Отзывы покупателей о Женская вышиванка зеленая "Мавка" цветочная на льняной ткани 12154-46 (М)

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 44. Цвет: Зеленый

Чудовий виріб, приємна м'яка тканина, гарна охайна вишивка. Пошиття було під замовлення, за мірками, все швидко і чітко. Приємна комунікація з магазином. Рекомендую!

Достоинства:
    Оригінальна вишивка, колір тканини дуже приємний.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Franka

Ольга, Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно чути, що вам сподобалися і якість тканини, і вишивка, і пошиття за індивідуальними мірками.
      Ми завжди стараємося виконувати замовлення швидко, акуратно та з увагою до деталей, тому ваші слова для нас – велика підтримка. Дякуємо за довіру та рекомендацію!
      Будемо раді бачити вас знову та створити для вас ще більше красивих виробів.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 3XL. Цвет: Зеленый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже гарна вишиванка, колір, як на фото, гарна якість. Кожного разу одягаючи її, отримую компліменти. Менеджер, дуже приємна дівчина Вікторія, професійно проконсультувала та дала потрібні рекомендації. Обов'язково, повернусь до Вашого магазину, за покупками.

• Продавец  Franka

Наталіє, ми вдячні за Вашу довіру та такий приємний змістовний відгук. Тішимось, що вишиваночка Вам до вподоби і завжди раді виконати для Вас ще не одне замовлення, яке подарує щастя!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 3XL. Цвет: Зеленый

Чудова вишиванка, яскрава, колір відповідає малюнку. Розмір підійшов. Швидко прийняли замовлення, опрацювали, відправили. До тижня одержала. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Franka

Людмила, ми вдячні за Вашу довіру та такий приємний змістовний відгук. Тішимось, що вишиваночка Вам до вподоби і завжди раді виконати для Вас ще не одне замовлення, яке подарує щастя. Гарного дня та нехай необхідні ресурси линуть до Ваших рук!

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 2XL. Цвет: Зеленый

Быстро связались, уточнили размеры и отправили в производство. Пошив и доставка заняла неделю. Рекомендуем.

Достоинства:
    Красивая, качественная вышивка, добротно пошитая, по размеру подошла хорошо,
    • Продавец  Franka

Сергій, нам безмежно радісно, що зелена вишиванка на лляній тканині Вам сподобалась. Адже щасливі емоції клієнта є найкращою нагородою для нашої команди! Дякуємо, що Ви звернули увагу на наш вишитий одяг та за Вашу довіру.

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Зеленый

Вишиванка неймовірно гарна. Тканина дуже ніжна, мʼяка та приємна до тіла. Всі шви рівнесенькі. Дуже гарні рукава з красивим орнаментом. Заміри всі точні. Продавець швидко звʼязався і порадив розмір. Замовлення зробили швидко, хоч і попереджали, що можуть затримати. Але все встигли до дня Незалезності. За це їм велика подяка

Достоинства:
    Чудова вишиванка
    • Продавец  Franka

Алла, ваш відгук - це найкраща нагорода для нашої команди. Нам завжди радісно, що ви цінуєте не тільки красу і якість наших вишиванок, а ще й відзначаєте клієнт-сервіс. Повертайтесь і ми залюбки ще виконаємо замовлення для Вас!

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 3XL. Цвет: Зеленый

Дуже сподобалася ця вишиванка .Обирала довго ,але воно того коштує.Замовлення виконали миттєво.Рекомендую.

Достоинства:
    Натуральна тканина , вишивка чудова , можна розглядати довго .
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Продавец  Franka

Наталю, Ваш відгук є дуже цінним для нас! Дякуємо Вам за високу оцінку нашої жіночої вишиванки і що відзначили її красу та якість. Ми впевнені, що саме ця вишита блуза принесе вам багато позитивних емоцій і компліментів від оточуючих. Хай щастить!

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 44. Цвет: Зеленый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Велика подяка менеджеру Ксенії з фірми
    Serpanok Folk. Замовила вишиванку "Мавка", швидко відреагували, з'ясували розмір, дали корисні поради, колір та опис її відповідає фото на сайті Розетка. Отримала своєчасно. Щиро дякую! Рекомендую!

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Продавец  Franka

Надіє, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що Ви обрали наш бренд і задоволені покупкою рідної української вишиванки.

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Зеленый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якісь чудова. Гарно сидить

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Продавец  Franka

Настю, дякуємо Вам за те, що обрали саме нашу лляну жіночу вишиванку! Ваша підтримка дуже важлива для нашого бренду.

• Чернобай Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 50. Цвет: Зеленый

Вишиванка чарівна, розмір допомогли підібрати, замовлення зробили швидко.

Достоинства:
    Красиво, швидко, відповідально)))
    • Продавец  Franka

Олено, сердечна подяка за Ваш вибір нашої жіночої квіткової вишиванки, яка не лише втілює в собі високу якість і стиль, але й переповнена українською душею та символікою. Чекаємо на Вас в розділі "Жіночі вишиванки SERPANOK FOLK" за оновленням гардеробу!

• Ольга Р***
    Продавец: Franka. Размер: 2XL. Цвет: Зеленый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Неймовірна вишиванка, дуже задоволена якістю обслуговування і швидким виконанням. Виріб відповідає фото, охайна,якісна вишивка. Обов'язково буду замовляти ще.

Достоинства:
    Дуже охайна і якісна робота, гарне обслуговування, швидкі терміни виконання
    • Продавец  Franka

Олю, ми щиро вдячні за Ваші добрі слова про нашу квіткову вишиванку бохо на тканині льон-бавовна. Носіть вишиту блузу із задоволенням, нехай вона приносить щастя і радість. Ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху у створенні красивого вишитого одягу.