Достоинства:
- Все працює, швидка доставка
- Святослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Zlzfos. Емкость: 100
Гарний акумулятор. Відповідає опису. Швидка доставка. Замовляв в неділю, зразу передзвонив менеджер підтвердити замовлення, в понеділок я вже отримав замовлення. Рекомендую цей акумулятор і цього продавця.
- Достоинства:
- Швидка доставка
Акумулятор відповідає своїм параметрам
Гарна ціна - Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Zlzfos
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Zlzfos. Емкость: 100
Акумулятор чудовий, можете подивитись огляди про нього на youtube, тільки позитивні. Ємність навіть трохи більше заявленої, на відміну від зарядних станцій, де 80%.
Використовую у парі з дбж від LogicPower, у нього є режим lifepo4, і заряджає 20а, як радить виробник.
Продавець звʼязався і відправив його мені оперативно. Акум був запакований у оригінальну упаковку, брендованим скотчем, Все чітко. Дякую.- Продавец Zlzfos
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Zlzfos. Емкость: 100
Дуже дякую! Товар прийшов добре запакований, з усіма доками) Також дуже швидко відправили. Тому рекомендую з задоволеням.
- Достоинства:
- Швидко відправили.
- Продавец Zlzfos
- Артём Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5. Емкость: 100
Нормальный аккум. Пока претензий нету, только хорошие впечатления. А дальше, опыт эксплуатации покажет. Учтите, что приезжает не полностью заряженный - примерно на 50%.
- Достоинства:
- Качественный и относительно доступный
- Недостатки:
- Пока не нашёл
- Продавец Good 5
Вдячні за відгук! Ради, що ви задоволені продуктом. Хай служить довго та надійно!